29 Σεπ 2016

Γιορτή μίσους η εκδήλωση στις Θερμοπύλες; αλλα αυτών των κομμουνιστών γεμάτες μίσος προς καθε εθνικιστικό ειναι της αγάπης!

Γιορτή μίσους η εκδήλωση στις Θερμοπύλες; Καλά ρε πόσες οργανώσεις πληρώνει ο George Soros ;

Πόσες οργανώσεις πληρώνει ο George Soros ;όταν φτάνει το καθε ανάπηρο στο μυαλό για μερικά ευρώ, να έχει απαιτήσεις απο την ΕΡΤ λες και ειναι μαγαζί του , σημαίνει πολλά! καταρχήν ποιοι το έβαλαν αυτο τον καθυστερημένο; οι απο μέσα απο την ΕΡΤ!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με θέμα τον αποκλεισμό όλων των δραστηριοτήτων της Χρυσής Αυγής από την ΕΡΤ πραγματοποιήθηκε μπροστά από το Ραδιομέγαρο στην Αγία Παρασκευή. Την εκδήλωση διοργάνωσε η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή με την συμμετοχή της ΠΟΣΠΕΡΤ. Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην προβολή των δραστηριοτήτων της Χρυσής Αυγής από την ΕΡΤ, μετά την τελευταία παρουσίαση της συγκέντρωσης στις Θερμοπύλες

Στην αρχαία Σπαρτή αυτο το διανοητικά ανάπηρο στο μυαλό οπως όλοι οι κομμουνιστες μιασματα, δεν θα ειχαν καν προλάβει να μεγαλώσουν ! αυτά τα καθυστερημένα που χρησιμοποιηθούν οι Εβραίοι για τις δουλείες τους, λόγο εγκεφαλικής βλάβης, εχουν μετατραπεί σε βιολογικά ρομπότ χωρίς ηθικούς φραγμούς!

Αυτοί ειναι πουλημένα τομάρια η μαζα που αναπαράγει κατι τέτοιους τι ειναι; οπως τους άλλους εδω: Απειλούν ανοιχτά τις ζωές των γονέων των μαθητών στην Φιλιππιάδα μέσα απο το indymedia! , και λενε φασίστες σε όσους δεν θέλουν τους ισλαμιστές χωρίς καν εμβόλια στα σχολεια τους!

Η μαζα που τους υιοθετεί σαν πρόβατο τι ειναι ξανα ρωτάω; ιδιοι με αυτούς ειναι; η πρόβατα; δεν έχουν αντικειμενική αντίληψη;αν ειναι ιδιοι με αυτούς άξιοι της μοιρας τους οι νεοελληνες!!! καταρχήν πόσοι ξερουν οτι ο ναζισμός ειναι απο την λέξη ναζι στα αγγλικά συντομία της λέξης Εθνικοσοσιαλισμός που ηταν παράδεισος επι της Γης στην Γερμανία επι Χίτλερ; για το λογού το αληθές ενα μικρο αφιέρωμα εδω Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τον Αδόλφο Χίτλερ και τον εθνικοσοσιαλισμό!,γιατι δεν θα τα γραψει κανεις αυτά στο ελλαδισταν ! αφου το εχουν πιπίλα τουλάχιστον να ξέρετε τι ειναι! όσοι εχουν μεινει με μη μολυσμένο πνεύμα τουλάχιστον, το matrix ολοζώντανο !!!...©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Γιορτή μίσους η εκδήλωση στις Θερμοπύλες; αλλα αυτών των κομμουνιστών γεμάτες μίσος προς καθε εθνικιστικό ειναι της αγάπης!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications