14 Σεπ 2016

Ο Κομμουνισμός θα κλείσει και τα περιφερειακά κανάλια!! άδεια θα πάρουν μονο τα κομμουνιστικα και όσοι υποστηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Κομμουνισμός θα κλείσει και τα των περιφερειακά κανάλια!!  άδεια θα πάρουν μονο τα κομμουνιστικα και όσοι υποστηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ!

Η κυβέρνηση μετά τη δημοπρασία για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας, που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων αποφάσισε να προχωρήσει και στη διαδικασία αδειοδότησης για περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παππάς μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο κόκκινο», είπε ότι «αυτή τη στιγμή το υπουργείο Υποδομών βρίσκεται στη διαδικασία επικαιροποίησης του χάρτη συχνοτήτων και αμέσως μετά ξεκινάμε τη συγκρότηση των μελετών που θα μας πουν πόσες άδειες ανά περιφέρεια θα πρέπει να εκδοθούν. Θα γίνει η ίδια διαδικασία.

Ελπίζουμε δε να συγκροτηθεί Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για να προχωρήσει στην αδειοδότηση». Στην ερώτηση αν δεν συναινέσει η αντιπολίτευση για να συγκροτηθεί το ΕΣΡ ο υπουργός Επικρατείας τόνισε πως «νομίζω ότι θα πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Δεν υπάρχουν επιλογές γιατί το βήμα για τη ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου θα μείνει ημιτελές».

Ωστόσο ο υπουργός δεν διευκρίνισε-αλλά ούτε ρωτήθηκε!- για το πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία επικαιροποίησης του χάρτη συχνοτήτων από το υπουργείο Υποδομών, ενώ πολλοί εκτιμούν ότι η αδειοδότηση των περιφερειακών σταθμών θα έπρεπε να γίνει αμέσως μετά από αυτή για της εθνικής εμβέλειας ώστε να γίνει πράξη η «ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου» που επικαλείται η κυβέρνηση…!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ:Ρύθμιση το τοπίου για μην βγαίνει κανεις "αλήτης" να λέει αλήθειες σε κανάλια! υπενθυμίζω οτι το Alter το έκλεισαν οι ιδιοι! ενοχλούσαν κάποιες αλήθειες! απο βόμβες έως οικονομικό πόλεμο μέχρι να κλείσει εκ τον έσω! με την ίδια τακτική που κλείνουν επι χρονιά τωρα εργοστάσια οι κομμουνιστες! αρκεί που έβγαλαν τον Παπαδόπουλο! πήγαν να κανουν το ίδιο και στο ίντερνετ αλλα δεν τους βγαίνει!δεν πειράζει εχουν το facebook να προωθεί ιστοσελίδες τους και να σαμποτάρει ελεύθερες φωνές!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο Κομμουνισμός θα κλείσει και τα περιφερειακά κανάλια!! άδεια θα πάρουν μονο τα κομμουνιστικα και όσοι υποστηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats