28 Νοε 2016

Αυτός ο αιθέρας πότε θα ψοφήσει να πάει μαζί με το άλλο κομμουνιστικο μίασμα τον Κάστρο,94 πήγε οπως οι πιο πολλοι κομμουνιστες/Εβραίοι!

Αυτός ο αιθέρας πότε θα ψοφήσει να πάει μαζί με την φυλη του τον  94 πήγε οπως οι πιο πολλοι κομμουνιστες / Εβραίοι!

Ο θλιβερός Γλέζος όπως και πολλοί κομμουνιστές, τυφλωμένος απο την «ιδεολογία και μίασμα» του, προσκυνά ενα.... παρανοϊκό, στυγερό τύραννο, ο οποίος ήπιε το αίμα των Βορειοηπειρωτών, αλλά καταπίεσε και Αλβανούς καθ' όλη την διάρκεια της κομμουνιστικής μονοκομματικής δικτατορίας του.

Ο μεγάλος "αγωνιστής" της "Δημοκρατίας" Μανώλης Γλέζος που μαζί με τα αλλα κομμουνιστικα μορφώματα εκεί στο ΚΚΕ την Εβραία Δαμανακη μάζεψαν τους εγκληματίες με τις κουκούλες που εχουν κάψει χιλιαδες φορές την Αθηνά, μαζί με: Εβραίους, ΚΚΕ ,ΠΑΣΟΚ, και 17 Νοέμβρη και παύσης φύσεως εγκληματική σπείρα όλες αριστερές ειναι! και δημιούργησαν το ΣΥΡΙΖΑ! με λεφτα του ΣΟΡΟΣ!! Ο ψευτο ήρωας (που κατεβάζει την ηδη κατεβασμένη (μεσάνυχτα!) γερμανική σημαία από την Ακρόπολη!!) λοιπόν παρευρίσκεται στην κηδεία του "συντρόφου" Ενβέρ Χότζα το 1985 στα Τίρανα....Ο ψευτοπατριώτης προσκυνάει τον σφαγέα των Ελλήνων!!Αυτούς τους προδότες ψηφίσατε Ραγιαδες κατα τα αλλα για ολα φταίνε οι Χρυσαυγίτες !!!Δείτε το βίντεο: Τα σχόλια δικά σας...

Όσοι δεν ξερουν τι σημάνει αιθέρας(οχι το γνωστο αιθέρα που λενε τα βιβλία),εγω τα λέω μιασματα βρείτε τι εννοεί εδω οπως ανακάλυψα και εγω, αρκεί μονο να έχεις ελληνικά γονίδια μη μολυσμένα :Αδόλφος Χίτλερ: "Αν νικήσει ο Εβραίος με την βοήθεια του μαρξιστικού θρησκεύματος πάνω από όλους τους λαούς της Γης, τότε η Κορώνα του θα είναι ο Χορός του Θανάτου της Ανθρωπότητας, τότε αυτός ο Πλανήτης θα είναι άδειος σαν πριν από εκατομμύρια χρόνια από αυτόν τον αιθέρα."...

Τέλος μίασμα ειναι και ο Μητσοτάκης!αφου και εκείνος κάπου τοσο εχει πάει, οπως το άλλο μίασμα η Ελισάβετ, ο Σόρος κτλ! αλλα δεν ειναι μονο αυτο, έκανε νόμιμο κόμμα την εγκληματική σπείρα μεχρι τοτε που κατάσφαξε την μίση Ελλάδα ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΦΥΛΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΚΕ! ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ? Η ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΟΡΑ ΕΛΕΓΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΆΤΕ !ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΠΙΑ?(ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΜΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΗΡΊΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ!ΟΠΩΣ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΩΩΔΕΣ!ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΊΤΙΚΗ ΕΤΣΙ! πάω στοίχημα οτι αν ανοίξουν ολα τα αρχεία της αστυνομίας για τους εγκληματίες, το 90% ηταν μιασματα, πέρα τις επιπτώσεις που εχουν στην ζωή σας ,αυτα τα τέρατα σε ανθρωπινή μορφή που ειναι παντού!!)

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αυτός ο αιθέρας πότε θα ψοφήσει να πάει μαζί με το άλλο κομμουνιστικο μίασμα τον Κάστρο,94 πήγε οπως οι πιο πολλοι κομμουνιστες/Εβραίοι!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats