3 Οκτ 2016

Συντριπτικό «ΟΧΙ» των Ούγγρων στην ισλαμοποίηση της χώρας: Με 95% είπαν όχι!και στο ελλαδιστάν ψήφιζαν υπέρ οι τουρκόσποροι

Συντριπτικό «ΟΧΙ» των Ούγγρων στην ισλαμοποίηση της χώρας: Με 95% είπαν όχι!και στο ελλαδισταν ψήφιζαν υπέρ οι τουρκόσποροι

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ :ΟΙ ΜΚΟ ΤΟΥ Τ.ΣΟΡΟΣ ΕΝΘΑΡΡΥΝΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ,η Ουγγαρία ηταν μέρος απο οτι είχε μεινει, της ελληνορωμαϊκής αυτοκρατορίας γιαυτό και η άρια φυλη εκεί, μαζί με τις γερμανικές πόλεις κράτη, με Αυστρία, Γιουγκοσλαβία, Τσεχοσλοβακία, τελικα την αποτελείωσαν με ξέσπασμα του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου των Εβραίων, οτι δεν κατάφεραν με την εισβολή των Μογγόλων το κατάφεραν με 2 πολέμους! και δημιούργησαν μικρά κράτη για να τα ελέγχουν πιο εύκολα, τωρα γίνεται εισβολή χωρίς πόλεμο καν μέχρι να μην μεινει ούτε ένας απόγονος των ελλήνων χρυσό γένος! οι ναζι εκαναν τον πόλεμο ουγκ! αυτο για τους τουρκομογγολους νεοελληνες! γνωστοί και ως αριστεροφασιστες χρήσιμα σκυλια στην κυριολεξία των εβραιων!

Σε όσους φαίνονται "ρατσιστικά" αυτά και πρωτάκουστα, καλα θα κανουν αν εχουν ίχνος γονιδίων απο τους αρχαίους, και δεν ειναι απόγονοι Μογγόλων δλδ αριστεροί κομμουνιστες, να αναρωτηθούν γιατι οι ναζι έλεγαν για άρια φυλη; η αρεια, (ΥΓ και όσοι διαθέτουν μυαλό καθώς η διασταύρωση με αλλόφυλους ρίχνει την νοημοσύνη τα επίπεδα ζώου συμφωνα με τους ίδιους τους Εβραίους!που ειναι ανοιχτά σύνορα μονο για όλους τους άλλους, οχι για τους ίδιους ;-) για να γίνουν όλοι δίποδα πρόβατα! )να υπενθυμίσω οτι για την εποχή τους ηταν έτη μπροστά σε ολα, και απο εκεί έκλεψαν ενα μεγάλο μέρος της τεχνολογίας που έχετε σημερα,αφου πρώτα τους κατάσφαξαν! οι μογγολοκομμουνιστες!και όλη η σύγχρονη φιλοσοφία, συγγράμματα για την αρχαία Ελλάδα, και η τεχνολογική ανάπτυξη ηταν απο Γερμανούς! όποτε αυτά που λενε οι ιδιοι οι εισβολείς στην Ευρώπη που αιματοκύλησαν, ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ! ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟΙ ΜΕ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ειδικά στα νησιά γεμάτο ζωντανή απόδειξη στην φώτο: )

Συντριπτική ήταν η νίκη του ΟΧΙ στην Ουγγαρία σε ότι αφορά το δημοψήφισμα με ερώτημα αν γίνεται δεκτό το ευρωπαϊκό σχέδιο μετεγκατάστασης προσφύγων στις χώρες της ΕΕ όπως ακριβώς είχε προτρέψει ο πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν. Το 95% τάχθηκε κατά αυτής της προοπτικής.

Πάντως το χαμηλό ποσοστό προσέλευσης στις κάλπες της τάξης του 42%, δεν είναι επαρκές προκειμένου να θεωρηθεί άμεσα έγκυρη η διαδικασία, καθώς διάφορες ΜΚΟ υπό το OSF του ουγγρικής καταγωγής Τ.Σόρος προέτρεπαν τους πολίτες να μην πάνε να ψηφίσουν.

Γνωρίζοντας ότι δεν υπήρχε περίπτωση επικράτησης του ΝΑΙ, οι ΜΚΟ του Τ.Σόρος προπαγάνδιζαν την αποχή και επηρέασαν το 20% αυτών που πραγματικά ψηφίζουν ελπίζοντας να μην κηρυχθεί έγκυρο το δημοψήφισμα.

Στην Ουγγαρία ψηφίζει περί το 60% των πολιτών, δηλαδή και να ψήφιζαν οι απέχοντες, το ΟΧΙ θα συγκέντρωνε ποσοστό περί το 70%!Ανώτερα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος του Όρμπαν, του Fidesz έσπευσαν να ανακοινώσουν τη νίκη αφού η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε στις 20.00 ώρα Ελλάδας, επικαλούμενα exit poll τα οποία καταδείκνυαν ότι το 95% των Ούγγρων που ψήφισαν, ήτοι περισσότεροι από 3 εκατομμύρια άνθρωποι, απέρριψαν το σχέδιο ποσοστώσεων.

Υπάρχει ένας νόμος που λέει ότι πρέπει να συμμετάσχει το 50%, προκειμένου το δημοψήφισμα να κριθεί έγκυρο.Το να κηρυχθεί άκυρη η διαδικασία ελαττώνει τις δυνατότητες του Όρμπαν να ασκήσει πιέσεις στις Βρυξέλλες προκειμένου να αλλάξουν τη μεταναστευτική τους πολιτική.

«Βασιζόμενοι σε αυτά τα στοιχεία μπορούμε δικαίως να πούμε ότι η σημερινή ημέρα έφερε μια σαρωτική νίκη για όλους εκείνους που απορρίπτουν την υποχρεωτική μετεγκατάσταση (μεταναστών)… και για εκείνους που πιστεύουν πως τα θεμέλια μιας ισχυρής ΕΕ μπορούν να είναι μόνο τα ισχυρά κράτη» δήλωσε σε μια συνέντευξη τύπου ο βουλευτής του Fidesz και αντιπρόεδρος του κόμματος Γκέργκελι Γκουλίας.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Συντριπτικό «ΟΧΙ» των Ούγγρων στην ισλαμοποίηση της χώρας: Με 95% είπαν όχι!και στο ελλαδιστάν ψήφιζαν υπέρ οι τουρκόσποροι
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications