13 Οκτ 2016

Κομμουνιστές παρακλάδι ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ στην δήθεν δημοκρατία: Εμείς βάλαμε τη βόμβα στο σπίτι της εισαγγελέως Τσατάνη!

Κομμουνιστές παρακλάδι ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ στην δήθεν δημοκρατία: Εμείς βάλαμε τη βόμβα στο σπίτι της εισαγγελέως Τσατάνη!

Μα πως γίνεται όλες οι εγκληματικές οργανώσεις στην Ελλάδα να ειναι made in antifa και κομμουνιστες αριστεροί;το νου σας τους ναζι μπεεεε!κομμουνιστες χρήσιμοι ηλίθιοι ανάπηροι στο μυαλό με μίασμα(άκρως επικίνδυνοι "μολύνουν" τα παντα!), που εύκολα μπορουν να εντοπιστούν, αλλα δεν εντοπίζονται διότι η Ελλάδα έχει κομμουνισμό απο το 1974 κάτω απο την δηθεν δημοκρατία!, και οπού κομμουνισμός οι μασονία απο πίσω! οποιος δεν κάθεται καλα βαζουν αυτά τα μολυσμένα εκ γενετής χρονιά τωρα! βλέπε 17 Νοέμβρη....!

Οι Πυρήνες της Φωτιάς ανέλαβαν την ευθύνη για το χτύπημα χθες το βράδυ στην είσοδο του σπιτιού της εισαγγελέως Γεωργίας Τσατάνη. Με κείμενο τους στο Indymedia οι Πυρήνες της Φωτιάς αναφέρουν πως δικά τους μέλη τοποθέτησαν τη βόμβα. Μάλιστα αναφέρουν πως σύντομα θα ακολουθήσει ολόκληρη η προκήρυξη, καθώς και η πρότασή τους για το σχέδιο «Νέμεσις».

Μάλιστα «αφιερώνουν» την επίθεση στα μέλη της οργάνωσης που έχουν καταδικαστεί και βρίσκονται στη φυλακή. Παράλληλα απειλούν όσους δικαστές είχαν χειριστεί υποθέσεις των Πυρήνων της Φωτιάς. «Η εκδικητική μανία των δικαστών απέναντι στις οικογένειες των συντρόφων μας είναι μία επιλογή που θα κληθούν να πληρώσουν με ακριβό τίμημα όλοι οι δικαστικοί που συμμετέχουν σε αυτόν τον εκβιασμό και οι οικείοι τους», γράφουν χαρακτηριστικά.

Επιπλέον υποστηρίζουν πως η επίθεση κατά της Τσατάνη «είναι μια συμβολική ενέργεια με στόχο μόνο υλικές ζημιές, αλλά στο μέλλον η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς δεν θα περιοριστεί εκεί...»

Στην προκήρυξη οι Πυρήνες της Φωτιάς αναφέρουν τους βασικούς λόγους σύμφωνα με τους ίδιους, για τους οποίους τοποθέτησαν βόμβα στο σπίτι της εισαγγελέως: Ο πρώτος λόγος είναι ότι η Τσατάνη αποτελεί μέλος του παραδικαστικού κυκλώματος, που αναλαμβάνει να “εξαφανίζει” δικογραφίες που θίγουν τα συμφέροντα της επιχειρηματικής και πολιτικής μαφίας. Είναι η δικαστική εμπροσθοφυλακή των αφεντικών της.​ Ο δεύτερος λόγος που επιλέξαμε να χτυπήσουμε την εισαγγελέα Τσατάνη ήταν η συμμετοχή της στη δικαστική ομηρία συγγενών των συντρόφων μας.

Επίσης κατηγορούν την εισαγγελέα Τσατάνη πως: Χρηματίστηκε από τον Ανδρέα Βγενόπουλου για να βάλει την υπόθεσή του στο αρχείο. Ηταν αυτή που ανέλαβε τη δικογραφία για τα εξοπλιστικά και τις μίζες του τότε υπουργού Εθνικής Αμύνης Βαγγέλη Μεϊμαράκη και φρόντισε να “ξεχάσει” να τη στείλει στη Βουλή, με σκοπό να τον καλύψει. Είχε εμπλοκή και στην υπόθεση Βατοπεδίου επικυρώνοντας για άλλη μια φορά τη μαφιόζικη σύμπραξη Εκκλησίας-Δικαιοσύνη

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Κομμουνιστές παρακλάδι ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ στην δήθεν δημοκρατία: Εμείς βάλαμε τη βόμβα στο σπίτι της εισαγγελέως Τσατάνη!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats