2 Νοε 2016

Μιλάνε και στην εγκληματική σπείρα ΚΚΕ που δημιούργησε το ΣΥΡΙΖΑ με ζομπι που μάζεψαν απο σχόλες: Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται τις νέες ανατροπές στα εργασιακά!!

Μιλάνε και στην εγκληματική σπείρα  ΚΚΕ που δημιούργησε το ΣΥΡΙΖΑ με ζομπι που μάζεψαν απο σχόλες: Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται τις νέες ανατροπές στα εργασιακά!

Καυστικό σχόλιο για με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις, τόσο αναφορικά με τη ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου, όσο και με τη δεύτερη αξιολόγηση και τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους θεσμούς, έκανε το ΚΚΕ.

«Την ίδια ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη τα παζάρια για τη "ρύθμιση" του τηλεοπτικού τοπίου, ουσιαστικά για το ποια επιχειρηματικά συμφέροντα θα ωφεληθούν, η κυβέρνηση με τη δεύτερη αξιολόγηση διαπραγματεύεται την τελική μορφή των νέων ανατροπών στα εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα.

Αυτά είναι τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον λαό και όχι τα παιχνίδια αποπροσανατολισμού και εντυπώσεων που εξελίσσονται με ευθύνη της κυβέρνησης, της ΝΔ και των άλλων κομμάτων», αναφέρεται στο σχετικό σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Κομμουνιστικού Κόμματος.

ΥΓ Οι κομμουνιστες δεν εχουν πατρίδα ,δεν ειναι οχι Έλληνες αλλα ούτε καν Ευρωπαίοι! σαν να μην έφτανε αυτο δεν ειναι φυσιολογικοί άνθρωποι! όσο και ας σας φαίνονται! τέλος ειναι στρατός των εβραιων πριν καν γεννηθούν! αρκεί να μεταφέρει το μίασμα ένας απο τους 2 γονείς! εμ όταν τα έλεγε ο Χίτλερ ηταν ο "κακός"! περαστικά σας η κομμουνιστικη πανούκλα εχει εξαπλωθεί παντού!! ΥΓ 2 τα ζωα πιο πολλά αισθήματα εχουν απο αυτά τα κομμουνιστικα ζομπι!που υπακούν μονο στους Εβραίους! ΥΓ 3 Αριστεροί και κομμουνιστες ειναι ενα και το αυτο! η εξέλιξη του κομμουνιστών πιο Lite!!!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Μιλάνε και στην εγκληματική σπείρα ΚΚΕ που δημιούργησε το ΣΥΡΙΖΑ με ζομπι που μάζεψαν απο σχόλες: Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται τις νέες ανατροπές στα εργασιακά!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Μας είπαν "να πληρώσουν ακόμα και αυτοί που δεν έχουν" - σαν να λέγανε κόψτε το λαιμό σας και βρείτε λεφτά...
Μας είπαν "ο Έλληνας ας ξεχάσει ότι θα είναι αφεντικό του εαυτού του" - σαν να λέγανε γίνετε όλοι σκλάβοι των πολυεθνικών...
Μα να λένε τώρα (τσίπρας)"Μείνετε σε τσαντήρια αν δεν έχετε λεφτά" αυτό ξεπερνά κάθε όριο:
https://www.youtube.com/watch?v=gBRykqruHIE
Οι Έλληνες σε τσαντίρι και οι λαθροεισβολείς σε σπίτια ή σε κοντέϊνερ με ψύξη - θέρμανση και με αστυνομικούς φιλιππινέζες να τους σερβίρουν και εξαθλιωμένους Έλληνες που δεν βρίσκουν δουλειά, να αναγκάζονται να δουλεύουν στα hotspot για να καθαρίζουν την κόπρο των λαθρό...

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats