12 Νοε 2016

Οι άχρηστοι μόνιμοι φοιτητές κομμουνιστες! κατασπάραξαν 7 δις ευρώ για μισθούς στα υπουργεία μέσα σε 9 μήνες!!!

Οι κομμουνιστες   Κατασπάραξαν 7 δις ευρώ για μισθούς στα υπουργεία μέσα σε 9 μήνες!!!

Ξέφρενο non stop πάρτυ διορισμών στο Δημόσιο, για αυτη την χρήσιμη φυλη των κομμουνιστών!πάω στοίχημα οτι αναμεσα σε αυτούς ειναι και οι κομμουνιστοεβραιοι που καθοδηγούν αυτα τα ζωώδες μιασματα!

Ενα ξέφρενο non stop πάρτυ διορισμών στο Δημόσιο καταγγέλει η Νέα Δημοκρατία και συγκεκριμένα ο οξυδερκής γαλάζιος βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς ο οποίος είναι Υπεύθυνος του Τομέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Ο βουλευτής υποστηρίζει ότι οι μισθολογικές δαπάνες των υπουργείων εκτινάχθηκαν στα 7 δις ευρώ στο εννεάμηνο του 2016!!!

Mιλάμε για απίστευτο γλέντι των συντρόφων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που δεν έχουν αφήσει τίποτε όρθιο και συνεχίζουν μέχρι να γίνουμε Καράκας!
«Ενώ η Κυβέρνηση αυξάνει τους φόρους και κόβει μισθούς και συντάξεις, την ίδια ώρα συνεχίζει τους διορισμούς των κολλητών της και διογκώνει τις μισθολογικές δαπάνες των Υπουργείων. Οι αριθμοί δείχνουν ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η κομματικοποίηση του Κράτους και το βλέμμα των εκλεκτών της με αλόγιστη κατασπατάληση δημόσιου χρήματος.

Τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στη Δημόσια Διοίκηση είναι πλέον ορατά στον καθένα. Υπάρχει “εκτροχιασμός” στη Δημόσια Διοίκηση, που οφείλεται στην τακτοποίηση “ημετέρων”. Ενδεικτικά επισημαίνονται:
Αύξηση Υπουργείων: κατά 4 (+1 θέση Επικρατείας) Αύξηση Γραμματέων: κατά 22
α) Νέος Γραμματέας Υποδοχής(έχει και αποχωρήσεως;)
β) Νέος Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους!!!να κανει τι; απο την στιγμή που δεν εχει δικό της νόμισμα ούτε δίκη της οικονομία η Ελλάδα!
γ) Νέος Γραμματέας Ψηφιακής Πολιτικής(?? )
δ) Νέος Γραμματέας επικοινωνιακού σχεδιασμού προσφυγικής και μεταναστευτικής πολιτικής της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας
ε) Νέος Γραμματέας Κοινωνικής Ένταξης των Ρομά (χωρίς να τον ξέρουν οι ίδιοι οι Ρομά )

στ) Νέος Γραμματέας Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας!χαχαχα!
ζ) 4 νέοι διοικητικοί γραμματείς (ένας για κάθε νέο Υπουργό σύμφωνα με το Ν. 4369/2016 με προοπτική να γίνουν 7 εάν έχουν και οι Υπουργοί Επικρατείας)
η) 12 νέοι αναπληρωτές διοικητικοί γραμματείς (ένας για κάθε Υπουργό αναπληρωτή σύμφωνα με το Ν. 4369/2016)

Αύξηση μετακλητών: για πρώτη φορά μετά από χρόνια έχουν ξεπεράσει τους 2.000 (συγκεκριμένα 2.070 μετακλητοί με στοιχεία Απογραφής Αυγούστου – Σεπτεμβρίου 2016, http://apografi.yap.gov.gr/apografi/2016/Flows_2016.htm), οι οποίοι προφανώς θα αυξηθούν κι άλλο με την πλήρωση όλων των νέων θέσεων στους νέους Υπουργούς, Υφυπουργούς και Γραμματείς.
Αύξηση μισθολογικών δαπανών των Υπουργείων: εκτινάχτηκαν κατά 146.000.000 ευρώ φτάνοντας στα 7 δις ευρώ στο εννεάμηνο του 2016. Ένα πράγμα έχει πετύχει η Κυβέρνηση στη Δημόσια Διοίκηση:Κατάφερε να απορροφήσει και να τακτοποιήσει μεγάλο μέρος του κομματικού της στρατού. Επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο τον αγρίως φορολογούμενο πολίτη.
Και διαψεύδοντας κάθε ισχυρισμό για εκσυγχρονισμό του Δημοσίου».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Οι άχρηστοι μόνιμοι φοιτητές κομμουνιστες! κατασπάραξαν 7 δις ευρώ για μισθούς στα υπουργεία μέσα σε 9 μήνες!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications