8 Σεπ 2016

Γινόμαστε Βενεζουέλα - Τι αναφέρουν οι αριθμοί - Άμεσος κίνδυνος για την χώρα

Γινόμαστε Βενεζουέλα - Τι αναφέρουν οι αριθμοί - Άμεσος κίνδυνος για την χώρα

Η οικονομική πολιτική σοβιετικής απόχρωσης που βασίζεται στους υπέρογκους φόρους και τον κρατισμό οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια χώρες στην κατάρρευση,όπως συμβαίνει για παράδειγμα στην κομμουνιστική Βενεζουέλα, στην οποία είχαν σπεύσει σημερινοί κυβερνώντες για συμβουλές.

Η αριστερή πολιτική που ακολουθείται στην χώρα κρατά μακριά τους επενδυτές από τα ελλαδικά ομόλογα και τις μετοχές. Συγκεκριμένα, τα ελληνικά κρατικά ομόλογα έχουν αποφέρει τις χειρότερες αποδόσεις μεταξύ όλων των Ευρωπαϊκών κρατικών ομολόγων που παρακολουθούν οι παγκόσμιοι δείκτες του Bloomberg κατά το τελευταίο τρίμηνο.

Την ίδια ώρα το Χρηματιστήριο Αθηνών έχει την τρίτη χειρότερη απόδοση στον κόσμο, πίσω από την Νιγηρία και τη Βενεζουέλα με βάση τους δείκτες που παρακολουθεί το Bloomberg!!!

Τι σημαίνει αυτό; Γινόμαστε Βενεζουέλα; Θα ζήσουμε ανάλογες εικόνες στους δρόμους με κουπόνια σίτισης και ουρές για τα τρόφιμα; Αν συνεχιστούν τα πράγματα έτσι, πολύ το φοβόμαστε!

«Από τον Ιούνιο τα ελληνικά ομόλογα δεν τα θέλει κανείς», λέει ο Patrick Esteruelas, επικεφαλής ανάλυσης της Emso Asset Management με υπό διαχείριση κεφάλαια ύψους 3,2 δισ. δολ.

Όσοι που εμπιστεύτηκαν τα χρήματα τους σε λανθασμένες ενδείξεις είδαν τις επενδύσεις τους να εξαϋλώνονται, με τελευταίο παράδειγμα την τρίτη ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών. Το πικρό παρελθόν, συμπεριλαμβανομένης και της απόφασης του Τσίπρα για διενέργεια δημοψηφίσματος το 2015 που σχεδόν ώθησε τη χώρα εκτός του ευρώ, είναι ένας από τους λόγους που οι επενδυτές απέχουν πλέον.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Γινόμαστε Βενεζουέλα - Τι αναφέρουν οι αριθμοί - Άμεσος κίνδυνος για την χώρα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats