13 Σεπ 2016

Το Ισραήλ λέει στο Facebook να αφαιρεί περιεχόμενο που λέει για αυτούς και αυτά που κανουν!κοινός λογοκρισία!

Το Ισραήλ λέει στο Facebook  να αφαιρεί περιεχόμενο που λέει για  αυτούς και αυτά που εκαναν οι κανουν!

Η κυβέρνηση του Ισραήλ ζήτησε από το facebook την αφαίρεση των δημοσιεύσεων με λέξεις, κλειδιά για αυτούς αλλα και «Ναζί»(για να μην βαζουν αυτές τις θηριωδίες που εκαναν στην κατεχόμενη Γερμανία μάλλον! και που φυσικά ελάχιστοι γνωρίζουν! γιατι καθε υγείες μυαλό(δεν το λέω τυχαια αυτο!) μπορεί να διαπιστώσει εύκολα ποιοι ειχαν δίκαιο!και να δουν την αληθινή ιστορια !).

Το Ισραήλ κάλεσε το Facebook να δώσει εξηγήσεις για την αποτυχία να πατάξει ποστ που υποστήριζαν η υποκίνησαν βία κατά του λαού της, το εβραϊκό κράτος ισχυρίζεται η κοινωνική πλατφόρμα έχει συμμορφωθεί κατά 95% στα αιτήματά της!.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης του Ισραήλ Ayelet Shaked δήλωσε τη Δευτέρα ότι το Facebook έχει συμμορφωθεί με όλες σχεδόν τις 158 αιτήσεις που έγιναν μεταξύ Μαΐου και Αυγούστου.Το Facebook, μαζί με την Google και το YouTube, είχε εθελοντικά συμμορφώθει κατά 50% περισσότερα αιτήματα πριν από ένα χρόνο, σύμφωνα με το Reuters.Το Facebook εξέφρασε οργή του για την ελευθεριά του λογού, μεσώ του πρωθυπουργού της Νορβηγίας την περασμένη εβδομάδα με το να λογοκρίνει το Facebook.

Σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα Haaretz, η οποία ανέφερε μια άλλη τοπική δημοσίευση, κυβερνητικοί αξιωματούχοι ειχαν συνάντηση για να ζητήσουν από το Facebook, να καταργεί περιεχόμενο, μερικές λέξεις εξ αυτών «ιντιφάντα», ο Αραβικός όρος για την παλαιστινιακή εξέγερση, «Ναζί», «μαχαίρωμα», και φράσεις όπως "θάνατος στους Εβραίους," και "θάνατος στους Άραβες." Η κυβέρνηση του Ισραήλ υποστηρίζει ότι το εν λόγω περιεχόμενο ενθαρρύνει τους Παλαιστίνιους να πραγματοποιήσουν επιθέσεις εναντίον Ισραηλινών, και μάλιστα έφτιαξαν ειδική νομοθεσία που θα αναγκάσει το Facebook για να καταργήσει τέτοιο περιεχόμενο από την πλατφόρμα της.

Το Facebook αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με την έκβαση της συνάντησης του, με τα κυβερνητικά στελέχη του Ισραήλ. Ωστόσο, το γραφείο του υπουργού Εσωτερικών του Ισραήλ είπε ότι είχε συμφωνήσει με το Facebook για να δημιουργήσει ομάδες που θα βρίσκουν τετοιo περιεχόμενο και θα κανουν "αναφορες".

Είναι αλήθεια ότι η πλατφόρμα λειτουργεί πιο έντονα με τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο: Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της κυβέρνησης, το Facebook έκανε σχεδόν 55.827 περιορισμούς περιεχομένου, μετά από αίτημα των κυβερνήσεων , μεταξύ Ιουλίου και Δεκεμβρίου του 2015. Αυτό είναι ένα σημαντικό άλμα από τα 9.707 περιορισμούς που πραγματοποιήθηκαν κατά την ίδια περίοδο το 2014.

Λοιπόν πάμε τωρα στην ουσία, κατι που εχω καταλάβει εδω και καιρό (να δημιουργήσει ομάδες που θα βρίσκουν τετοιo περιεχόμενο και θα κανουν "αναφορες")που? σε σελίδες μη του συστήματος ! ποιοι? αυτά τα αποβράσματα τα σκυλια τους!με ψεύτικα προφίλ που τους προστατεύει το ίδιο το facebook !οπως και εχουμε εντοπίσει πολλές φόρες ακομα και στην σελιδα μας! ειναι παντού και σαμποτάρουν ανεξάρτητες σελίδες!εμας ειδικά μας εχουν μανία! και οι λέξεις κλειδιά ειναι πάρα πολλές οπως :λαθρομετανάστες , εισβολείς, κτλ κτλ, ειδικά αν τολμήσει να βαλει κανεις καμια είδηση απο ξένη ιστοσελίδα για εγκλήματα των λαθρο αν δεν το εχουν βαλει προηγούμενος οι ελληνικές σελίδες του συστήματος με την γνωστη λογοκρισία!!!..Δεν σαν κανει εντύπωση που έπαψαν πια οι ειδήσεις για βιασμούς απο λαθρο; έγιναν άγιοι οχι! οι λύκοι παντα λύκοι θα ειναι αναμεσα σε πρόβατα! .

Η μαζα δεν έχει ιδέα τι πόλεμο μας κανουν σε ελάχιστες ανεξάρτητες ιστοσελίδες!και σαμποτάρισμα απο το ίδιο το facebook και ταυτόχρονα προωθεί σελίδες του συστήματος! και πολλές φόρες βοηθάει και αυτά τα σιχάματα!(πρέπει να βρεθούν κώδικες λέξεις!), εχουμε πει, εκτός απο αυτά τα βλήματα χρήσιμα ανάπηρα στο μυαλό, και ζομπι, εχουμε να αντιμετωπίσουμε και την ηλιθιότητα της μάζας! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το Ισραήλ λέει στο Facebook να αφαιρεί περιεχόμενο που λέει για αυτούς και αυτά που κανουν!κοινός λογοκρισία!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats