19 Νοε 2016

Πολυτεχνείο: Έπιασαν μεχρι και λαθρο μαζί με τα διανοητικά αναπηρα κομμουνιστικα μορφώματα! ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ!

Πολυτεχνείο:  Έπιασαν μεχρι και λαθρο  μαζί με τα  διανοητικά αναπηρα  κομμουνιστικα μορφώματα! με γελοίες κατηγορίες για βγουν την άλλη μέρα έξω!

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα στους 13 συλληφθέντες με γελοίες κατηγορίες για να βγουν την άλλη μέρα έξω!

Κατηγορίες για δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα απήγγειλε ο εισαγγελέας στους 13 συλληφθέντες των επεισοδίων που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή του Πολυτεχνείου.

Η δίωξη που ασκήθηκε στους 13, ανάμεσα στους οποίους πέντε αλλοδαποί και τρεις ανήλικοι, αφορούν τις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος της έκρηξης από την οποία θα μπορούσε να προκληθεί κίνδυνος για την ανθρώπινη ζωή και κίνδυνος σε ξένα πράγματα και της προμήθειας και κατασκευής εκρηκτικών βομβών με σκοπό την χρήση τους, από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για την ανθρώπινη ζωή.

Ποιος εχει τα κότσια να κανει ανάλυση DNA στα κομμουνιστικα μορφώματα ? επίσης μια σειρά απο πειράματα; καλα οτι η νοημοσύνη τους ειναι σε επιπεδα ζώου ειναι γνωστο ,επίσης θα εχουν πατήσει Like σε σελίδες SYRIZA KKE κομμουνιστών και ανθέλληνες κτλ!

Άλλου ειναι το θέμα μας! πρώτα απο ολα, αν εχουν ίδιο γονιδίωμα με αυτο των Τούρκων Αφρικανών η Μογγόλων e1d1 κτλ ,μιλάμε για τους δηθεν Έλληνες οχι τους λαθρο! δεύτερο: κατα 80% ειναι αδίσταχτοι και αλήτες με όλη την σημασία της λέξεως, να το δούμε στην πράξη! ανάλυση εγκεφάλου αν εχουν εβραϊκό μίασμα εκ γενετής ακριβώς στο σημείο που ξεχωρίζει τους ανθρώπους απο τα ζωα! και στην υπόφυση, Βίαιη συμπεριφορά και ζωώδες κατάσταση, χωρίς αισθήματα που εχουν οι φυσιολογικοί δλδ οι μη της κομμουνιστικης φυλής! επίσης εχουν υψηλή μελανίνη ...(και διάφορα αλλα που δεν λέω δημόσια!)

Δεύτερο τεστ και πιο σημαντικό ! Δώστε τους ενα όπλο και να σκοτώσουν μια ψεύτικη γυναικά απο απόσταση! ενώ θα τους πείτε οτι δεν θα πάθουν τίποτα και ειναι μέρος μια ερευνάς! κατα 90% θα το κανουν με χαρά, χωρίς να νιώθουν λύπη!
Και τωρα στο ζουμί και στο μεταφυσικό! να τους δείξετε εικόνες με σφαγές που εκαναν όμοιοι τους κομμουνιστες σε όλη την Ελλάδα!(βλέπε εικόνα και εχουν το θράσος να λενε για ναζι που σκότωσαν μερικά δυστυχώς απο αυτα τα σιχάματα στο δίστομο και στα Καλάβρυτα! ) Παρακολουθώντας ταυτόχρονα σε πια σημεία του ηλίθιου εγκεφάλου τους εχουν εναλλαγές! κατα 80% στα σημεία χαράς.

Δεύτερο στάδιο εικόνες με ναζι να σκοτωνουν κομμουνιστες! κατα 100% θα κανουν σαν άγρια σκυλια!(εδω αρχίζει να εκδηλώνεται το μίασμα) . τρίτο στάδιο: πείτε τους οτι ξερουν για τους ναζι ειναι ψεμματα αυτοι ηταν οι κακοί και οχι οι ναζι! και πάλι θα κανουν σαν άγρια ζωα δείχνοντας την αληθινή φύση τους! τελικό στάδιο (γιατι πολλοί εχουν μολυνθεί με κομμουνιστογονίδια και θα εχουν τα ίδια συμπτώματα !εξάλλου άνω το 65% δεν ειναι καν Έλληνες στην Ελλάδα! οποιος ξέρει πως ηταν οι αρχαίοι στην Ελλάδα αλλα και σε όλη την Ευρώπη το ξέρει αυτο χωρίς αναλύσεις καν DNA!) : ύπνωση (top secret .........) ...... Αν κανουν ολα τα πιο πάνω βήματα να τους κόψετε τα χεριά και τα ποδιά και να τους αφήστε να πεθάνουν με αργό βασανιστικό θάνατο! οπως εκαναν αυτοι! που και ποτε? σε Έλλαδα και Γερμανία 1945-1950 μην πάμε πιο πίσω δεν χρειάζεται! ....

ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ "Οι Μογγόλοι έρχονται ειναι πολύ κακοί άνδρες, φυγετε γρήγορα. Πηγαίνετε να γλιτώστε γρήγορα ": Βιασμένη Γερμανίδα γυναίκα 1945."The Mongols are coming are very bad men, go quickly to save Go fast.": GERMAN women raped in 1945

Ο σατανάς επί της Γης εισβάλει στην Γερμανία και σπέρνει θάνατο! ....Αυτόπτης μάρτυρας Leonora Cavoa απο Βραζιλία Βερολίνο 1945: "Το επόμενο κορίτσι φώναζε για έλεος, αλλά μάταια, φαινόταν ότι η φρικιαστική πράξη θα γινόταν ιδιαίτερα αργά γιατί ήταν ιδιαίτερα όμορφη.Οι άλλες τρεις είχαν καταρρεύσει, φώναξαν τις μητέρες τους και παρακάλεσαν για ένα γρήγορο θάνατο, αλλά η ίδια μοίρα τους περίμενε.

Η τελευταίες από αυτές ήταν σχεδόν παιδί,μόλις είχε αναπτυχθεί το στήθος της. Κυριολεκτικά έσκισαν τη σάρκα απο τα πλευρά της, έως ώσπου τα λευκά οστά φάνηκαν .Δυνατά ουρλιαχτά ακούστηκαν σε ολη την περιοχή, όταν κάποιος έφερε ένα πριόνι. Αυτό χρησιμοποιήθηκε για να σκίσουν τα στήθη των άλλων κοριτσιών,το δάπεδο ηταν πλημμυρισμένο στο αίμα.

Οι Ρώσοι κομμουνιστες ήταν ανθρωπόμορφα τέρατα που διψούσαν για αίμα.Και ολο και έφερναν περισσότερα κορίτσια συνεχώς.Είδα αυτά τα αποτρόπαια εγκλήματα.. . . Ξανά και ξανά άκουσα τις τρομερές κραυγές όταν τις βασάνισαν και τους έκοβαν το στήθος, και αυτα που τους εκαναν στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. . . . Ήταν πάντα τα ίδια,φώναζαν για έλεος, η τελευταία κραυγή που έβγαζαν ηταν όταν ειχαν κόψει τα στήθη τους και όταν ήταν ακρωτηριασμένα τα γεννητικά όργανα τους.

2.000.000 γυναικες βιάστηκαν και δολοφονήθηκαν!

Πως σας φαίνονται αυτα; υπάρχει περίπτωση να τα εκαναν φυσιολογικοί άνθρωποι σε αθώα κορίτσια;; τα ίδια εκαναν και στην Ελλάδα το 1945 -1950, αλλα και παλιότερα! ετσι προέκυψαν αυτα τα σιχάματα στην Ελλάδα!η πιο παλιά αναφορά που υπάρχει::Τον Μάρτιο του 1822 έσφαζαν οι Εβραίοι σαν κρέας σε σφαγείο τους Έλληνες......Οι Τούρκοι επιτέθηκαν κατα της Χίου.Την κατέλαβαν άρχισαν τις σφαγές και τους βιασμούς και αμέσως μετά ξεχύθηκαν οι Εβραίοι,οι οποίοι ήρθαν ως σύμμαχοί δήθεν και επιδόθηκαν σε αφάνταστες αγριότητες. Για ενα μέρος μονο, αλλα σίγουρα αυτα τα εκαναν σε όλη την χώρα πιο παλιά τοτε με τις εισβολές Μογγόλων/βάρβαρων στην Ευρώπη, όλες υπό καθοδήγηση Εβραίων, βλεπε Εβραία γυναικά του Ξέρξη.... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πολυτεχνείο: Έπιασαν μεχρι και λαθρο μαζί με τα διανοητικά αναπηρα κομμουνιστικα μορφώματα! ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats