22 Οκτ 2016

Διαγράφηκε απο Εβραίους μέλος και κομμουνιστικο μίασμα του ΚΚΕ επειδή δεν μπορούσε να κάνει ομοιοκαταληξία!

Διαγράφηκε απο Εβραίους μέλος  και κομμουνιστικο μίασμα  του ΚΚΕ επειδή δεν μπορούσε να κάνει ομοιοκαταληξία!

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για υψηλόβαθμο μέλος του κόμματος που ήταν υπεύθυνο για τα συνθήματα στις πορείες Στη διαγραφή ενός μέλους της κεντρικής επιτροπής που ήταν υπεύθυνο για τα συνθήματα στις πορείες του κόμματος προχώρησε το ΚΚΕ, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τον Περισσό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πρόκειται για υψηλόβαθμο μέλος που δεν κατονομάζεται, το οποίο διαγράφηκε καθώς τα συνθήματα που ετοίμαζε δεν έκαναν ομοιοκαταληξία, με αποτέλεσμα να προκαλείται σύγχυση στις πορείες του κόμματος.

Πηγές του Περισσού που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους κλασικα , ανέφεραν ως παραδείγματα της ανεπάρκειας του συγκεκριμένου μέλους, συνθήματα που είχε πει σε πορείες στις οποίες ήταν υπεύθυνος, όπως «Κου-κου-έ, το κόμμα σου Λαέ, αλλά όχι του Λαφαζάνη», «Φονιάδες των λαών, κάτοικοι της βορειοαμερικανικής ηπείρου» αντί για Αμερικάνοι, καθώς και μία περίπτωση που ξέχασε τα λόγια φωνάζοντας «Αγώνας-ρήξη-ανατροπή, η ιστορία γράφεται με πάλη και κάτι άλλο που δε θυμάμαι τώρα» αντί για τη λέξη «ταξική».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την δεύτερη αποπομπή στελέχους του κόμματος μετά την ανακάλυψη ότι άλλο υψηλόβαθμο μέλος δεν μιλούσε με προφορά σαν αυτή του Δημήτρη Κουτσούμπα, όταν είπε τη λέξη «λυκοφιλίες» χωρίς να προφέρει σωστά το «λι».

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΓΡΙΟΥ ΖΩΟΥ ΓΕΝΝΗΜΈΝΟΥ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ (ΜΕ ΜΙΑΣΜΑ)! ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΚΕ ΘΕΛΕΙ ΑΤΟΜΑ/ΤΕΡΑΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΠΑΓΝΑΔΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΣΚΑΛΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΖΩΑ ΣΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ(ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ COPY PASTE ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ). ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΚΑΝ! ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΠΗΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ! ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΦΑΝΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ !!

Κου-κου-έ, Κου-κου-έ, το κόμμα σου τουρκομογγολικε ηλίθιε ! ..... Κου-κου-έ, Κου-κου-έ, το κόμμα σου χρήσιμε ηλίθιε! ... Κου-κου-έ, Κου-κου-έ, το κόμμα σου τερατο-γεννημένε πυθικέ ... οι μολυσμένοι με κομμουνιστικο μίασμα βγαίνουν και αδελφές μεταξύ άλλων! δείτε εδω μίασμα που εκδηλώθηκεαν ήξερε η μαζα τι παίζεται στα αλήθεια θα είχαμε πολλές αυτοκτονίες! καθώς αυτά τα πετούσαν στο Καιάδα καποτε, κανεις δεν καταλαβε μαλλον γιατι έλεγαν για φυλετική υγειά οι σύγχρονοι Δωριείς ιδιοι με τους αρχαίους Σπαρτιάτες, γνωστοί και ως ναζι ;-)

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Διαγράφηκε απο Εβραίους μέλος και κομμουνιστικο μίασμα του ΚΚΕ επειδή δεν μπορούσε να κάνει ομοιοκαταληξία!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .

Εγώ δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό που ενίοτε βγάζει τους αριστερούς από τις καθιερωμένες πορείες τους σε πρεσβείες και Σύνταγμα και τους κάνει να σκαρφαλώνουν στον βράχο της Ακροπόλεως.

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats