17 Σεπ 2016

Κάποιος να μας σώσει απο τους ηλίθιους !!! εμας τους σκεπτόμενους!!

Η ηλιθιότητα της μάζας μαζί με τους ιντερνετικούς ηλίθιους που αναπαράγουν οτι βρουν δεν έχει όρια!

Η ηλιθιότητα της μάζας μαζί με τους ιντερνετικούς ηλίθιους που αναπαράγουν οτι βρουν δεν έχει όρια! Αυτοί αντί ειναι πιο έξυπνοι και πιο ψεγμένοι λόγο του οτι εχουν μόρφωση υποτίθεται! αλλα κύριος οτι εχουν ίντερνετ και μπορουν να βρουν την αλήθεια,αντί αυτού πανε πίσω ! στην εποχή των σπηλαίων, μα καλα τοσο πολύ έχει πιάσει πάτο η αντικείμενη σκέψη και η νοημοσύνη σε αυτη την χωρα?

Και ξανα λέω : Ο Alex Jones με Εβραία γυναικά για χρόνια τώρα, προσπαθεί να συνδέσει την τυραννική ελίτ, και το κακό, με τον Χίτλερ και τους Ναζί οι μονοί που πολέμησαν την μασονία. Σε αρμονία με το σύνθημα των Εβραίων "οι κακοί Ναζί" σύνθημα που παίζει κάθε μέρα και νύχτα σε όλο τον κόσμο,για δεκαετίες τώρα, προσπαθούν να πουν οτι ο Αδόλφος Χίτλερ και οι Ναζί,κατά κάποιο τρόπο αποτελούν το μέρος της "παγκοσμιοποίησης και της κλίκας της Νέα Τάξη Πραγμάτων" Η λέξη Εβραίος ή σιωνιστής δεν είναι καν στο λεξιλόγιό του.

Οι μονοί ναζι που ηταν στην Αμερική ηταν αιχμαλωτισμένοι επιστήμονες με Ε κεφάλαιο και οχι ψευτο -επιστήμονες που βγάζουν σημερα, για να τους ανοίξουν τα μάτια, αλλιως θα πηγαίναν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και εξόντωσης,οπως το Αϊζενχάουερ τουλάχιστον 1 εκατομμύριο βρηκαν τον θάνατο εκεί! καθαρή γενοκτονία αφου μέχρι και οι θεοί εξαγριώθηκαν για τις θηριωδίες στην κατεχόμενη Γερμανία! ! (Μυστικές συναντήσεις του Αϊζενχάουερ με εξωγήινους!) α ναι δεν υπάρχουν εξωγήινοι! τι να κάτσεις να πεις τωρα σε ηλίθιους που νομιζουν οτι σε ολο το σύμπαν ειναι ο άνθρωπος μονο! υπάρχουν καλα τεκμηριωμένα στοιχειά που ανατρέπουν τα ψεμματα τους στην επίσημη ιστορια περί κακών ναζι,και όμως! εχουν καταφέρει να την γυρίσουν υπέρ αυτοι που αιματοκύλησαν την Ευρώπη 2 φόρες! και συνεχίσουν,Βιετνάμ , Σαράγιεβο, Κόσοβο, Λιβύη Ιράκ ,κτλ κτλ Συριά τωρα!

Εναντίον της βλακείας ακόμα κι οι θεοί αγωνίζονται μάταια ........ Μήπως δεν σας αφήνουν οι ιδεολογικές σας "απόψεις" ηλιθιότητες να δείτε την αλήθεια; Σε κλινικό επίπεδο, η βλακεία είναι η χειρότερη ασθένεια, γιατί είναι αθεράπευτη Ο βλάκας έχει την τάση να επαναλαμβάνει πάντα την ίδια συμπεριφορά, γιατί δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί τη ζημιά που προκαλεί και συνεπώς δεν μπορεί να αυτοδιορθωθεί. Αυτός είναι και ο ορισμός της Σχιζοφρένειας, “η επανάληψη της βλακείας”.

Μερικοί χρήσιμοι ηλίθιοι και λαμογια που συμβάλουν στην παραπλάνηση των κοπαδιών ο ένας ειδικά κάτω αριστερα θα μπορούσε να ειναι ο "Έλληνας" Alex Jones οι παλιοί φίλοι της σελιδας μας ξερουν γιατι το λέω! καλα αυτοι βαζουν οτι βρουν χωρίς κριτική σκέψη, και δεν καταλαβαίνουν τι κακό κανουν στην μαζα, η άλλοι ξερουν αλλα ειναι οπως οι δωσίλογοι δεν νιώθουν, η μαζα γιατι λειτουργεί ως άβουλο κοπάδι και διαδίδει την προπαγάνδα; γιατι άπλα η νοημοσύνη της και αντικειμενική γνώση ειναι -100, με αυτά τα δεδομένα, κανεις νοήμων δεν θα είχε αυταπάτες για ενα καλύτερο κόσμο! περιμένουν και κράτος μετα!

Όποιος έχει τους ηλιθίους με το μέρος του, έχει και την πλειοψηφία. Θα κυβερνήσει ΣΥΡΙΖΑ.....!!!!Ο σοφός άνθρωπος προσαρμόζεται στον κόσμο, ο ανόητος προσπαθεί να προσαρμόζει τον κόσμο στον εαυτό του. Και αφού η πλειοψηφία είναι δεδομένη η "πρόοδος" εξαρτάται από τους ανόητους©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Κάποιος να μας σώσει απο τους ηλίθιους !!! εμας τους σκεπτόμενους!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications