22 Νοε 2016

Χρυσή Αυγή - Η συμμορία του γιου Σκουρλέτη ανέλαβε την ευθύνη για την δολοφονική επίθεση στον Συναγωνιστή Γερμενή

Χρυσή Αυγή - Η συμμορία του γιου Σκουρλέτη ανέλαβε την ευθύνη για την δολοφονική επίθεση στον Συναγωνιστή Γερμενή

Με ανάρτησή της στον γνωστό παρακρατικό ιστότοπο, που εδρεύει στο Πολυτεχνείο, η συμμορία του γιού Σκουρλέτη «ανέλαβε την ευθύνη» για την δολοφονική επίθεση στον Βουλευτή Β’ Αθηνών, Γεώργιο Γερμενή.

Συγκεκριμένα, και όπως αναφέρει στο επίσημο ιστότοπο της η Χρυσή Αυγή, η ανάρτηση προέρχεται από τους φίλους του υπουργικού γόνου Σκουρλέτη στην «Κατάληψη Έπαυλης Κούβελου», οι οποίοι είχαν πρωτοστατήσει και στα τελευταία επεισόδια στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, όπου και συνελήφθη ο υπουργικός γόνος.

Σύμφωνα με την Χρυσή Αυγή, η συγκεκριμένη εστία παρακρατικών, που τελεί υπό την ανοχή των αρχών για... προφανείς λόγους, αποτελεί ταυτοχρόνως εστία ανομίας και ορμητήριο για τις επιθέσεις τους, οι οποίες ως γνήσιοι θρασύδειλοι γίνονται 30 εναντίον ενός και πάλι καταλήγουν να τρέχουν πανικόβλητοι.

Όπως αναφέρει το xryshaygh.com : Θα επιληφθούν άραγε οι αρχές να αναζητήσουν τους δράστες της επιθέσεως ή οι παρακρατικοί θα απολαύσουν για άλλη μία φορά την ασυλία που τους παρέχει το γεγονός ότι λειτουργούν ως ένοπλος «βραχίονας» του μνημονιακού καθεστώτος, επιχειρώντας (ανεπιτυχώς) να τρομοκρατήσουν όσους αντιστέκτονται;

Η φράση «ανέλαβαν την ευθύνη» τίθεται εντός εισαγωγικών γιατί είναι άστοχη από την στιγμή που οι παρακρατικοί κυκλοφορούν ελεύθεροι και θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι, σε ένα κράτος που κανένα κόμμα δεν καταδίκασε την δολοφονική απόπειρα κατά Βουλευτού του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Σε κάθε περίπτωση εμείς να επαναλάβουμε τα λόγια του Συναγωνιστή Γερμενή καθώς αυτά εκφράζουν το σύνολο του Κινήματος: «Με τέτοιου είδους επιθέσεις τόσο εναντίον μου όσο και κατά των στελεχών της Χρυσής Αυγής, αλλά και οπαδών του Κινήματος δεν πρόκειται να μας λυγίσουν.Ο δίκαιος Αγώνας της Χρυσής Αυγής, του μοναδικού Πατριωτικού φορέα της Ελλάδος θα αντισταθεί σε τέτοιες επιθέσεις και να είστε σίγουροι ότι η τελική Νίκη θα είναι δική μας.»

Πηγή: xryshaygh.com
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Χρυσή Αυγή - Η συμμορία του γιου Σκουρλέτη ανέλαβε την ευθύνη για την δολοφονική επίθεση στον Συναγωνιστή Γερμενή
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats