20 Νοε 2016

Η ΕΒΡΑΙΚΗ/ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΕ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΓΟΝΕΑΣ Α ΚΑΙ ΓΟΝΕΑΣ Β!

Η ΕΒΡΑΙΚΗ/ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΕ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΓΟΝΕΑΣ Α ΚΑΙ ΓΟΝΕΑΣ Β!

Τα Σόδομα και Γόμορρα είναι εδώ. Είναι στην ΕΕ η οποία με νόμο ετοιμάζεται να καταργήσει τους όρους "πατέρας" και "μητέρα" επιβάλλοντας τα ονόματα "Γονέας Α " και "Γονέας Β" προς...αντικατάστασή τους.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την επιβολή των ομοφυλόφιλων οι οποίοι πλέον ως άτομα που τους δίνεται το δικαίωμα να υιοθετο΄πυν παιδιά απαιτούν και -προφανώς- πετυχαίνουν την κατάργηση των όρων "Μητέρα" και "Πατέρας"!

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για την αντιμετώπιση του τεράστιου αυτού προβλήματος που δημιουργεί η ΕΕ με την επιβολή ενός σοδομιστικού νόμου, ζητεί από εκατομμύρια πιστούς να συλλέξουν υπογραφές ώστε αυτές να σταλούν υπό μορφή διαμαρτυρίας στην ΕΕ, λέγοντάς τους ότι η ελληνική οικογένεια είναι παραδοσιακή οικογένεια και τέτοια θα μείνει.

Όποιο τσογλάνι σας λεει για ναζιστική Ευρώπη είτε απο ηλιθιότητα, είτε για να εχει προώθηση οπως ο απο πάνω αδίσταχτος κρυφό- κομμουνιστης!άπλα μην ξανα πατήστε! ο "εθνοσωτήρας" για τα προβατα που εχει μαζέψει! φτάνει πια αυτη η καραμέλα! Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1945, σε όλες τις χώρες της Ευρώπης αριστεροι ειναι εξουσία! στην δε Γερμάνια Εβραίοι με αριστερούς! τι διάφορα εχει με τους πληρωμένους του soros να κανουν διαδηλώσεις κατα του Τραμπ? σιωνιστής ο Τραμπ γιαυτό προωθούσαν την Χιλαρι! και αλλα πολλά που βάζει ΠΑΝΤΑ ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΤ !

Εδω σχόλιο απο Σουηδία ! οι αριστεροι ειναι 70% στην Σουηδία και την κανουν ισλαμ γίνεται εισβολή απο ορδες λαθρο!! αυτη η κομμουνιστικη πανούκλα της Ευρώπης που λέγονται αριστεροι ειναι η κομμουνιστικη φυλη τον Εβραίων, αυτοι δημιούργησαν αυτα τα μορφώματα που μαγαρίζουν τα παντα με κομμουνιστικα γονίδια,οπως και οι αδελφές ειναι δείγμα προβληματικών γονιδίων! και εξαπλώνονται για να τους υπηρετούν, οπως και εκαναν 2 πολέμους! αν υπήρχε ακομα η ναζιστική Γερμανία θα τους χαλούσε τα σχεδια να κανουν την Ευρώπη ισλαμ και νέγρων με εισβολή λαθρο και οικονομικό πολεμο κρίση το λενε, μην κανουν παιδιά οι ντόπιοι!.....

Please come and help us, we are about 20-30% who tries to stop the invasion, but the leftist are like 70% we need your help!! please come and help us drive the muslims away! It is a living hell over here! I dont understand why the military homeguard havent been sent in to deal with the grenade attacks and the thousands of car burnings over the last few years!!! Please, people all over the world, we need your help!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ! ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΜΗΝ ΕΞΑΠΛΩΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΜΟΓΓΟΛΙΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ? ΝΑΖΙ ΚΑΚΟ Ε; ΔΛΔ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΚΟ! ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ ΣΗΜΆΝΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΗΛΙΘΙΌΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ Η ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΦΥΣΙΚΑ! ΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΓΟΝΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ !! ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΠΩΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΗΝ ΣΑΣ ΧΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥΣ!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Η ΕΒΡΑΙΚΗ/ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΕ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΓΟΝΕΑΣ Α ΚΑΙ ΓΟΝΕΑΣ Β!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!! Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΒΗΤΑ?

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats