14 Οκτ 2016

Δείτε σε ποιο Δημοτικό Σχολείο έδωσαν στα παιδιά ύμνο του ΕΑΜ για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου!!

Δείτε σε ποιο Δημοτικό Σχολείο έδωσαν στα παιδιά ύμνο του ΕΑΜ  για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου!!

Σε ποιο σχολείο έδωσαν στα παιδιά το παρακάτω ποίημα (τρόπος του λέγειν καθώς είναι και στιχουργικά άθλιο: κακογραμμένο, δεν έχει ούτε ρυθμό ούτε ρίμα) για να το μάθουν για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου;

Απάντηση: στο 26ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας. Ναι, τα παιδιά εκεί μαθαίνουν τον ύμνο του ΕΑΜ που κατάσφαξαν σε όλη την Ελλάδα και το πρόγραμμα "λαοκρατία". Αν υπάρχει κανένας στην Επιθεώρηση με φιλότιμο ας επιληφθεί του θέματος.

και όμως....η "Κατιούσα" (Катю́ша), έχει πάει και στην ...παρέλαση πριν δυό χρόνια στην ίδια επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ( και όμως ξανα έβγαλαν τους ίδιους μογγολοελληνες ! άραγε πόσοι ελληνες εχουν μεινει σε αυτη την χωρα? και δεν έσωσε απο την πεινά, αντίθετα ,άφησαν να πεθάνουν επίτηδες απο την πεινά !!! ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ -ΟΧΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ- ΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ).

«Έλαβα μια αξιοθρήνητη αναφορά για την κατάσταση στην Ελλάδα. Εκεί η πείνα έχει καταστεί ενδημική νόσος. Στους δρόμους της Αθήνας οι άνθρωποι πεθαίνουν κατά χιλιάδες από εξάντληση. Όλα αποτελούν συνέπεια τού βάναυσου βρετανικού αποκλεισμού και μάλιστα εναντίον ενός λαού, που επιπόλαια θέλησε να βγάλει για λογαριασμό των άγγλων τα κάστανα από τη φωτιά. Αυτό είναι το ευχαριστώ τού Λονδίνου». (Γιόζεφ Γκαίμπελς, Ημερολόγιο 30-1-1942).

Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ! ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΟΙ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ISIS KKE/ SYRIZA ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΜΙΑΣΜΑ !!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Δείτε σε ποιο Δημοτικό Σχολείο έδωσαν στα παιδιά ύμνο του ΕΑΜ για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats