9 Νοε 2016

Η κομμουνίστρια και αδίσταχτη Αχτσιόγλου «έφαγε» τον ειδικό γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας!!

Η κομμουνίστρια  και αδίσταχτη Αχτσιόγλου «έφαγε» τον ειδικό γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας!!

Δεν νομίζω να καταλάβουν και τίποτα απο την φώτο οι αποβλακωμένες και κοιμισμένες μάζες ,απο αυτά τα μιασματα! δεν εχουν ιδέα ούτε για τα βασικά, λογού χάρη τους κεραυνούς του Δια που ειχαν οι Δωριείς ναζι, ίδια πνεύματα με τους αρχαίους Έλλην ! κάπου όμως θα υπάρχουν ελληνικά πνεύματα ακόμα, που ίσως πάρουν το μήνυμα! και να θυμάστε, !μονο σε αυτο τον κόσμο μπορουν να σας βλάψουν αυτά τα μιασματα!

Σε περίπτωση εγκλωβισμού απο ορδες σατανικών μιασμάτων να αποδράσετε απο το σώμα σας! οπως εκαναν οι ναζι και πολλές άριες Γερμανίδες στο Βερολίνο, πάρα να καθίστε να σας βασανίζουν μεχρι θανάτου αυτά τα τέρατα, γιατι τους αρέσει να βασανίζουν ανθρώπους! Βλέπε το μίασμα Βελουχιώτης εκτός που έσφαζε παιδακια σαν αρνιά, έριχνε αλατι σε πληγές όταν γύριζαν και έσφαζαν Έλληνες σε όλη την χωρα, και γενικά Γερμανία και Ελλάδα 1945-1950 τι σφαγές έκαναν που εχουν αποκρύψει!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Την παραίτηση του στον Πρωθυπουργό υπέβαλε ο ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, Γιάννης Σούκος, μετά τις αιχμές που άφησε εναντίον του η νέα υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου που δεν εχει δουλέψει πότε της!

Ανέλαβε και επισήμως τα νέα καθήκοντά της η Έφη Αχτσιόγλου και ήδη με την τελετή παράδοσης-παραλαβής η νέα υπουργός Εργασίας άρχισε το «ξεκαθάρισμα» για να βαλουν δικούς τους στο Υπουργείο που την έβαλαν.

Πρώτο «θύμα» ο ειδικός γραμματέας του σώματος επιθεωρητών εργασίας, Γιάννης Σούκος, τον οποίο η Έφη Αχτσιόγλου «φωτογράφισε» ως ανεπαρκή στα καθήκοντά του με τις σημερινές δηλώσεις της και ουσιαστικά τον εξώθησε σε παραίτηση.

ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΜΕ ΛΙΓΟ ΣΠΡΏΞΙΜΟ ΕΒΡΑΙΩΝ !ΨΈΜΑ, ΑΔΙΣΤΑΧΤΟΙ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ,ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΕ ΟΛΑ, ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΥΠΕΡ ΕΧΟΥΝ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η κομμουνίστρια και αδίσταχτη Αχτσιόγλου «έφαγε» τον ειδικό γραμματέα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: