27 Σεπ 2016

Τι ειναι τα μιασματα που αναφέρουμε? απάντηση σε ερωτήσεις !!!

Τι ειναι τα μιασματα που αναφέρουμε?  απάντηση σε ερωτήσεις

Έχουμε αναφέρει κατά καιρούς με υπονοούμενα τι ετσι μίασμα συνήθως αριστεροί κομμουνιστες μια αναπαράσταση "κάπως" ειναι αυτη η εικόνα πιο πάνω, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να τους παρουσιάσεις! και δεν μπορείς να πεις πολλά δημοσια τι ειναι!

Αδίσταχτοι,εκμεταλλευτές των πάντων προς όφελος τους, μανούλες στην χειραγώγηση μυαλών ειδικά σε γυναίκες,(φτάνουν μονο και μονο να παντρευτούν κάποια γιατι έχει σπίτια και περιουσίες με την πλύση εγκεφάλου)δύσκολα μπορεί να ξυπνήσει μια γυναικά στα χεριά αυτών τον μιασμάτων εχουν σατανική χειραγώγηση μυαλών θα μπορούσε να πει κάποιος το ίδιο και γυναικες μιασματα σε αντρες.

Ζουν εις βάρος άλλων με καθε τρόπο, λενε και υιοθετούν ακριβώς οτι θέλουν οι Εβραίοι, χαμηλής νοημοσύνης αλλα πολύ ύπουλοι, μπορουν να πατούν επι πτωμάτων χωρίς ηθικούς φραγμούς, δεν εχουν αισθήματα λόγο εγκεφαλικής βλάβης εκ γενετής!(μεταφορά απο γενιά σε γενιά) Γιαυτό αν δείτε όλοι οι αριστεροί ειχαν προγονούς κομμουνιστες, που εκτός να σφάζουν και να βεβηλώνουν πτώματα Γερμανών, δεν δίσταζαν να κατασφάζουν ολόκληρα χωριά μη ομοίων τους μαζί με μικρά παιδάκια! και να τους πετάνε σε πηγάδια, εκτός το παιδομάζωμα που εκαναν και δεν μπορουν να δικαιολογήσουν οπως τα αλλα: "οι κακοί ναζι τα εκαναν οχι εμείς!"

Ο Δημοκρατικός Στρατός έκανε επίθεση τη νύχτα, αιφνιδιαστικά σε χωριά και σε πόλεις και έπαιρνε ανεξέλεγκτα αγόρια και κορίτσια, έστω κι αν ακόμα το στόμα τους μύρισε γάλα. Οι μάνες έκρυβαν τα παιδιά τους στους αχερώνες, στα μπαούλα, μα οι αντάρτες τα βρίσκανε και τα παίρνανε μαζί τους στα βουνά. Από τη θαλπωρή του σπιτιού τους, από τη μητρική αγκαλιά, από την πατρική φροντίδα, βρίσκονταν μονομιάς σ' ένα κρύο αμπρί, στο χιόνι, στον παγωμένο αέρα του βουνού, στην πείνα. Και έπρεπε ο Δημοκρατικός Στρατός να πολεμήσει μ' αυτούς... Στις συσκέψεις που κάναμε στα διά­φορα τμήματα με τις υπεύθυνες γυ­ναικών των ταγμάτων, των λόχων, των ταξιαρχιών, μαθαίναμε ότι οι μικρές κοπέλες των 13, 14 και 15 χρονών, που τις επιστρατεύαμε, άμαθες και α­νεκπαίδευτες όπως ήταν, σκοτώνονταν στις πρώτες μάχες, που τις στέλναμε. Η εντολή από “Πάνω” -από το Γενικό Αρχηγείο-, ήταν να τους καταδι­κάσουμε όλους σε θάνατο. Μας περίμε­ναν δύσκολες μάχες, έπρεπε με το μα­χαίρι να τα σταματήσουμε όλα αυτά, έπρεπε να επιβάλουμε τιμωρία σκληρή προς παραδειγματισμό και εκφοβισμό (Μαργαρίτα Λαζαρίδου, καπετάνισσα και «δικαστής» του ΔΣΕ)

Στην περιφέρεια Κονίτσης εκτελούσαν κατά ομάδες πολίτες, μητέρες, γέροντες, παπάδες, ως δήθεν “πράκτορες του μοναρχοφασισμού”. Ο κόσμος έτρεμε, ακούγοντας το όνομα “πράκτωρ”. Αλίμονο σ' εκείνον που θα είχε την τύχη να του πέσει τέτοιος χαρακτηρισμός. Και τέτοιους χαρακτηρισμούς ήταν εύκολα να κάμει και ο πιο άξεστος συμμορίτης και διά μόνο τον λόγο, ότι κάποιος του αρνήθηκε να δώσει το ζώο ή ένα κομμάτι ψωμί. (Γεώργιος Μανούκας, εκ των υπευθύνων του Παιδομαζώματος)

Το κάλεσμα προς τα μέλη του ΕΑΜ/ΚΚΕ και τους οπαδούς τους στη Μεσσηνία, όριζε να κατέβουν στην Καλαμάτα οπλισμένοι με ό,τι όπλο η φονικό εργαλείο είχαν. Τουλάχιστον 2.000 ανταποκρίθηκαν, κραδαίνοντας μαχαίρια, κλαδευτήρια, τσεκούρια, τραχάδες (κόσσες), σφυριά, κι ό,τι άλλο φονικό εργαλείο μπορεί κανείς να φαντασθεί.Κάποιοι είχαν εμφανισθεί και με παλιά σπαθιά, από την εποχή της Επανάστασης...Η Καλαμάτα έπεσε στα χέρια των ανταρτών του ΕΛΑΣ, της ΟΠΛΑ, και του πλήθους από τις επαρχίες που μπήκαν στην πόλη για πλιάτσικο και αυτοδικίες κατά της «αντίδρασης». Η ζωή και η περιουσία των δημοκρατικών πολιτών της Καλαμάτας έγινε πολύ φθηνή. Αρκούσε να υποδείξει κάποιος σ' έναν αντάρτη του ΕΛΑΣ ότι ένας πολίτης ήταν «ντυμένος», ή ότι είχε συγγενή του «ντυμένο» για να τον εκτελέσει επί τόπου, ή στην καλύτερη περίπτωση να τον συλλάβει και να τον κλείσει στα πρόχειρα στρατόπεδα. Οι μεγαλύτερες επί τόπου σφαγές αμάχων, έγιναν στις δυτικές συνοικίες της πόλης, εκεί όπου μπήκε ο πιο φανατικός όχλος, από τις επαρχίες Μεσσήνης και Πυλίας.Προς τα εκεί είχαν καταφύγει και πολλοί κάτοικοι της Καλαμάτας, μακριά από το πεδίο της μάχης, αφού ο ΕΛΑΣ επιτέθηκε από την πλευρά του Ταϋγέτου, από ανατολικά και νοτιοανατολικά. Στη συνοικία Ράχες την 10η Σεπτεμβρίου, επομένη της μάχης, σφαγιάστηκαν δεκάδες πολιτών.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Άρη Βελουχιώτη στο σπίτι μας, συνέβη και ένα φοβερό γεγονός με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Φαίνεται ότι ο Άρης ήταν στο παράθυρο και τράβηξαν την προσοχή του οι παρακλήσεις και τα κλάματα ενός νεαρού παιδιού κάτω στο δρόμο. Ένας αντάρτης το οδηγούσε με την βία στο Γυμνάσιο, το οποίο ο ΕΛΑΣ χρησιμοποιούσε ως κρατητήριο. Διέταξε τον αντάρτη να ανεβάσει το παιδί επάνω στο σπίτι μας, και ο Άρης πήγε και τους συνάντησε στο μέσο της εσωτερικής σκάλας. Ρώτησε τον αντάρτη γιατί είχε συλλάβει το παιδί και εκείνος του είπε ότι ήταν ταγματασφαλίτης. Το παιδί παρακαλούσε ακόμη να το αφήσουν, και έλεγε ότι δεν είχε κάνει τίποτε. Όταν είδε την μεγαλύτερη αδελφή μου, Αδαμαντία,που άρχισε να την παρακαλεί και εκείνη να τον βοηθήσει: «Δεσποινίς, πέστε τους ότι είμαι καλό παιδί! Πέστε τους ότι είμαι καλό παιδί! Πέστε τους ότι δεν έχω κάνει τίποτε!».Ο Άρης άρπαξε το κεφάλι του παιδιού από τα μαλλιά, το στήριξε στο γόνατό του, και του έκοψε τον λαιμό. Στην συνεχεία to πέταξε κάτω στην σκάλα και με κλωτσιές το έβγαλε στο πεζοδρόμιο. Όταν βγήκε κι αυτός στο πεζοδρόμιο, πάτησε με τις μπότες του το κεφάλι του παιδιού. Το όνομα του νεαρού παιδιού ήταν Πολύβιος-Διομήδης Αναστόπουλος...(Μαρτυρία Χαραλαμπίας Δεληγιάννη) Στην πλατεία των Γαργαλιάνων είναι και το σπίτι του Κοκκώνη. Αυτός είχε ένα μοναχοπαίδι και του το σφάξανε. Στο μπαλκόνι αυτού του σπιτιού ανέβηκε ο Σημίτης πατέρας του μετέπειτα πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη! μετά τη μάχη και μίλησε στον κόσμο για τη «λευτεριά»!!! .

Οι απογονοι αυτων ειναι αναμεσα σας! τα τέρατα γεννούν τέρατα!
Πιστεύει κανεις οτι οι ISIS ειναι κατι διαφορετικό; η οι σημερινοί απόγονοι όλων αυτών που το μονο που λενε ειναι για "κακούς" ναζι, αντί για τους δολοφόνους παππούδες τους; μήπως αυτοι που υπάρχουν παντού και ειναι πρόθυμοι να υπηρετήσουν την ελιτ, να πουλήσουν την ίδια την χωρα που γεννήθηκαν ,και σε περίπτωση πόλεμου να μετατραπούν σε βιολογικά δολοφονικά ρομπότ; ενα τέτοιο παράδειγμα εχουμε στην Γερμανική απόβαση στην κατεχόμενη απο Άγγλους Κρήτη, Σχεδιασμένη απο Ελληνογερμανο πιστεύοντας οτι θα ελευθερώσει το νησί απο τους Άγγλους και τους πράκτορες κομμουνιστες.

Λοιπόν τι πιστεύετε οτι έγινε; οι χωριάτες πέρα που ηταν πολλοι οι ιδιοι κομμουνιστες, κατάσφαζαν Γερμανούς αλεξιπτωτιστές ως εισβολείς! αντί για απελευθερωτές οπως νόμιζαν οτι θα τους υποδεχτούν! γιαυτό το λάθος είχε μεγαλες απώλειες, νόμιζαν οτι πανε σε ενα νησί με Έλληνες εσφαλμένα! οπως πανε οι Ρωσοι στην Συριά και τους κατασφάζουν οι ISIS? ίδια ιστορια! μονο που στην Κρήτη το έπαιζαν φιλήσυχοι χωριάτες και δεν δίσταζαν να σφάζουν σαν αρνιά Γερμανούς ομαδικά ολόκληρα χωριά και μετα να τους καλύπτουν τους κομμουνιστες !!τι εχουμε εδω; ομαδική παράκρουση; και ειναι γνωστό οτι έπαιρνε τα μεγαλύτερα ποσοστά εκεί το ΠΑΣΟΚ, το οποίο ειναι δημιουργία καθαρά κομμουνιστών με λεφτα απο την cia,τα πρώτα δε στελέχη ηταν κομμουνιστες! μια απο τα ίδια και με το ΣΥΡΙΖΑ!

Φαινομενικά ειναι φυσιολογικοί άνθρωποι,φαινομενικά παντα γιατι δεν χαλούν τα χαρακτηριστικά που έχει ένα μίασμα λενε όλοι τα ίδια κατά λέξη σαν να ειναι το ίδιο άτομο, οπως βάζεις ενα πρόγραμμα σε pc αυτο "τρέχουν", και δεν μπορεί να αλλάξει! ειναι αναμεσα σας! υπακούουν χωρίς να έχουν την δυνατότητα Σκέψης και Κρίσης απέναντι στον δημιουργό τους!! και μαντέψτε,ειναι σε θέσεις κλειδιά παντού και οχι μονο, δημόσιοι υπάλληλοι, γιατροί ,δικηγόροι κτλ κτλ! δεν θα πω περισσότερα ! άπλα οτι ο κομμουνισμός (αριστεροί) εκτός απο αυτούς/αυτές που τους εχουν κανει πλύση εγκεφάλου και τους εχουν πάρει με το μέρος τους, ειναι φυλη και οχι ιδεολογία! συγγενική με την εβραϊκή φυλη, δεν ειναι φυσιολογικοί άνθρωποι! πολλές φόρες βγαίνουν με ανωμαλίες τύπου αδελφές, και τους αρέσει να βασανίζουν μη ομοίους τους με καθε τρόπο... !

Μήπως μπορεί να πει κανένας απο αυτά τα μιασματα γιατι δεν κανουν εκδηλώσεις για χιλιαδες Έλληνες που κατάσφαξαν οι προγονοί τους, αλλα για μερικά μιασματα που σκότωσαν δικαίως οι Γερμανοί? γιατι δεν λενε άραγε για πιο λόγο τους σκότωσαν οι Γερμανοί; αφου ειχαν εντολή να μην πειράζουν Έλληνες απο τον ίδιο τον Χίτλερ; μήπως γιατι έπαθαν σοκ όταν είδαν οτι οι χωριάτες που ηταν κομμουνιστες ειχαν κατασφάξει Γερμανούς σαν τέρατα χωρίς λόγο, και τους ειχαν βγάλει τα έντερα; λέω μήπως!!! Αυτά τα λίγα! πόσοι είπαμε οτι ειναι στην Ελλάδα; 10 εκ; άμα βγάλουμε όλους αυτούς πόσοι θα μείνουν άραγε; 5 εκ; το φαινόμενο ειναι σε όλη την Ευρώπη! .....!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τι ειναι τα μιασματα που αναφέρουμε? απάντηση σε ερωτήσεις !!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats