23 Οκτ 2016

Μήνυμα Φίλη Προς Τσίπρα: Θέλω Να Παραμείνω Στο Παιδείας, Γιατί Το Έργο Μου Αναγνωρίζεται

Μήνυμα Φίλη Προς Τσίπρα: Θέλω Να Παραμείνω Στο Παιδείας, Γιατί Το Έργο Μου Αναγνωρίζεται

Σε μια προσπάθεια να προκαταλάβει τις εξελίξεις, ο Νίκος Φίλης εκφράζει μέσω συνέντευξής του σήμερα, Σάββατο (22/10/2016) την επιθυμία του να μη μετακινηθεί από το Υπουργείο Παιδείας, σε περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας προχωρήσει σε ανασχηματισμό, λέγοντας πως δεν θέλει κάποια άλλη θέση στο κόμμα.

«Θέλω να παραμείνω στο υπουργείο, όπου έχω δρομολογήσει ένα σημαντικό έργο που αναγνωρίζεται, όπως λέει, από την κοινή γνώμη», λέει ο κ. Φίλης και προσθέτει: «Διαμορφώσαμε την προοπτική της δημοκρατικής εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης».

Αναφορικά με τον επικείμενο ανασχηματισμό ο κ. Φίλης δηλώνει ότι ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των συνταγματικών αρμοδιοτήτων του έχει όλες τις δυνατότητες να κάνει ανασχηματισμό που κατά την κρίση του θα δημιουργήσει ένα αποτελεσματικότερο κυβερνητικό σχήμα.

Ο ίδιος προαναγγέλλει, εξάλλου, την εκπόνηση τριετούς σχεδίου, βάσει του οποίου «θα προβλέπεται ένα εισαγωγικό σύστημα, λιγότερο ψυχοφθόρο και κοστοβόρο για τους μαθητές των λυκείων».

Για τις σχέσεις Πολιτείας – Εκκλησίας, ο κ Φίλης σημειώνει ότι «πρέπει να διευκρινιστούν οι εκατέρωθεν ρόλοι προς όφελος όλων». Αναγνωρίζει την «αντίληψη συνεργασίας» του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου για τον οποίο σημειώνει ότι «από τη θέση του στο πηδάλιο Εκκλησίας έχει επιδείξει τη σπουδαία φιλανθρωπική δράση της τα τελευταία χρόνια».

Ερμηνεύοντας το μήνυμα του συνεδρίου ο κ. Φίλης υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη που μπορεί να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα εξόδου από την κρίση. Επίσης τονίζει ότι υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και ότι πρέπει όλοι να προχωρήσουμε ενωμένοι ακολουθώντας το πρόγραμμα με το οποίο ψηφισθήκαμε τον Σεπτέμβρη. «Δεν πρέπει να αποδράσουμε από την ευθύνη της διακυβέρνησης αλλά ούτε και από τις αρχές μας», αναφέρει.

Παράλληλα, ο υπουργός Παιδείας υπογραμμίζει ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος για την Αριστερή διακυβέρνηση, «η οποία επιπλέον κρίνεται για το ήθος της, την σχέση ειλικρίνειας με τον πολίτη, την αποτελεσματική διαχείρισης της καθημερινότητας και τη σύγκρουση με τα μεγάλα συμφέροντα».

«Δεν παραμυθιάζουμε τους πολίτες με ένα δικό μας success story», δηλώνει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Θέτουμε σαφείς στόχους και μιλάμε για δυνατότητες και όχι για βεβαιότητες».

Αναφορικά με τη ΝΔ ο κ. Φίλης επισημαίνει ότι «ο κ. Μητσοτάκης αντιπροσωπεύει το παλιό, το οποίο έχει καταδικαστεί. Εμείς είμαστε το νέο με όλα τα προβλήματα του. Το άλλο το ξέρουμε είναι το παλιό και το διεφθαρμένο που έχει κάψει τον κόσμο».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μήνυμα Φίλη Προς Τσίπρα: Θέλω Να Παραμείνω Στο Παιδείας, Γιατί Το Έργο Μου Αναγνωρίζεται
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats