6 Οκτ 2016

Είμαστε περισσότεροι, πάρτε τα παιδιά σας και φύγετε από δω! Καραμπινάτος ρατσισμός κατά Ελλήνων γονέων στον Άγιο Παντελεήμονα ...από αλβανούς!

Είμαστε περισσότεροι, πάρτε τα παιδιά σας και φύγετε από δω!Καραμπινάτος ρατσισμός κατά Ελλήνων γονέων στον Άγιο Παντελεήμονα ...από αλβανούς!

Το παρακάτω περιστατικό, που κατήγγειλαν στο κανάλι ART-TV οι δικηγόροι Σ. Γεωργίου και Π. Σταυρουλάκης, δείχνει το απίστευτο το θράσος των νυν και πρώην λαθρομεταναστών –που μας κουβαλήθηκαν εδώ με το έτσι θέλω- κι είναι ενδεικτικό του τι μας περιμένει έτσι και καταντήσουμε μειοψηφία στον τόπο μας (αν συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς δε θα αργήσει να συμβεί κάτι τέτοιο).

Δε θα μας χωράει ο τόπος! Θα μας διώχνουν από παντού!

Σύμφωνα, λοιπόν, με την καταγγελία Αλβανίδα μητέρα σε συνέλευση γονέων σχολείου της περιοχής Αγίου Παντελεήμονα απαίτησε από τις μητέρες των Ελλήνων μαθητών να πάρουν τα παιδιά τους και να φύγουν από το σχολείο αφού από τους 140 μαθητές οι 120 είναι αλλοδαποί: «Εμείς είμαστε περισσότεροι, πάρτε τα παιδιά σας και φύγετε από δω»!!!

Οι «αντιρατσιστές», «αλληλέγγυοι» κ.τ.λ., τι λένε άραγε γι’ αυτό το καραμπινάτο ρατσιστικό κρούσμα; Γιατί δεν ακούμε τη φωνούλα τους; Λέτε να… μουγγάθηκαν ξαφνικά

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Είμαστε περισσότεροι, πάρτε τα παιδιά σας και φύγετε από δω! Καραμπινάτος ρατσισμός κατά Ελλήνων γονέων στον Άγιο Παντελεήμονα ...από αλβανούς!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications