31 Οκτ 2016

Οι σκανδιναβικές χώρες τελευταίες εστίες με Δωριείς η μια μετα την άλλη γίνονται ισλαμικές!τρέμουν τα κοκάλα του Χίτλερ!

Οι σκανδιναβικές χώρες  τελευταίες εστίες με Δωριείς η μια μετα την άλλη γίνονται ισλαμικές!τρέμουν τα κοκάλα του Χίτλερ!

Τα αποτέλεσμα του πρώτου παγκοσμίου πόλεμου ειναι αυτά! που διαλάλησαν οτι είχε μεινει απο την Ελληνωμαϊκή Αυτοκρατορία και δημιούργησαν χώρες εκεί που ηταν η Αυτοκρατορία ,Γερμανία Αυστρία Σουηδία κτλ, και μετα το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο ξανα made in sion! αφου εξόντωσαν το αγκάθι οπως έλεγαν τον Χίτλερ!(να δω τωρα ποιος θα σταματήσει την ανθρωπινή πανούκλα! φωνάζουν τα προβατα για κακό ναζισμό και απο πάνω! οπως τους εχουν κανει πλύση εγκεφάλου τα μιασματα!που αν ρίξεις μια μάτια στα στοιχειά (προσοχή οχι απο μιασματα που ειναι μανούλες στην διαστρέβλωση της ιστορίας και στην πλύση εγκεφάλου) βγάζουν σωστό τον Χίτλερ και οχι τους Εβραίους!) και λενε για ναζι Γερμανούς που επιβάλουν μετρά λες και άφησαν κανένα μετα την γενοκτονία και τους χιλιαδες βιασμούς για να βγουν αριστερομογγολια!και για τον εχθρό της Ελλάδας και καλα την τουρκιά! όταν σε όλες αυτές τις χώρες κανουν κουμάντο οι ιδιοι!!!Ωωω η βλακεία της μάζας δεν εχει όρια! και που είσαι ακομα!

Και εκαναν γενοκτονίες και μόλυναν με βιασμούς τους τελευταίους που ειχαν γλυτώσει απο το μαγάρισμα με Μογγολους εισβολείς στην Ευρώπη σε όλη την βυζαντινή αυτοκρατορία(made in sion) μεταξύ αυτών και η Ελλάδα!φώναζε ο Χίτλερ για φυλετικη υγειά! εξαπλώθηκαν παντού τα μιασματα!! περίμεναν πως και πως να βγουν τα μιασματα να τα βαλουν σε θέσεις κλειδιά!οπως τοτε που περίμεναν 40 χρονιά πριν κανουν εισβολή στην Ιεριχώ! τα σιχαμερά μιασματα που ειναι διπλά σας αναμεσα σας κοιμάστε μαζί πολλοι/πολλές! και κάνετε νεα μιασματα!

Ότι δεν κατάφεραν επι αιώνες με εισβολές το κατάφεραν μέσα σε λίγα χρονιά! αφου δημιούργησαν ενα σορό χώρες στην Γη του χρυσού γένους! με μιασματα κομμουνιστικα αριστερομογγολια ζωώδες πνευματικά αναπηρα σε θέσεις κλειδιά, για ελέγχουν καλύτερα όλη την Ευρώπη, ειναι το ευχαριστώ για τον πολιτισμό την επιστήμη ,την φιλοσοφία και την τεχνολογία που έδωσε σε ολους τους άλλους κατώτερους! ακομα και στους ίδιους Εβραίους! αλλα αυτά ποιος να τα πει; ετσι οπως τους εχουν κανει και θα γίνουν χειρότεροι, οι Εβραίοι μονο πιο κατώτερους απο αυτούς μπορουν να ελέγχουν γιαυτό τους βαζουν προθυπουργους κτλ! η συνείδηση της μάζας και οι τόνοι πλυσης εγκεφάλου, απο μιασματα που τα γέννησαν οι ιδιοι, δεν μπορεί να αντέξει την αλήθεια! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

--------------------------------------------------------------------------

Οι Σουηδοί και οι Γερμανοί φορολογούμενοι όχι μόνο πλήρωσαν για την εισαγωγή πάνω από ένα εκατομμύριο ισλαμιστών μεταναστών πέρυσι, αλλά και χρηματοδοτούν τώρα διαφημιστικές εκστρατείες που τους παροτρύνουν να «ενσωματωθούν» οι ίδιοι στις νέες χώρες που δημιουργεί η μαζική μετανάστευση.

Οι αλλαγές είναι μη αναστρέψιμες και ο παλιός τρόπος ζωής δεν επανέρχεται, οπότε συνηθίστε το και προσαρμοστείτε, λένε στους αυτόχθονες.Στη Σουηδία, μια πληρωμένη με φόρους τηλεοπτική διαφήμιση που δημιουργήθηκε από μια «φιλανθρωπική οργάνωση» που ονομάζεται “Individuell Manniskohjalp” (Ατομική Ανακούφιση) ή IM, πληροφορεί τους Σουηδούς ότι η παλιά τους χώρα δεν θα ξανάρθει ποτέ πια.

Μεταφρασμένο στα αγγλικά, το σλόγκαν για την εκστρατεία είναι #TheNewNation (#ΤοΝέοΈθνος).«Δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής», ξεκινά η διαφήμιση.«Η Σουηδία δεν θα γίνει ποτέ όπως ήταν.Η Ευρώπη αλλάζει και την Σουηδία την χρειάζονται ως ασφαλή χώρο άνθρωποι που ζητούν άσυλο.Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να βρούμε τρόπο να ζήσουμε δίπλα-δίπλα».

Καθώς πρόσωπα αφρικανικά και μεσανατολικά εναλλάσσονται με πρόσωπα σουηδικά στην οθόνη, η διαφήμιση πληροφορεί τους τηλεθεατές ότι η Σουηδία θα δεχθεί δραματικές αλλαγές.«Είναι καιρός να αντιληφθούμε ότι οι νέοι Σουηδοί θα απαιτήσουν τον χώρο τους, και θα καταλάβουν χώρο με τις κουλτούρες τους, τις γλώσσες τους και τις συνήθειές τους», λένε οι εκφωνητές στα σουηδικά, εναλλασσόμενοι μεταξύ ανδρικών και γυναικείων φωνών.

«Είναι καιρός να το δούμε αυτό ως θετική δύναμη. Η νέα χώρα ετοιμάζεται να διαμορφώσει ένα νέο μέλλον».Ακόμη και ο ίδιος ο ορισμός του Σουηδού αλλάζει, συνεχίζει η διαφήμιση, προσθέτοντας ότι οι παλιοί Σουηδοί χρειάζεται να προσαρμοστούν στη νέα χώρα και στις συνήθειες των «νέων Σουηδών».«Το να είσαι Σουηδός πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από το χρώμα του δέρματος κατά τη γέννηση, πρέπει είναι εσύ, εγώ και όλοι μαζί», συνεχίζει ο εκφωνητής.

«Δεν είναι μόνον οι νέοι Σουηδοί αυτοί που πρέπει να ενσωματωθούν.Όλοι πρέπει να ενσωματωθούν, ακόμη και οι καθιερωμένοι Σουηδοί». Κατόπιν στους τηλεθεατές δίνονται λίγες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι είδους «ενσωμάτωση» τους ζητείται.«Η ενσωμάτωση έχει να κάνει με το να βρούμε κοινή κατανόηση», συνεχίζει η διαφήμιση.«Ας δημιουργήσουμε ένα μέλλον που θα βασίζεται στην πραγματικότητα των ίσων μερών και την πίστη προς το μέλλον.

Ας χτίσουμε μια χώρα όπου θα βάζουμε στην άκρη το μίσος και τον φόβο».Δεν χρειάζεται να πούμε ότι είναι άκρως απίθανο οι περισσότεροι ισλαμιστές μετανάστες που πλημμυρίζουν τη Σουηδία, στη συντριπτική τους πλειοψηφία άνδρες, να βρουν «κοινή κατανόηση» με τις παλιές φιλελεύθερες αξίες της Σουηδίας στο προσεχές μέλλον.

Επικριτές της διαφήμισης, διαμαρτυρόμενοι στο Τουίτερ και στα σχόλια, παραπονέθηκαν ακόμη και για τη φημολογούμενη «γενοκτονία» εναντίον των Σουηδών.Μετά από απίστευτο θυμό, η υποστηριζόμενη από την κυβέρνηση φιλανθρωπική οργάνωση είπε αργότερα στο Τουίτερ ότι δεν προωθούσε την καταστροφή των Σουηδών ή της σουηδικής κουλτούρας αλλά την «κοινή ενσωμάτωση», που «σημαίνει ότι δύο πηγαίνουν μαζί σε κάτι μεγαλύτερο».

Η διαφήμιση επίσης περιγράφει #ΤοΝέοΈθνος που αναδύεται, το οποίο είναι αληθινά ο αφανισμός του παλιού έθνους.«Όλοι μας έχουμε τη νέα χώρα μέσα μας, στην παγκόσμια οπτική μας, τις σκέψεις μας και τις ενέργειές μας», λένε οι εκφωνητές.«Ήλθε ο καιρός να χτίσουμε μια χώρα που θα είναι υπερήφανη, συμπεριληπτική (inclusive) και βιώσιμη – κάτι νέο. Η Νέα Χώρα — #detnyalandet».

Μια Σομαλή Μουσουλμάνα με ένα ισλαμικό κάλυμμα στο κεφάλι δείχνεται ως το πρόσωπο «Της Νέας Χώρας».Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σουηδία τραβά τα φώτα της διασημότητας για τις παράξενες ιδέες «ενσωμάτωσης».Πέρυσι, η (ομοφυλόφιλη) Λουθηρανή Επίσκοπος της Στοκχόλμης Εύα Μπρούνε είπε σε μια εκκλησία στην επισκοπή της ότι θα έβγαζε όλους τους σταυρούς από το κτίριο έτσι ώστε να είναι λιγότερο «προσβλητικό» στους νεοφερμένους Μουσουλμάνους μετανάστες.

Η επίσκοπος επίσης είπε ότι η κατεύθυνση της Μέκκας θα πρέπει να σηματοδοτείται καθαρά, για να ξέρουν οι Μουσουλμάνοι προς τα πού είναι.Πολλές δημόσιες πισίνες στη Σουηδία τώρα έχουν ξεχωριστές περιόδους έτσι ώστε οι γυναίκες να μη χρειάζεται να ανησυχούν ότι θα τις επιτεθούν σ#ξουαλικά, θα τις χουφτώσουν Ισλαμιστές μετανάστες και για να αισθάνονται άνετα οι Μουσουλμάνοι όταν χρησιμοποιούν την πισίνα.Το 2015, σχεδόν 200.000 Ισλαμιστές μετανάστες από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή έφτασαν στη Σουηδία που έχει 9,8 εκατομμύρια κατοίκους, που σημαίνει ότι η Σουηδία δέχθηκε τον υψηλότερο αριθμό μεταναστών κατά κεφαλήν από οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα.

Οι ψηφοφόροι έχουν στραφεί έντονα εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής όμως, με τους περισσότερους ψηφοφόρους να θέλουν λιγότερους μετανάστες και μόλις 13 τοις εκατό να θέλουν περισσότερους.Κάπου 80 τοις εκατό των αστυνομικών σκέπτονται να παρατήσουν τις δουλειές τους.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Οι σκανδιναβικές χώρες τελευταίες εστίες με Δωριείς η μια μετα την άλλη γίνονται ισλαμικές!τρέμουν τα κοκάλα του Χίτλερ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats