18 Σεπ 2016

Σκλεναρίκοβα:Aryan gold-race τέτοιες "θέες" δεν βγαίνουν με διασταύρωση μιάσματος με την Αρια φυλή!!

Σκλεναρίκοβα:Aryan gold-race Η γυναίκα που αναστάτωσε με την ομορφιά της

Έγινε 45 ετών η πιο διάσημη σύζυγος ποδοσφαιριστή που αναστάτωνε τα γήπεδα και κατέκτησε τις πασαρέλες του κόσμου.

Όταν ο Κριστιάν Καρεμπέ ήρθε στον Ολυμπιακό το 2001, υπήρχε μόνο ένας άνθρωπος που επισκίαζε τη λάμψη του. Ήταν η εντυπωσιακή σύζυγός του Αντριάνα Σκλεναρίκοβα. Κορυφαίο τοπ μόντελ εκείνη την εποχή, η γυναίκα με τα πιο μακριά πόδια στον κόσμο, άφησ εποχή και μέσα στα γήπεδα, παρακολουθώντας τους αγώνες του συζύγους της.

Γεννημένη το 1971, η Σκλεναρίκοβα, έμεινε παντρεμένη με τον Καρεμπέ μέχρι το 2011. Σήμερα είναι παντρεμένη με έναν Αμερικανό επιχειρηματία. Στην Ελλάδα μετά την αναχώρηση Καρεμπέ την είδαμε άλλη μια φορά στην προώθηση της ταινίας "Ο Αστερίξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες", το 2008.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ :Ώστε αυτά ειναι βλακειες και ναζιστικές θεωρίες ε; κάποιοι σας δουλεύουν χρονιά τωρα! και οχι μονο δεν βγαίνουν θέες αλλα βγαίνουν μιασματα, κατώτεροι κοντά στο επίπεδο ζώου και άσχημοι!,συνήθως αριστεροί, μην πω τίποτα άλλο και πάθουν σοκ πολλοι! για την ιστορια, μετα απο ερευνά μου ετσι ηταν όλες στην αρχαία Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη! πριν το Βυζάντιο και την εισβολή Μογγόλων με το που διέλυσαν εκ των έσω, την ελληνορωμαϊκή αυτοκρατορία οι Οβριοί! αλλα ποιος να σας τα πει αυτά? οι αριστεροί που το παίζουν ιστορικοί και πληρώνονται να γεμίσουν τα βιβλιοπωλεία με διαστρέβλωση της ιστορίας?welcome to the matrix!!! για να ελέγχεις την μαζα πρέπει να την ρίχνεις στο επίπεδου του ζώου! χωρίς αισθήματα και ποιοι ειναι ετσι; μαντέψτε!!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Σκλεναρίκοβα:Aryan gold-race τέτοιες "θέες" δεν βγαίνουν με διασταύρωση μιάσματος με την Αρια φυλή!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications