16 Νοε 2016

Οι υπάνθρωποι (κομμουνιστές ) είναι εδώ και βγαίνουν στο φως για να καούν, με αφορμή τον αγώνα ζωής του Θάνου Πλεύρη.

Οι υπάνθρωποι (κομμουνιστες ) είναι εδώ και βγαίνουν στο φως για να καούν, με αφορμή τον αγώνα ζωής του Θάνου Πλεύρη.

Για όσους έπεσαν από τα σύννεφα για το ακραίο μίσος & τον φασίσμο των αριστερών για τον Πλεύρη ας διαβάσουν τα παρακάτω σχόλια..Ή σκ@τοψυχιά των συριζοτρόλλ για το πρόβλημα υγείας του Θ.Πλεύρη, μας ξαναθυμίζει πως το "ηθικό πλεονέκτημα" είναι μια λερή πατσαβούρα.

Αυτοι που χαίρονται με τη κατάσταση του Πλευρη ειναι οι ίδιοι που χάρηκαν και με τη Μαρφίν. Κατακάθια μιας αριστερόκρατούμενης κοινωνίας.Ενώ ο Θάνος Πλεύρης βρίσκεται στην εντατική παλεύοντας για τη ζωή του, στο twitter έχει ξεσπάσει ένας πραγματικός πόλεμος, καθώς κάποια τρολ έχουν δώσει ρεσιτάλ εμετικών αναρτήσεων.

Όσοι ασχολούνται έστω και ελάχιστα με το twitter γνωρίζουν καλά σε ποιο χώρο ανήκουν όλοι αυτοί.Από την πλευρά μας το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι τους λυπόμαστε, αφού προφανώς πρόκειται για ανθρώπους ψυχικά άρρωστους. Να εύχονται τον θάνατο του Θ.Πλεύρη,διότι τον θεωρούν ιδεολογικό τους αντίπαλο,με μηνύματα στη δικτύωση βγάζει αρρώστια! Βαριά ψυχική νόσο..

Ακόμα και ο όρος "κτήνη" είναι απολύτως ανεπαρκής να περιγράψει την κατάσταση τους.Ευχόμαστε περαστικά στον Θάνο Πλεύρη και να βγει απ’ αυτό σιδερένιος.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Οι υπάνθρωποι (κομμουνιστές ) είναι εδώ και βγαίνουν στο φως για να καούν, με αφορμή τον αγώνα ζωής του Θάνου Πλεύρη.
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageφοίνιξ

Γιωργο έχω εκτίμηση προς το πρόσωπό σου από κει και πέρα οποίος διαφωνεί δεν είναι ούτε κουμμουνι ούτε αριστερός ο θανουλης ψυφησε μνημονια συμμετείχε στην κατοχική κυβέρνηση παπαδημου με πασοκ-νουδουλα και αφού είδε ότι βουλιάζει ο ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑΣ την έκανε για το μεγάλο μαντρί ούτε όταν ή νουδουλα ψήφισε υπέρ της ανέγερσης τζάμι δεν είχε το θάρρος να παρετειθη από το κόμμα,καμια λυπηση για αυτών των προδότη να πεθάνει, όταν ψυφησε μνημονια σκέφτηκε εμένα εσένα έναν ανήμπορο πως θα πληρώσει τόσους φόρους

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications