2 Οκτ 2016

Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΟΎΚΛΑ ΚΑΤΑΤΡΏΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ!!!

Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΟΎΚΛΑ ΚΑΤΑΤΡΏΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ!!!

Αυτό, το οποίο συμβαίνει σήμερα στον κόσμο είναι εκπληκτικό. Το σοβιετικό "εργοστάσιο" κατέρρευσε και οι τοπικές κομμουνιστικές "αντιπροσωπείες" αντιμετωπίζουν πρωτοφανή "ζήτηση" των προϊόντων τους. Τα κομμουνιστικά καθεστώτα —μετά από εγκλήματα δεκαετιών— κατέρρευσαν και τα στελέχη τους όχι απλά δεν τιμωρήθηκαν, αλλά αντίθετα ανέλαβαν να "οδηγήσουν" τα κράτη και τους λαούς τους στον "θρίαμβο" του καπιταλισμού …Ούτε καν στο κοινωνικό "περιθώριο" δεν μπήκαν ως αποτυχημένοι οπαδοί ενός αποτυχημένου συστήματος. Κυριαρχούν σε όλους τους τομείς σαν να "δικαιώθηκαν" πλήρως για τις επιλογές τους ...Το σύστημα, το οποίο παρήγαγε οργανωμένα υπανθρώπους τύπου Μέρκελ(εβραιοπολωνεζα), είναι αυτό το οποίο σήμερα οδηγεί τον φασισμό εναντίον των λαών τής Ευρώπης.

Όλα αυτά δεν είναι τυχαία κι ούτε προέκυψαν από συγκυρίες ...Είναι αποτέλεσμα του σχεδιασμού των σημερινών Κυρίαρχων ...Των Προτεσταντών και των Σιωνιστών συνεταίρων τους. Αυτοί λοιπόν οι δύο ισχυροί παράγοντες, είναι στην κυριολεξία οι "ιδιοκτήτες" τού κομμουνισμού. Με τον κομμουνισμό αυτοί οι πονηροί "συνέταιροι" έκαναν κάτι το πρωτοφανές: Διέσπασαν τις κοινωνίες και τις παρέδωσαν λεία στις "κρεατομηχανές" των σύγχρονων Democracy. Αυτό ήταν το κόλπο τους και σήμερα αυτό το κόλπο αποδίδει τους "καρπούς" του. Παντού στον κόσμο έχει επικρατήσει η ψευδοδημοκρατία που "πουλάνε" οι Προτεστάντες και παντού τη διαχείριση την έχουν πρώην σταλινικοί. Παντού επιβλήθηκε η Democracy εγκληματιών τύπου Μπους και Κλίντον και παντού κυβερνάνε σταλινικοί όπως η Μέρκελ, η Ρούσεφ ή ο Τσίπρας.

Για να καταλάβει κάποιος την "αξία" του κομμουνισμού ως φονικού "εργαλείου" θα πρέπει να γνωρίζει τη χρήση του ...Θα πρέπει να γνωρίζει το "περιβάλλον" μέσα στο οποίο αναπτύσσεται και τις ανάγκες τις οποίες καλείται να καλύψει. Το "περιβάλλον" αυτό ήταν η ψευδοδημοκρατία τής σύγχρονης εποχής, την οποία όλοι μας γνωρίζουμε ως Democracy. Τι ήταν αυτή η προτεσταντική "πατέντα" με το ελληνικό όνομα; ...Μια παρωδία τής ελληνικής Δημοκρατίας ...Μοιάζει στο "τυπικό" με τη Δημοκρατία, αλλά δεν είναι τέτοια ...

Μοιάζει με ελληνικό αγώνα, αλλά είναι αγώνας "στημένος". Δίνει το δικαίωμα στον λαό να ψηφίζει, αλλά στην πραγματικότητα δεν του δίνει δικαίωμα επιλογής ...Του δίνει το δικαίωμα να ψηφίσει αποκλειστικά ανάμεσα σ' αυτά, τα οποία έχουν προεπιλέξει --γι' αυτόν, και χωρίς αυτόν-- οι "εκλεκτοί" ...Να ψηφίσει ανάμεσα σ' αυτά, τα οποία ο "ελέω Θεού" βασιλιάς —με τα δικά του κριτήρια και άρα με βάση τα δικά του συμφέροντα— του παρέχει ως επιλογές και άρα θεωρεί νόμιμα.

Ο "ελέω θεού" Μονάρχης, δηλαδή, είναι αυτός ο οποίος αποφασίζει μόνος του τι επιλογές έχει ο λαός και άρα παραμένει υπεράνω του λαού, μετατρέποντας την διαδικασία των εκλογών σε μια παρωδία δημοκρατίας, που μόνο στόχο έχει να του δώσει μια προσχηματική "επικύρωση" των αποφάσεών του ..."Στάχτη" δηλαδή στα μάτια του κόσμου. Σαν την επιλογή που δίνουν κάποιοι χιουμορίστες γονείς στα παιδιά τους ..."Γύρνα ΟΤΙ ΩΡΑ θέλεις ...πριν τις εννιά". Έχεις δηλαδή στη διάθεσή σου όλες τις επιλογές, οι οποίες δεν συγκρούονται με τη βασική επιλογή της εξουσίας. Αυτή η επιλογή στην Democracyανήκει στον Μονάρχη ...Ο Μονάρχης είναι αυτός, ο οποίος ελέγχει απόλυτα την Democracy ...Αυτός την ελέγχει, γιατί μόνος του ορίζει την έννοια της "νομιμότητας" και μέσα σ' αυτήν πρέπει να μπουν όλοι, όπως μπαίνει κάποιος στο κρεβάτι τού Προκρούστη.

Ο Μονάρχης, δηλαδή, αποφασίζει ποια είναι νόμιμη ιδεολογία, νόμιμο κόμμα και νόμιμος αρχηγός και μετά βάζει όλους αυτούς τους νόμιμους να τρέχουν σαν τα "σκυλιά" για το έπαθλο της εξουσίας. Όποιος δεν είναι "νόμιμος" —και άρα ελεγχόμενος, υποταγμένος, σκυμμένος και "δαρμένος"— απλά δεν υπάρχει ...Δεν έχει καν δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία. Από εκεί και πέρα ο "νόμιμος", αφού νικήσει στις εκλογές, πηγαίνει στον Μονάρχη να υποβάλει την υποταγή του, προκειμένου ν' αναλάβει την εξουσία ...Την εξουσία τού Μονάρχη ...Την εξουσία που του "δανείζει" ο Μονάρχης και όχι αυτήν που του δίνει ο λαός ...Αυτή είναι η Democracy που "εφευρέθηκε" στη Βρετανία και "φορέθηκε" για πρώτη φορά στους Βρετανούς.

Για αυτούς στην φώτο δεν έγινε καμια εκδήλωση μνήμης ! ειναι σφαγιασμένοι απο κομμουνιστες αντρες γυναικες και παιδιά ίδιες εικόνες σε όλη την χωρα! 1940-1950!. Από τη στιγμή λοιπόν που υπάρχει πολιτικό σύστημα, το οποίο "υπνωτίζει" τον λαό και παραδίδει την απόλυτη εξουσία στον Μονάρχη, τα πάντα είναι επικίνδυνα. Γιατί; ...Γιατί παντού ελλοχεύει ο κίνδυνος της επικράτησης του φασισμού. .Γιατί μπορούν να γίνουν πολλές παραλλαγές τής ίδιας φασιστικής αθλιότητας ...Γιατί η έννοια του Μονάρχη είναι πολύ γενική και μπορεί να "παιχτεί" με πολλούς τρόπους και πολλές παραλλαγές. Μπορεί αυτός ο Μονάρχης να είναι ένας εμφανής βασιλιάς, αλλά μπορεί να είναι και μια αφανής διαπλεκόμενη πολιτικοοικονομική "Χούντα".

Μπορεί, δηλαδή, ο συνταγματικά ανώτατος Άρχων να "αντικατασταθεί" σε κάποιες περιπτώσεις από πλούσιους και ισχυρούς ιδιώτες, οι οποίοι θα ελέγχουν τα πάντα και θα έχουν δημοκρατική "βιτρίνα" που θα τους κάνει πανίσχυρους. Από τη στιγμή, δηλαδή, που εφευρέθηκε μια "ψευδοδημοκρατική" Democracy, η οποία δίνει την απόλυτη εξουσία σε "κέντρα" πέρα και πάνω από τον λαό, τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα ...Είναι πολύ επικίνδυνα, γιατί δεν ξέρει κανένας ποιοι βρίσκονται "πίσω" από το αδιαφανές "παραβάν" τής εξουσίας.

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι αυτή η σκοτεινή εξουσία μπορεί να "μεταδοθεί" και εκτός του συστήματος που την παρήγαγε. Μπορεί να γίνει ένας "τυφλοσούρτης", ο οποίος θα παραδίδει το ένα κράτος μετά το άλλο σ' αυτούς που μπορούν να εξουσιάζουν πίσω από αδιαφανή "παραβάν". Μπορεί αυτός ο "αφανής" Μονάρχης με τον ίδιο τρόπο να γίνει κυρίαρχος και πάνω σε άλλους λαούς, οι οποίοι θα "υιοθετήσουν" το σύστημά του …Με διαφθορά, εκβιασμούς και απειλές να μεταδίδεται η εξουσία του όπου μεταδίδεται και η ιδιωτική Democracy του. Μπορεί δηλαδή ο Βρετανός "εφευρέτης" να γίνεται σταδιακά "Μονάρχης" όλων των υπολοίπων κρατών. Μέσα στα πλαίσια αυτού του ύπουλου και απολύτως "αδιαφανούς" σχεδιασμού υπάρχουν και λειτουργούν όλα όσα βλέπουμε. Μέσα σα πλαίσια αυτού του κοινού για όλους τους λαούς σχεδιασμού υπάρχουν όλα αυτά τα κοινά, τα οποία βλέπουμε να ισχύουν σε όλα σχεδόν τα σύγχρονα κράτη.

Οι Προτεστάντες μονάρχες θέλησαν —και όπως φαίνεται πλέον το κατάφεραν— μέσω της Democracy όχι μόνον να επιβιώσουν στη βρετανική κοινωνία, αλλά να "κατακτήσουν" βουβά ολόκληρο τον Κόσμο. Δεν είναι παράξενο αυτό το οποίο ισχυριζόμαστε γι' αυτούς που αποφάσισαν μόνοι τους για τον παγκόσμιο "δικομματισμό", ο οποίος υπάρχει στο σύνολο του Πλανήτη. Αυτοί δημιούργησαν και ελέγχουν απόλυτα τα ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ του συστημικού δικομματισμού παγκοσμίως. Αυτοί δημιούργησαν τα "χριστιανοδημοκρατικά" κόμματα και τα έβαλαν απέναντι από τα "σοσιαλοδημοκρατικά", τα οποία είναι επίσης δικά τους. Καθόλου δύσκολο δεν ήταν αυτό γι' αυτούς. Δίχασαν τις κοινωνίες και τα "κομμάτια" τους τα παγίδευσαν μέσα στα δικά τους κόμματα. Απλά χώρισαν τις "πελατείες" των κομμάτων με στόχο να μην ξεφεύγει κανένας

...Οι πλούσιοι, ισχυροί αλλά και οι θρησκόληπτοι πολίτες μιας κοινωνίας θα εγκλωβίζονταν στη χριστιανοδημοκρατική "στάνη" και οι πολλοί φτωχοί, αντιδραστικοί, αλλά και πονηροί πολίτες θα εγκλωβίζονταν στη σοσιαλοδημοκρατική "στάνη". Αυτά τα κόμματα κάθε τέσσερα συνήθως χρόνια θα έδιναν μια "παράσταση" δημοκρατίας, η οποία θα κατέληγε πάντα στο φιάσκο τής υποταγής του ηγέτη τους στον Μονάρχη. Τα δύο κόμματα θα εναλλάσσονταν στην εξουσία —-έτσι, για να "δουλεύουν" τον κόσμο με τη "δημοκρατία"— και οι ηγέτες τους θα έκαναν μόνιμα αυτά, τα οποία τους υποδείκνυαν τα αφεντικά τους. . Κανένας δεν θα μάθαινε ποτέ πώς, γιατί και από ποιους αυτοί οι —συνήθως διεφθαρμένοι ή ανώμαλοι— ηγέτες τοποθετούνταν στις θέσεις τους. Αυτά θα τα γνώριζαν μόνο αυτοί, οι οποίοι βρίσκονταν πίσω από το "παραβάν" τής πραγματικής εξουσίας …Αυτοί, οι οποίοι θα τους εκβίαζαν, για να προδίδουν τους λαούς τους.

Όμως, για να γίνουν όλα αυτά, απαιτούν σχεδιασμό ...Απαιτούν "εργαλεία". Δεν αρκεί απλά το να θέλεις να "αποκτηνώσεις" τους λαούς, προκειμένου να μπορείς να τους χειρίζεσαι σαν ποίμνια ζώων ...Πρέπει να έχεις τη δυνατότητα και να το κάνεις. Δεν αρκεί να θέλεις να "εγκλωβίσεις" τους λαούς σαν τα "πρόβατα" μέσα στις "στάνες" σου ...Πρέπει να έχεις και τα "σκυλιά" που θα τα τρομοκρατούν, κάθε φορά που απειλούν να τις εγκαταλείψουν. Για την κάλυψη αυτής της ανάγκης "εγκλωβισμού" των πολιτών οι Προτεστάντες "συνάντησαν" τους Σιωνιστές Εβραίους …Η Democracy συνάντησε τις ιδεολογικές "επινοήσεις" των τεμπέληδων των γκέτο …Των γκέτο των πληρωμένων χαφιέδων, των μαχαιροβγαλτών και των πορνών.

Το αποτέλεσμα αυτής της "συνάντησης" ήταν ο κομμουνισμός …Ο "νόμιμος" κομμουνισμός εντός της εμετικής Democracy …Ο σιωνιστικός κομμουνισμός εντός της Προτεσταντικής Democracy ...Η σιωνιστική "αρρώστια" εντός του προτεσταντικού "σφαγείου". Ο κομμουνισμός είναι η θεωρία-"πανούκλα" για όλα τα συστήματα. Με αυτόν "ψέκασαν" το σύνολο των κρατών και στην πραγματικότητα εξαπέλυσαν έναν τρομερό "βιολογικό" πόλεμο, ο οποίος οδηγούσε τα κράτη στην παράλυση που ευνοούσε τους Προτεστάντες "σφαγείς" των λαών. Αυτή η κατά παραγγελία "αρρώστια" ήταν το απόλυτο μυστικό τής προτεσταντικής κυριαρχίας.

Αυτοί λοιπόν οι τεχνητά δημιουργημένοι αριστερόστροφοι φασίστες μοιάζουν με τα αφεντικά τους και γι' αυτό είναι απροβλημάτιστη η μεταξύ τους συνεργασία. Δεν έχουν "κολλήματα" πίστης ή αγάπης ή αφοσίωσης. Φροντίζουν να έχουν κοινά συμφέροντα με τα "αφεντικά" απέναντι σ' αυτούς που μισούν και οι οποίοι συνήθως είναι εκείνοι, οι οποίοι κατέχουν αυτά που οι ίδιοι επιθυμούν. Μοιάζουν με τους Προτεστάντες στη νοοτροπία, εφόσον και ο προτεσταντισμός από το μίσος έχει παραχθεί ...Το μίσος των Προτεσταντών απέναντι στην "πετυχημένη" Ρώμη και όχι την επιπλέον δική τους αγάπη. Μοιάζουν και με τους Σιωνιστές στη νοοτροπία, εφόσον και ο σιωνισμός από το μίσος έχει παραχθεί. Όσο πιο αποτυχημένος κάποιος, τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχει να καταλήξει στα "δίχτυα" τους, εφόσον θέλει να "επιτύχει" …Εκεί υπερέχουν.

Αυτοί είναι οι πιο αδίστακτοι υπηρέτες τής εξουσίας. Λατρεύουν την εξουσία ως λειτουργία και βέβαια λατρεύουν τους ισχυρούς τής εξουσίας —οι οποίοι έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες τους— …Τους όποιους ισχυρούς …Δεν έχουν προτιμήσεις. Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι και καλύτεροι σύμμαχοι της εξουσίας …Αυτοί, οι οποίοι θα αντισταθούν σε οποιαδήποτε αλλαγή θίγει την εξουσία και άρα και τις δικές τους φιλοδοξίες …Αυτοί, οι οποίοι θα πολεμήσουν τον οποιονδήποτε φορέα νέας γνώσης ή ακόμα και λύσης των ανθρωπίνων προβλημάτων …Αυτοί, οι οποίοι πρώτοι θα τον εντοπίσουν, θα τον ζηλέψουν, θα τον μισήσουν και θα τον πολεμήσουν…

…Οργανωμένες "αγέλες" σκύλων, οι οποίες θα επιτεθούν μαζικά σε όποιον στέκεται εμπόδιο στις φιλοδοξίες τους …Σε όποιον στέκεται ανάμεσα στους ίδιους και σε αυτό το οποίο θεωρούν λεία τους. Δεν υπάρχει τομέας κοινωνικός, πολιτικός, συνδικαλιστικός, επιστημονικός, αθλητικός ή πολιτιστικός, που να μην μεταφέρουν την ιδεολογική τους "παθογένεια", μετατρέποντας τα πάντα σε προβλήματα της "εξειδίκευσής" τους και κατ' επέκταση σε εξουσία. Δεν υπάρχει χώρος που να μην τον έχουν "αλώσει" και να μην έχουν προσπαθήσει να τον φέρουν στα "μέτρα" τους. Δεν υπάρχει χώρος που να μην προσπάθησαν με τη λογική τής συμμορίας να εξουδετερώσουν τους άριστούς του …Από κοινού, με αλληλοβοήθειες και κάνοντας τις πιο απίθανες και ανίερες συμμαχίες.

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν πως όλοι αυτοί από τη φύση τους μισούν τον ελληνισμό …Μισούν τον ελληνισμό και ό,τι αυτός αντιπροσωπεύει …Μισούν το φως του, την αλήθεια του, την ανιδιοτέλειά του, την ατομικότητά του και βέβαια την τάση του για δωρεά και αφύπνιση των ανθρώπων …Μισούν τη δόξα και την τιμή που του έχουν αποδώσει οι λαοί και θέλουν να την "υπεξαιρέσουν", για να την προσθέσουν στον δικό τους συλλογικό "λογαριασμό". Έχοντας ταυτίσει τα συμφέροντά τους με την πολιτική "μόλυνση" των κοινωνιών, μισούν ό,τι μπορεί να τους βγάλει από το "παιχνίδι" των κερδών …Μισούν ό,τι μπορεί να εξουδετερώσει τον χρυσοφόρο μαρξισμό, και ο ελληνισμός είναι ένας από τους πιο ισχυρούς εχθρούς του …Ένας εχθρός, τον οποίο λατρεύουν να μισούν …ΜΙΣΟΣ και τίποτε άλλο ...Δηλητηριασμένοι από το ΜΙΣΟΣ μέχρι το "μεδούλι".

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΟΎΚΛΑ ΚΑΤΑΤΡΏΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Ο Μαρξ ήταν εβραίος... Δεν είναι τυχαίο....
Πολύ αρνητικά όμως τα βλέπεις.... Δες το ντοκυμαντέρ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣΑ. Εκεί ο λαός είχε την εξουσία στα χέρια του... και όχι ο κομμουνισμός.... και πολεμούσε τους προτεστάντες... όπως πολύ σωστά τους παρουσιάζεις...

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications