23 Οκτ 2016

«Σκυλιά» Αποκαλεί Ο Πολάκης Τους Πολίτες Που Διαμαρτύρονται!

«Σκυλιά» Αποκαλεί Ο Πολάκης Τους Πολίτες Που Διαμαρτύρονται!

ΩΣ ΣΟΟΥ ΛΙΓΟΣΤΩΝ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ» ΚΑΙ «ΛΑΕΤΖΗΔΩΝ» ΕΡΜΗΝΕΥΣΕ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Ως σόου λιγοστών «ακροδεξιών» και «Λαετζήδων» ερμήνευσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας τις έντονες αποδοκιμασίες που δέχτηκε σήμερα έξω από νοσοκομείο στην Ιεράπετρα.

Σε ανάρτηση που έκανε πριν από μία ώρα στο Facebook, o Παύλος Πολάκης έκανε λόγο για «show από δέκα ακροδεξιούς και πέντε Λαετζηδες για τις ανάγκες των καναλιών που ήθελαν φασαρία».

«Εξαιρετική κουβέντα στο νοσοκομείο της Ιεράπετρα με τους φορείς του νοσοκομείου, την επιτροπή των κατοίκων, το δήμαρχο, τη διοίκηση της ΥΠΕ και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου. Ανάλυση του τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα και σαφείς δεσμεύσεις για την ενίσχυση του νοσοκομείου Ιεράπετρας και των άλλων νοσοκομείων του νομού», έγραψε αρχικά στην ανάρτησή του ο αναπληρωτής υπουργός.

Ωστόσο στο υστερόγραφο της ανάρτησής του δεν παρέλειψε να κατακρίνει το πλήθος που είχε μαζευτεί έξω από το νοσοκομείο για να εκφράσει την αποδοκιμασία του για την πολιτική της κυβέρνησης. «Το show από δέκα ακροδεξιούς και πέντε Λαετζηδες για τις ανάγκες των καναλιών που ήθελαν “φασαρία” δεν μπόρεσαν να αμαυρώσουν ούτε να σταματήσουν τη συζήτηση με τον κόσμο. Συνεχίζουμε και άσε τα σκυλιά να ουρλιάζουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

«Σκυλιά» Αποκαλεί Ο Πολάκης Τους Πολίτες Που Διαμαρτύρονται!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications