18 Νοε 2016

H αστυνομία να είναι... διακριτική από απόσταση να καίγεται το Πολυτεχνείο! αν πανε πολίτες να τους σπάσουν τα κοκάλα στα πλουσιόπαιδα θα ειναι ναζι?

H αστυνομία να είναι... διακριτική από απόσταση να καίγεται το Πολυτεχνείο! αν πανε πολίτες να τους σπάσουν τα κοκάλα στα πλουσιόπαιδα θα ειναι ναζι?

Το βίντεο 10 δευτερολέπτων με το τσογλάνι που βαρέθηκε να περιμένει τους μπάτσους να τον βλέπουν και κάθεται νωχελικά, είναι αντιπροσωπευτικό της όλης κατάστασης.

Μόνο αηδία προκαλεί πια το καθιερωμένο κάψιμο του Πολυτεχνείου και της πέριξ περιοχής κάθε χρόνο με τον ίδιο τρόπο από τα ίδια άτομα.

Αηδία για ένα πολιτικό σύστημα ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ που δεν είναι σε θέση να διασφαλίσει τη δημόσια τάξη, τη δημόσια περιουσία, την ιδιωτική περιουσία και τη ζωή των πολιτών του.

Αηδία για την αδιαφορία των "υπευθύνων" τόσο για τις καταστροφές που καλείται πάντα να πληρώσει ο φορολογούμενος όσο και για το πάγιο συναίσθημα ανασφάλειας και θεσμικής ανομίας που έχει παγιωθεί σε κάθε κάτοικο αυτής της δύσμοιρης χώρας.

Αηδία για την πολιτική προστασίας των μπαχαλάκηδων, που όλες οι κάμερες καταγράφουν, αλλά κανένας δεν μπορεί να τους συλλάβει. Αηδία για την μόνιμη πολιτική αφοπλισμού της αστυνομίας και υποβιβασμού της σε ρόλο θεατή ή, το πολύ, συμμέτοχου σε ένα γελοίο παιχνίδι πετροπόλεμου κάτι σαν "μπαχαλάκηδες κι αστυνόμοι".

Αηδία για τη βραδύτητα στην απονομή της Δικαιοσύνης που αποφυλακίζει λόγω παρέλευσης 18μήνου ακόμα και τις σοβαρότερες περιπτώσεις τρομοκρατών, εάν τύχει ποτέ και συλληφθούν.

Πού ακούστηκε, ρε γελοίοι, η αστυνομία να είναι... διακριτική και να παρακολουθεί από απόσταση να καίγεται το Πολυτεχνείο; Αλλά θα μου πείς όταν ανάμεσα στους μπαχαλάκηδες και τους μολοτωφιτζήδες είναι τα βλαστάρια των "κορυφαίων" στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι λογικό οι μπαμπάδες υπουργοί και πρόεδροι της Βουλής να φοβούνται μήπως τρομάξει ο γιόκας τους και δεν φάει όλη τη μερέντα το βράδυ όταν κουρασμένος από την επανάσταση θα παίζει playstation. Φυσικά ΚΑΙ αυτή την καταστροφή θα την πληρώσεις εσύ κακομοίρη φορολογούμενε.

Αν η "Δημιουργία, ξανά!" ήταν κυβέρνηση δεν θα ξαναβλέπατε εικόνες σαν κι αυτή. Η αστυνομία θα είχε εντολή να εφαρμόσει τον νόμο με κάθε τρόπο, να συλλάβει ΟΛΟΥΣ τους καταστροφείς και να αποτρέψει τους βανδαλισμούς χρησιμοποιώντας κάθε μέσον που της επιτρέπουν οι κανόνες εμπλοκής, ακόμη και τα όπλα. Η ποινή για εγκλήματα κατά της Δημόσιας Τάξης δεν θα ήταν εξαγοράσιμη. Τέλος. Μόνον έτσι επιβάλλεται η νομιμότητα. (Σημ. Krasoblog: Να προσθέσω, τις ζημιές να τις χρέωναν στο ΑΦΜ τους και σε περίπτωση που είναι λάθρο και μπορούν να την σκαπουλάρουν ανά πάσα στιγμή, καταναγκαστική εργασία μέχρι να ξεχρεώσουν).

Να το ξαναπούμε γιατί μερικά αυτονόητα πράγματα τα έχουμε ξεχάσει στη χώρα όπου ο καθένας μπορεί να κάνει ανέξοδα (για τον ίδιον αλλά με τεράστο κόστος για το σύνολο), ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής καίγοντας πότε κτήρια και πότε ανθρώπους: σε ένα ευνομούμενο κράτος, η αστυνομία έχει το μονοπώλιο της χρήσης βίας ακόμη και των όπλων όταν κάθε άλλος τρόπος αποδειχθεί αναποτελεσματικός.

Υ.Γ. Φυσικά το κράτος των κομματικών συμμοριών κάθε άλλο παρά ευνομούμενο είναι κι αυτό δίνει θεωρητικό άλλοθι στους ηλίθιους του περιθωρίου ή στους βαριεστημένους ευνουχισμένους μεγαλοαστικούς γόνους να "τα βάλουν με το σύστημα" αγνοώντας, ως ηλίθιοι που είναι, ότι σπάζοντας και καίγοντας, απλώς ενισχύεις το σύστημα και εξουθενώνεις ακόμα περισσότερο τους πολίτες που πληρώνουν τα σπασμένα και τα καμμένα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

H αστυνομία να είναι... διακριτική από απόσταση να καίγεται το Πολυτεχνείο! αν πανε πολίτες να τους σπάσουν τα κοκάλα στα πλουσιόπαιδα θα ειναι ναζι?
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats