2 Οκτ 2016

Πολωνία πρώην Γερμανία: απαγόρευεται η Άμβλωση! τροφή για σκέψη σε μια χωρα που κατακτήθηκε απο μασόνο-κομμουνιστες!

Πολωνία πρώην Γερμανία: Στοπ στην Άμβλωση! τροφή για σκέψη σε μια χωρα που κατακτήθηκε  μασόνο-κομμουνιστες!

Για αμόρφωτους και ανιστόρητους πάνω απο το μισό αυτής της χωρα ηταν Γερμανία καποτε! που πήραν πίσω οι εθνικοσοσιαλιστες /ναζι με το δίκαιο τους,αλλα για λίγο,αφου οι μασόνοι βρηκαν αφορμή να ξανα κηρύξουν πόλεμο στην Ναζιστική Γερμανία διότι οι κομμουνιστες κατάσφαζαν τους γερμανοπολωνους και τα έριξαν στους ναζι! τι πρωτότυπο; μανούλες οι κομμουνιστες σε αυτά μαζί με τους Εβραίους! βλέπε το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ πιο κάτω, σφαγή στο Δάσος Κατιν, Massacre in the Katyn Forest το οποίο μεταφρασμένα στα ελληνικά έχει 3.111 προβολές μονο, αυτο δείχνει πολλά,1: δεν θέλουν αλήθειες ,2: στην Ελλάδα πιο πολλοι ειναι οι αριστεροί κομμουνιστες απο τους Έλληνες!KAI OXI TYXAIA! τα ίδια εκαναν και στην Ελλάδα, σφαγές σε όλη την χωρα μαζί με τους Βούλγαρους, αλλα οι ναζι τα εκαναν ολα! σε λίγο θα πουν και το παιδομάζωμα ναζι το εκαναν!!

Μερικές χιλιάδες πολίτες ντυμένοι στα μαύρα διαδήλωσαν το Σάββατο μπροστά από το Κοινοβούλιο της Πολωνίας στη Βαρσοβία προκειμένου να διαμαρτυρηθούν κατά του νομοσχεδίου που προβλέπει την απαγόρευση της άμβλωσης στην χώρα, αλλά και της ισχύουσας νομοθεσίας που είναι ήδη από τις αυστηρότερες στην Ευρώπη.

Από την προηγούμενη εβδομάδα το Κοινοβούλιο ξεκίνησε να εξετάζει – κι αφού οι βουλευτές ενέκριναν το αίτημα κατά πλειοψηφία– την πρόταση νόμου που προήλθε από μια πρωτοβουλία πολιτών κι η οποία κατατέθηκε από την οργάνωση «Στοπ στην Άμβλωση».Βάσει της πρότασης απαγορεύεται η άμβλωση παρά μόνο σε μία εξαιρετική περίπτωση, όταν η ζωή της εγκύου διατρέχει άμεσο κίνδυνο.

Με σύνθημα «τέλος τα αστεία!» και ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της οργάνωσης «Σώζουμε τις γυναίκες!» οι διαδηλωτές κρατούσαν μαύρες σημαίες και πλακάτ όπου μπορούσε να διαβάσει κανείς:«Σταματήστε τους φανατικούς που μας κυβερνούν», «έχουμε ανάγκη από ιατρική φροντίδα, όχι εκείνη του Βατικανού» ή «θέλουμε γιατρούς όχι αστυνομικούς».

«Είμαι πραγματικά θυμωμένη με αυτούς τους κουστουμαρισμένους που θέλουν να αποφασίζουν για την ζωή των ανθρώπων οι οποίοι βρίσκονται πολλές φορές σε αβάσταχτες καταστάσεις» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Άννα Μπλούμσταζ, καθηγήτρια λυκείου.

Συλλογή υπογραφών Η οργάνωση «Σώζουμε τις γυναίκες» ανακοίνωσε ότι έχει προχωρήσει σε μια πρωτοβουλία συλλογής υπογραφών υπέρ μιας ευρωπαϊκής νομοθετικής πρωτοβουλίας που θα εγγυάται την πρόσβαση στη νόμιμη άμβλωση, στην σεξουαλική εκπαίδευση και την αντισύλληψη. «Σε λίγους μήνες, θα σας ζητήσω την βοήθειά σας να συγκεντρώσουμε περισσότερες από ένα εκατομμύριο υπογραφές.

Θα απευθύνονται όχι πλέον σε εκείνους που μας περιφρονούν αλλά σε εκείνους που θα μας ακούνε» επισήμανε η Μπάρμπαρα Νοβάκα, μέλος της οργάνωσης.Οι προασπιστές του δικαιώματος στην άμβλωση πρότειναν την ιδέα να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα στην Πολωνία μια «απεργία γυναικών» κατά τη διάρκεια της οποίας οι γυναίκες καλούνται να απέχουν από την εργασία τους, να ντυθούν στα μαύρα και να πάρουν μέρος στις διαδηλώσεις σε ολόκληρη την χώρα.

Η νυν εκδοχή του νομοσχεδίου που βρίσκεται υπό διαβούλευση στο Κοινοβούλιο προβλέπει την επιβολή ποινή κάθειρξης έως 5 έτη τόσο για τους γιατρούς και άλλα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στην άμβλωση όσο και για τις ίδιες τις ασθενείς, όμως δίνει τη δυνατότητα στον δικαστή να αρνηθεί να επιβάλει κυρώσεις στις γυναίκες που υποβλήθηκαν στην επέμβαση.

Ο νόμος που βρίσκεται σε ισχύ επιτρέπει την άμβλωση σε τρεις περιπτώσεις: κίνδυνο για την ζωή ή την υγεία της μητέρας, προγεννητικό έλεγχο που υποδεικνύει μια σοβαρή μη αναστρέψιμη παθολογία στο έμβρυο και εγκυμοσύνη αποτέλεσμα βιασμού ή αιμομιξίας.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πολωνία πρώην Γερμανία: απαγόρευεται η Άμβλωση! τροφή για σκέψη σε μια χωρα που κατακτήθηκε απο μασόνο-κομμουνιστες!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications