23 Νοε 2016

Δείτε τους κόκκινους πεμπτοφαλαγγίτες του Τζορτζ Σόρος,κομμουνιστες λεπρικα μιασματα ανάμεσα στους πολίτες, με όπλα στα χέρια!

Δείτε τους κόκκινους πεμπτοφαλαγγίτες του Τζορτζ Σόρος,κομμουνιστες λεπρικα μιασματα ανάμεσα στους πολίτες, με όπλα στα χέρια!

Για όσους δεν γνωρίσουν ο κομμουνισμός και η μασονία ειναι ενα και το αυτο!.Οι δυνάμεις της Νέας Τάξης ετοιμάζονται σε όλα τα επίπεδα, έτοιμες να προβούν σε δραστικά μέτρα, σε περίπτωση που εκείνος δεν αποδεχθεί, έστω τους βασικούς στόχους της παγκοσμιοποίησης.

Στην μασονικη/κομμουνιστικη σελίδα τους facebook Eν Ελλάδι,εχουν μαζέψει 17.000 απο αυτα τα μιασματα,,απο ολα εχει ο μπαξές! Εβραίοι, ηλίθιοι ,αδελφές,g#y και πάσης φύσεως ανώμαλου /ης αποτέλεσμα εξάπλωσης αυτών τον μιασμάτων!Μπαίνω για να βλέπω τι βάζουν εκτός κατα της Χ.Α, και πως τα χειραγωγεί ο Εβραίος κατα πάσα πιθανότητα διαχειριστής αυτα τα σιχάματα.

Χρήσιμα προβληματικά αναπηρα στο μυαλό κομμουνιστικα μορφώματα,με γονιδιακό μίασμα (σαν αυτα που έσφαζαν το 40 μικρά παιδιά αλλα... οι κακοί ναζι τα εκαναν ολα!,η τωρα καίνε σημαίες )ο πιο έξυπνος κομμουνιστης δεν πρέπει να ξεπερνάει σε νοημοσύνη το 30 IQ, στην κυριολεξία ζωα!κατα τα αλλα της Χ.Α ειναι χαμηλής νοημοσύνης! η οι ναζι οπως λενε! όταν όλη τεχνολογική πρόοδο ηταν απο ναζι!! αλλα απο κουτοπονηριά και ζωώδες/κτηνώδες συμπεριφορά πρώτοι οι κομμουνιστες χρήσιμοι ηλίθιοι,(αυτα τα ζωώδες μιασματα ειναι εκεί έξω ελεύθερα και εκμεταλεύονται τους πάντες με την ζωώδες φύση τους!)

Στις ΗΠΑ, οι κομμουνιστές πεμπτοφαλαγγίτες τους Τζορτζ Σόρος με κόκκινες κουκούλες και όπλα στα χέρια ετοιμάζονται να επιβάλλουν την θέληση των αφεντικών τους με την βία, εφόσον αυτό χρειαστεί.Η ιστοσελίδα el.gr που ανήκει στον Γνωστό Λιακοπουλο τους γραφει ως σύγχρονα SS!!! δεν την μπορώ τόση ηλιθιότητα που επικρατεί!!τα ss πολεμησαν αυτα τα σιχάματα των Εβραίων,τα σκυλια τους, δεν φτάνει που δεν ξερουν αληθινή ιστορια ορισμένοι κανουν και προπαγάνδα!

Η κάμερα τους έπιασε να περιφρουρούν συγκέντρωση με όπλα, προφανώς κατά του Τραμπ.Την στιγμή που ο δημοσιογράφος τους ρωτά αν τα όπλα τους είναι αληθινά, του επιτίθενται φραστικά με αισχρές εκφράσεις.Δείτε το βίντεο:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Δείτε τους κόκκινους πεμπτοφαλαγγίτες του Τζορτζ Σόρος,κομμουνιστες λεπρικα μιασματα ανάμεσα στους πολίτες, με όπλα στα χέρια!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats