13 Αυγ 2016

ΤΟ ΘΑΎΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΊΜΙΟ ΞΎΛΟ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ! ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΘΑΎΜΑ ΆΛΛΑ ΚΌΛΠΟ!!!

ΤΟ ΘΑΎΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΊΜΙΟ ΞΎΛΟ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ! ΔΕΝ ΉΤΑΝ  ΘΑΎΜΑ ΆΛΛΑ ΚΌΛΠΟ!!!

Ξεσκεπάζουμε την απάτη του πάτερ!

Μέτα το άρθρο μας εδω :ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ!!!! ΔΕΙΤΕ: Ζωντανό θαύμα στο Άγιον όρος.Αφου ξεσκεπάσαμε τους Δωδεκαθεϊστές που ενα μεγάλο μέρος ειδικά οι "αρχηγοί" ειναι αριστεροί, και οι χρηματοδότες ειναι μασόνοι.Και τους "Άθεους" που στην συντριπτική πλειοψηφία τους ειναι αριστεροί φασίστες μαρξιστές! άρα δεν ειναι άθεοι αφου εχουν θεούς και θρησκεία: Εβραίο Μαρξ και πάσης φύσεως εβραιων οπως και τους υπηρετούν! και την θρησκεία του κομμουνισμού!για τους χριστιανούς είπαμε στο πιο πάνω άρθρο στο λινκ!

Σημειώνω ξανα, προς γνώση και καταγγέλω, οτι όλες οι σελίδες facebook ,ιστοσελίδες, ομάδες κτλ "άθεων" ειναι απο πίσω αριστεροί!οι οποίοι κανουν και την προπαγάνδα τους! και υποστηρίζουν την αθεΐα, υπό εντολές Εβραίων η για να φέρουν το ισλάμ η μια πανθρησκεία...Προκαλώ οποιοδήποτε, να μου αποδείξει οτι δεν ειναι οι διαχειριστές αριστεροί κομμουνιστές σε τέτοιες σελίδες! οπως και το 80% των μελών ειναι αναρχοκομμουνια και αριστεροί μαρξιστές(Μογγολία) !.

Για να δούμε και το "θαύμα" τωρα!γιατι στο προηγούμενο άρθρο δεν είπαμε τίποτα για το "θαύμα". Με λίγο λάδι στην επιφάνεια φυσικό ειναι να μην βυθιστεί! μέχρι να διαλυθεί με το ανακάτεμα "ευλογιά"! το βίντεο έχει 1.188.862 προβολές... 2.227 like απο ορδές χριστιανών ευκολόπιστων!! οχι τυχαια,

Καθώς αδίσταχτοι πίσω απο αλλες ιστοσελίδες βρήκαν ευκαιρία να εκμεταλλευτούν το βίντεο και τους πιστούς προς χάριν της απήχησης! με ενα τέτοιο λαό, και ενα σορό αρχιλαμογια πίσω απο ιστοσελίδες!ας μην βάλω ονόματα ιστοσελίδων κρυφό-αριστερών, και ηλίθιων που βοηθούν το σύστημα γλείφοντας τους πρώτους, για backlinks ,και χειραγωγούν την μαζα και αυτοί, μαζί με τις ιστοσελίδες του συστήματος!, χωρίς να εχουν γραψει πότε ενα δικό τους άρθρο, καλα για τις ιστοσελίδες σκουπίδια ούτε λόγος! δεν τρέφω αυταπάτες πια, οτι μπορεί να ξυπνήσει μια μέρα αυτός ο λαος! σε αυτη την χωρα ο λαος βοηθάει πάντα τους αδίσταχτους πάσης φύσεως!Τέλος θα ήθελαν να μας πει ποσά λεφτα άφησε αυτός που ανέβασε το βίντεο, η αυτός που ηταν εκεί. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

2σχόλια:

ΤΟ ΘΑΎΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΊΜΙΟ ΞΎΛΟ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ! ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΘΑΎΜΑ ΆΛΛΑ ΚΌΛΠΟ!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: