21 Σεπ 2016

Η πολυδιαφημισμένη Δήμαρχος Ρώμης απόγονος εισβολέων που ισοπέδωσαν την Ελληνορωμαϊκή αυτοκρατορία : «Δεν θέλω Ολυμπιακούς Αγώνες στην πόλη μου»

Δήμαρχος Ρώμης απόγονος εισβολέων που ισοπέδωσαν την Ελληνορωμαϊκή αυτοκρατορία : «Δεν θέλω Ολυμπιακούς Αγώνες στην πόλη μου»

Η δήμαρχος της Ρώμης αριστεροκομμουνιστρια(?)η Εβραία(?) Βιρτζίνια Ράτζι θα αποσύρει την υποστήριξή της στη διεκδίκηση της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, σύμφωνα με αξιωματούχο του δήμου.

Η Ράτζι, μέλος του Κινήματος Πέντε Αστέρων, η οποία ανέλαβε τη δημαρχία της Ρώμης τον Ιούνιο, πάντοτε εξέφραζε αμφιβολίες για την δυνατότητα διοργάνωσης αυτού του μεγάλου αθλητικού γεγονότος, λέγοντας ότι η ήδη υπερχρεωμένη πόλη δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις δαπάνες που επιβάλλεται να γίνουν.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ :Μέτα την πτώση της Ελληνορωμαϊκής αυτοκρατορίας η Γη μετατράπηκε σε κόλαση έως και σημερα! και συνεχίζεται μέχρι να γίνει μαύρη όλη η Ευρώπη!ΥΓ Στην αρχή δείχνει τον αετό του Μεγάλου Αλεξάνδρου που μετα το μετονόμασαν σε ναζιστικό!λέξη ναζι εβραϊκή εφεύρεση! οεο! το ειχαν κρατήσει αυτοι που ειχαν μεινει απο έξω απο την μεγαλη σφαγή του Βυζαντίου, (σκοτεινοί αιώνες)οπως ονομαζουν την γενοκτονία και το μπαστάρδεμα με Μογγόλους εισβολείς! αυτά δεν θα πει καμια λερά ιστορικός! αλλα χαλάει και το παραμύθι που εχουν ποτίσει τις μάζες!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η πολυδιαφημισμένη Δήμαρχος Ρώμης απόγονος εισβολέων που ισοπέδωσαν την Ελληνορωμαϊκή αυτοκρατορία : «Δεν θέλω Ολυμπιακούς Αγώνες στην πόλη μου»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications