3 Οκτ 2016

ΜΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ!! Κομμουνιστές κατα κομμουνιστών! τα ΜΑΤ ψέκασαν με χημικά τους συνταξιούχους κομμουνιστές! στο Μαξίμου βίντεο

Τα ΜΑΤ ψέκασαν με χημικά τους συνταξιούχους στο Μαξίμου

Η αστυνομία δεν άφησε αντιπροσωπεία των συνταξιούχων να φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου και προχώρησε σε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων Σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στο κέντρο της Αθήνας, μία ανάσα από το Μέγαρο Μαξίμου.

Σήμερα από νωρίς το πρωί οι συνταξιούχοι είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Κοτζιά με στόχο αντιπροσωπεία τους να φτάσει στο Μαξίμου για να διαμαρτυρηθεί στον πρωθυπουργό για τις ψεύτικες υποσχέσεις και το τσεκούρι στις συντάξεις τους. Αυτό όμως δεν το κατόρθωσαν ποτέ καθώς οι κλούβες των ΜΑΤ «προστάτευσαν» την Ηρώδου Αττικού και τους έκοψαν το δρόμο με αποτέλεσμα να προκαλέσουν την αγανάκτηση των συνταξιούχων.

Αμέσως ξέσπασαν επεισόδια: Οι συνταξιούχοι επιχείρησαν να περάσουν προσπαθώντας ταυτόχρονα να ρίξουν, ωθώντας, τη μία κλούβα η οποία ήταν παρατεταγμένη και οι αστυνομικοί προχώρησαν σε εκτεταμένη χρήση χημικών κατά των ηλικιωμένων διαδηλωτών. Ανάμεσα στους διαδηλωτές που ήταν στα επεισόδια ήταν και ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης.

Μετά την ένταση ανακοινώθηκε ότι η αντιπροσωπεία τους μπορεί τελικά να περάσει προς το Μαξίμου, αλλά οι συνταξιούχοι λένε πως θα το κάνουν μόνο αν δουν τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε βίντεο: Έριξαν χημικά και στους συνταξιούχους. Οργή από τους ηλικιωμένους κομμουνιστες οι οποίοι δεν εχουν καμια σχέση με Ελλάδα, οπως βλέπετε στις φώτο κρατούν τον τσεκεβαρα τον χρήσιμο ηλίθιο κομμουνιστή, που αφου έκανε την δουλειά της cia τον σκότωσε η ίδια μετα! οεο ίδια μοίρα περιμένει όλους αυτούς απο τους ίδιους τους δημιουργούς τους! σε κάποια ζωή τους εντός του πλανήτη Γη:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΜΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ!! Κομμουνιστές κατα κομμουνιστών! τα ΜΑΤ ψέκασαν με χημικά τους συνταξιούχους κομμουνιστές! στο Μαξίμου βίντεο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications