27 Σεπ 2016

Απειλούν ανοιχτά τις ζωές των γονέων των μαθητών στην Φιλιππιάδα μέσα απο το indymedia! επιστροφή στην εποχή του Βελουχιώτη!

Απειλούν ανοιχτά τις ζωές των γονέων των μαθητών στην Φιλιππιάδα μέσα απο το indymedia

Ανοιχτή απειλή της ζωής των γονέων των μαθητών στην Φιλιππιάδα, οι οποίοι είχαν αντιρρήσεις για την μεταφορά «προσφυγόπουλων» στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης.

Να τι ακριβώς γράφουν τα παρακρατικά troll και οι ρουφιάνοι του indymedia:

«Αυτά είναι τα ονόματα των μελών του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου Φιλιππιάδας. Ως γνωστόν, αυτοί οι μισάνθρωποι δίποδοι φασίστες τόλμησαν να βγάλουνε “κείμενο” που έσταζε μίσος για τους/τις μετανάστ(ρι)ες και τα παιδιά τους, τα οποία δεν ήθελαν στο κωλοσχολείο τους.

Ορίστε τα ονόματα τους και ας τα χρησιμοποιήσει ο καθένας όπως θεωρεί ότι τους αρμόζει».Και αφού δίνουν τα ονόματά τους, μαζί με την ιδιότητά τους στον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, κλείνουν με ένα υστερόγραφο στο οποίο λέγονται τα εξής:

«Μ@λακισμένα, το βράδυ να κοιμάστε με το ένα μάτι ανοιχτό».

Ενώ, λοιπόν, υπάρχει ξεκάθαρη ρητορική μίσους, μισαλλοδοξία και μνησικακία στο συγκεκριμένο κείμενο, ακόμη δεν έχει κινητοποιηθεί κάποιος εισαγγελέας για την ολοφάνερη στόχευση της ανθρώπινης ζωής ανθρώπων που για χίλιους διαφορετικούς λόγους δεν θέλουν τα παιδιά τους να είναι στην ίδια τάξη με παιδιά «προσφύγων».

Δεν είναι, φυσικά, ούτε η πρώτη (αλλά προφανώς ούτε και η τελευταία) φορά που τα παρακρατικά troll της εν λόγω ιστοσελίδας που εχουν κάνει επιστήμη την ρουφιανιά και την προπαγάνδα,τώρα με περίσσιο θράσος απειλούν και ανθρώπινες ζωές απλών πολιτών.Το έχουν κάνει πάμπολλες φορές στο παρελθόν, δημοσιοποιώντας κιόλας το αποτέλεσμα εγκληματικών επιθέσεων είτε απέναντι σε φυσικά πρόσωπα, είτε σε γραφεία κομμάτων, είτε σε περιουσιακά στοιχεία απλών πολιτών που έχουν στοχοποιηθεί από αναρτήσεις και σχόλια της συγκεκριμένης σελίδας..

Λες και η στόχευση ανθρώπων και των περιουσιών τους, καθώς και η μετέπειτα δημοσιοποίηση των εγκληματικών ενεργειών έχει την παραμικρή σχέση με διακίνηση ιδεών.Εάν αύριο κάποια αποβράσματα χτυπήσουν αυτούς τους ανθρώπους ή καταστρέψουν την περιουσία τους, ποιος θα λογοδοτήσει για το απύθμενο θράσος τους; Οι εισαγγελείς κατά του ρατσισμού τι κάνουν; Ξέρουν μόνο να ποινικοποιούν το σύνθημα «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και την άρνηση της λαθρομετανάστευσης;

Εάν οι υποσχόμενοι εγκληματικές ενέργειες παρακρατικοί του indymedia θα είναι οι φυσικοί αυτουργοί, οι ηθικοί αυτουργοί ποιοι θα είναι σε αυτή την περίπτωση;

www.eglimatikotita.gr
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Απειλούν ανοιχτά τις ζωές των γονέων των μαθητών στην Φιλιππιάδα μέσα απο το indymedia! επιστροφή στην εποχή του Βελουχιώτη!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats