25 Σεπ 2016

Αν υπήρχε πολιτικό δικαστήριο θα έπρεπε να είχε εκτελέσει τον Τσίπρα

Αν υπήρχε πολιτικό δικαστήριο θα έπρεπε να είχε εκτελέσει τον Τσίπρα

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real ο κ. Λεβέντης έκανε τη δήλωση αυτή σε συγκέντρωση ομογενών στην Αστόρια της Νέας Υόρκης.

«Ο Τσίπρας είπε τα πιο πολλά ψέματα για να έρθει στην εξουσία. Παρά πολλά. Κανονικά, αν υπήρχε πολιτικό δικαστήριο θα έπρεπε να τον είχε εκτελέσει» ανέφερε χαρακτηριστικά την περασμένη Δευτέρα.

Πάντως, παρά την οξύτατη επίθεση προς τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι για να ορθοποδήσει η χώρα χρειάζεται οικουμενική κυβέρνηση για μια δεκαετία.

Η δήλωση προκαλεί έκπληξη, καθώς οι κ. Τσίπρας και Λεβέντης φαίνεται ότι έχουν έρθει κοντά σε σειρά θεμάτων, με αιχμή την απλή αναλογική, ενώ ο πρόεδρος της ΕΚΕ ακολούθησε τον πρωθυπουργό σε πρόσφατο ταξίδι του στη Νέα Υόρκη, ενώ ήταν ο μόνος από τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης που παρέστη στην ομιλία του στη ΔΕΘ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ: Πως λέμε χαρακτηριστικά Ζωδίων? χαρακτηριστικά κομμουνιστών: Αδίσταχτοι,εκμεταλλευτές των πάντων προς όφελος τους, μανούλες στην χειραγώγηση μυαλών ειδικά σε γυναίκες,(φτάνουν μονο και μονο να παντρευτούν κάποια γιατι έχει σπίτια και περιουσίες με την πλύση εγκεφάλου)δύσκολα μπορεί να ξυπνήσει μια γυναικά στα χεριά αυτών τον μιασμάτων εχουν σατανική χειραγώγηση μυαλών , ζουν εις βάρος άλλων, λενε και υιοθετούν ακριβώς οτι θέλουν οι Εβραίοι,(τα τέρατα με τα τέρατα φυσικό!) χαμηλής νοημοσύνης αλλα πολύ ύπουλοι, μπορουν να πατούν επι πτωμάτων χωρίς φραγμούς, δεν εχουν αισθήματα λόγο εγκεφαλικής βλάβης εκ γενετής!εχουν μια τάση να παίζουν μουσική οτι ώρα τους καπνίσει,και να ενοχλούν τους πάντες, και νομιζουν οτι ειναι φίρμες, κτλ κτλ, βασικά ο κομμουνισμός ειναι μολυσματική αρρώστια! να γιατι έλεγε ο Χίτλερ περί καθαρότητας της φυλής!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αν υπήρχε πολιτικό δικαστήριο θα έπρεπε να είχε εκτελέσει τον Τσίπρα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats