5 Νοε 2016

To εβραϊκό πιόνι Κλίντον ήταν ένας βασικός παράγοντας στην αποσύνθεση της Λιβύης!

Assange: Η Κλίντον ήταν ένας βασικός παράγοντας στην αποσύνθεση της Λιβύης

«Εμείς οι Εβραίοι είμαστε καταστροφείς και θα παραμείνουμε πάντα ο καταστροφείς. Δεν έχει σημασία τι θα κανουμε καλά, τις επιθυμίες μας, ποτέ δεν θα μπορούμε να ικανοποιήσουμε. Θα καταστρέψουμε τα πάντα γιατί θέλουμε το δικό μας κόσμο ». (από το βιβλίο εβραϊκός εθνικισμός, Εβραίος Συγγραφέας Maurice Samuels, σελίδα 155)

Στην Λιβύη κανουν εθνοκάθαρση και βαζουν δικά τους μιασματα παντού! να λενε για κακό "δικτάτορα Καντάφι",(οι γυναικες δε στην Λιβύη Μπουρκα 500 χρονιά πίσω!! ) κλασική συνταγή που εκαναν σε Ελλάδα και Γερμανία, μετα την γενοκτονία σφαγές, και βιασμούς που εκαναν! βλέπεις ηταν μη μολυσμένοι στην Γερμανία γνήσιοι Έλλην μαζεμένοι! οπως ο ίδιος Ο Χίτλερ ηταν Έλληνας και οχι Εβραίος που λενε τα μιασματα!γιαυτό εκαναν 2 παγκόσμιους πολέμους ρατσιστικούς και φυλετικούς!, ειρωνεία οι ρατσιστές και φασίστες λενε, ναζι και ρατσιστές αυτούς που δεν θέλουν να καταστρέψουν την φυλη τους με μπαστάρδεμα με μιασματα! οπού μιασματα μιλάμε για φαινομενικά φυσιολογικούς αλλα οχι! συνήθως εχουν τέτοιες φάτσες:

Σαν αυτο εχει χιλιαδες πια σε όλη την Ελλάδα και την Εβραιοκρατούμενη Ευρώπη! δείτε τους isis ίδια ράτσα ειναι! (αυτη η ράτσα δεν υπήρχε ούτε για δείγμα στην αρχαία Ελλάδα και την Ευρώπη) ο σκοπός τους και η αποστολή τους στην ζωή εχει πολλούς παραμέτρους! η νοημοσύνη τους ειναι πολύ κάτω απο το μεσώ όρο,(ειδικά απο την άρια η καυκάσια φυλη που ηταν καποτε όλη η Ευρώπη πριν την εισβολή της εν λόγο ράτσας) ειναι ίδια με τους ζουλου, άπλα το παίζουν μορφωμένοι πάρα την νοημοσύνη ζώου, ειναι αδίσταχτοι και μπορουν να αντιγράφουν πολύ εύκολα, γιαυτό μπορεί να εχουν 4-5 πτυχία απο τα επίσης Εβραιοκρατούμενα σχολεία και κολεγιά! αυτο βεβαία δεν σημαίνει οτι ειναι και έξυπνοι!εξάλλου ειναι τα πιστά σκυλάκια των εβραιων !άλλοι το ξερουν άλλοι οχι! η δουλειά γίνεται πάντως είτε ετσι είτε αλλιως αφου ειναι αδίσταχτοι, ολο και καποιο θύμα θα βρουν να κανουν νεα μιασματα! αλήθεια για μερικούς που το παίζουν ζωόφιλοι ,γιατι σας ενδιαφέρει η γνήσια ράτσα σκύλων μονο και οχι και ανθρώπων ?? ΟΧΙ ΆΛΛΗ ΜΑΥΡΊΛΑ! ξανα τα ίδια! Ποια είναι η 31χρονη νέα υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου?

Η ιστοσελίδα WikiLeaks δημοσίευσε την Παρασκευή την 29 εμπιστευτική αλληλογραφία της προεκλογικής εκστρατείας της Κλίντον, του Προέδρου Τζον Ποντέστα. Με τη δημοσίευση του επομένου μέρους στο κοινό έγιναν διαθέσιμα πάνω από 47 χιλιάδες γράμματα από περίπου 50 χιλιάδες.

«Ο πόλεμος στην Λιβύη ήταν ένας πόλεμος της Χίλαρι Κλίντον, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο,» – δήλωσε ο Assange, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα αρχικά ήταν αντίθετος στην στρατιωτική δράση στη Λιβύη.

Ο Assange ανέφερε το εσωτερικό έγγραφο από το τέλος του 2011 με την επωνυμία «Λιβύη. Χρονολογία των γεγονότων («Λιβύη Σημειώστε Tock»).«(Το έγγραφο) είναι μια χρονολογική Περιγραφή της διαδικασίας καταστροφής του Λιβυκού κράτους, το κέντρο του οποίου ήταν η Χίλαρι Κλίντον»,-δήλωσε ο Assange.

Σύμφωνα με τον Assange, η Κλίντον είχε καταλάβει ότι η εξάλειψη του Λίβυου ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι και ένα πραξικόπημα στη χώρα ήταν κάτι που μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως μια εισαγωγή (ένα σκαλοπάτι) της στην προεδρική κούρσα.

Στην Λιβύη, στις 31 Μαρτίου άρχισε να λειτουργεί η νέα κυβέρνηση της χώρας Εθνικής συνεννόησης με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Fayez al-Sarraj. Η κυβέρνηση ελπίζει να αποκαταστήσει την ακεραιότητα της χώρας, που από την ανατροπή στο 2011 του καθεστώτος Καντάφι είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Ορισμένες περιοχές της Λιβύης ακόμα είναι κατειλημμένες από μαχητές που συνδέονται με την τρομοκρατική οργάνωσή του ισλαμικού κράτους (ISIS, απαγορευμένη οργάνωση στην Ρωσία)

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

To εβραϊκό πιόνι Κλίντον ήταν ένας βασικός παράγοντας στην αποσύνθεση της Λιβύης!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats