7 Νοε 2016

Μάζεψαν εκκολαπτόμενους κομμουνιστες στην Κρήτη εκεί που εχει τα μεγαλύτερα ποσοστά αυτής της φυλής!να λενε υπέρ των δηθεν προσφύγων στα σχολεία

Μάζεψαν εκκολαπτόμενους κομμουνιστες στην Κρήτη που άλλου; εκεί εχει τα μεγαλύτερα ποσοστά αυτής της φυλής!να λενε  υπέρ των δηθεν προσφύγων  στα σχολεία

Με σύνθημα "Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία, Θέλουμε τους πρόσφυγες σε όλα τα σχολεία" χρήσιμοι ηλίθιοι στα Χανιά στέλνουν τη δική τους απάντηση και καλα και οχι της ελιτ! σε όσους έχουν εναντιωθεί στην εγγραφή προσφυγόπουλων στα σχολεία! η πλάκα ειναι οτι εχουν τα ίδια συνθήματα οι κομμουνιστοεβραιοι που είχε και η Εβραία Δαναμάκη! κάποιος είπε: γονείς δεν εχουν να τα μαζέψουν; ωπα μεγάλε! απο κομμουνιστες γονείς βγαίνουν κομμουνιστικα παιδιά! τι λέμε τοσο καιρό εδω; ξέρετε την τεράστια σημασία στην φυλετικη υγειά?η ειναι "ναζιστικές/Ελληνικες θεωρίες" για το φτωχό μυαλό σας;; γιατι εκαναν το παιδομάζωμα νομίσεις στην Ελλάδα; και ισοπέδωσαν την Γερμάνια βιάζοντας Δωριείς Γερμανίδες κατα χιλιαδες;; αυτά τα "παιδιά" αύριο θα καίνε την σημαία! δεν ειναι Έλληνες καν! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ? ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!ΟΥΤΕ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ 1945! για να δούμε τι λένε:

Μαθητές των Λυκείων της Σούδας, της Αμπεριάς, του Ακρωτηρίου και του Κουμπέ και απο άλλα λύκεια και γυμνάσια των Χανίων, πραγματοποιούν συγκέντρωση αυτή την ώρα στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς Χανίων, με την οποία θέλουν να διαδηλώσουν υπερ των ανοιχτών πυλών της παιδείας και των σχολείων απέναντι στους πρόσφυγες και κατά των ξενοφοβικών αντιδράσεων που στερούν την εκπαίδευση από παιδειά που έχουν πάρει τον δρόμο της ξενιτιάς.

Στο πλευρό των μαθητών που πραγματοποιούν την κινητοποίηση, έχουν ταχθεί ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων και η ΕΛΜΕ Χανίων.Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του συντονιστικού των μαθητών, κ.Χαιρετάκης Δημήτρης,ο λόγος της σημερινής πορείας είναι διότι "Είδαμε κάποιες συμπεριφορές, δηλώσεις και πράξεις που απέκλειαν τους πρόσφυγες απο τα σχολεία, σε ολόκληρη την Ελλάδα.. Αποφασίσαμε, για να μην προκύψουν παρόμοιες καταστάσεις στα Χανιά και οι πρόσφυγες να ενταχθούν κανονικά στα σχολεία, μέσω αυτή της πορείας να στείλουμε ένα μήνυμα οτι οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι στα σχολεία."

Εφόσον έρθουν και ενταχθούν κανονικά στα σχολεία του νομού θα ξεκινήσουμε να βρούμε τα απαραίτητα σχολικά είδη που χρειάζονται για να τους βοηθήσουμε.Δεν διαδηλώνουν για να χάσουν μάθημα, όπως μπορεί να πουν ορισμένες "κακές γλώσσες"

"Ορισμένες κακές γλώσσες μπορεί να λένε ότι διαδηλώνουμε για να χάσουμε μάθημα ωστόσο αυτό δεν ισχύει. Πολλοί από εμάς είναι μαθητές της 3ης λυκείου οπότε φέτος δίνουμε πανελλήνιες και δεν έχουμε πολλά περιθώρια να χάνουμε μαθήματα χωρίς λόγο, ενώ πολλοί από τους μαθητές που δίνουν το παρόν σήμερα πήραν απουσία από τα σχολεία τους" εφόσον αυτά δεν τελούσαν υπό κατάληψη. "Συν της άλλης χάνουμε και τις προβλεπόμενες μηνιαίες εκδρομές"

Όπως τόνισε εκπρόσωπος του συντονιστικού μαθητών, η ιδέα της σημερινής πορείας είναι καθαρά μαθητική, " επειδή ακούγονται οτι είμαστε υποκινούμενοι από ΜΚΟ ή την ΕΛΜΕ να τονίσουμε οτι αυτό δεν ισχύει. Η πορεία αυτή ανήκει καθαρά στους μαθητές"

Ναι καθαρά σε μαθητές ! οπως τα έβαλαν να πουν! νοιάζονται για τους λαθρο! τι πρωτότυπο! αυτη δεν ειναι χωρα αλλα στάνη με δίποδα προβατα και τσοπανόσκυλα κομμουνιστες!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μάζεψαν εκκολαπτόμενους κομμουνιστες στην Κρήτη εκεί που εχει τα μεγαλύτερα ποσοστά αυτής της φυλής!να λενε υπέρ των δηθεν προσφύγων στα σχολεία
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats