30 Οκτ 2016

Ο βρυχηθμός της Αποκάλυψης στον ουρανό της Σλοβακίας video

Το βρυχηθμό της Αποκάλυψης στον ουρανό της  Σλοβακίας video

Πολλές θρησκείες του κόσμου υποστηρίζουν ενα τέλος του κόσμου, γνωστο και ως Αποκάλυψη η Αρμαγεδδώνα, που θα συνοδεύεται από τρομερούς ήχους από τον ουρανό.

Για παράδειγμα, σύμφωνα με τον Χριστιανισμό, οι άγγελοι του Κυρίου θα κατεβούν από τον ουρανό με επτά σάλπιγγες, και θα έρθει σε ένα τέλος στην ανθρωπότητα. Στο Ισλάμ, το τέλος θα συνοδεύεται από ήχους, το ίδιο και στον Ιουδαϊσμό -απο τον βρυχηθμό του τελετουργικού κέρατου του ΒΑΑΛ.

Οι Αβραάμικες θρησκείες συμφωνούν ότι ο οιωνός της Αποκάλυψης θα είναι ο ήχος απο δυνατές Τρομπέτες από τον ουρανό.

Οι παράξενοι θόρυβοι που ακούγονται κατά καιρούς απο τον ουρανό σε πολλά μέρη της Γης, ακομα σήμερα με τεχνολογικά μέσα δεν μπορεί να δοθεί μια εξήγηση. Τον Οκτώβριο παρόμοιο περιστατικό συνέβη στη Σλοβακία. Το βράδυ απο τον ουρανό ακούστηκε ένας απόκοσμος ήχος, όπως το γρύλισμα ενός γιγάντιου άγριου ζώο. Αρκετοί μάρτυρες το κατέγραψαν και σε βίντεο.Μπορείτε να ακούσετε με τα αυτιά σας τον δυνατό δυσοίωνο βρυχηθμό.

Οι ειδικοί διαφωνούν για το τι μπορεί να είναι η αιτία αυτών των ήχων. Ακόμη και αν απορρίψουμε τη θρησκευτική θεωρία, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές άλλες ενδιαφέρουσες υποθέσεις.

Ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι ο λόγος ειναι η αλλαγή των μαγνητικών πόλων, ενώ άλλοι υποψιάζονται εφαρμογές κλιματικής αλλαγής, άλλοι μιλούν για ανεξήγητη διεργασίες στο εσωτερικό πυρήνα της Γης.Δεν υπάρχει μια λογική εξήγηση για τα αίτια αυτού του φαινομένου.

Οι ερευνητές σημειώνουν ότι το φαινόμενο με μυστηριώδους ουράνιων ήχων εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη δεκαετία του εβδομήντα, και σε πολλές χώρες του κόσμου: Ρωσία, Ουκρανία, Λευκορωσία, στο Καζακστάν, την Λιθουανία, την Γερμανία, την Γαλλία, το Βέλγιο, την Ιταλία, το Αφγανιστάν, το Ιράν, Αίγυπτος και ούτω καθεξής .Απόδοση ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Ο βρυχηθμός της Αποκάλυψης στον ουρανό της Σλοβακίας video
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications