15 Αυγ 2016

Στην Ελλάδα γιορτάζουν μόνο τους κομμουνιστές στα κομμουνιστοχωρια που έσφαζαν Γερμανούς οπως η isis Ρώσους τωρα!!

Στην Ελλάδα γιορτάζουν μόνο τους κομμουνιστές στα κομμουνιστοχωρια που έσφαζαν Γερμανούς οπως η isis Ρώσους τωρα!!

Εκδηλώσεις μνήμης για τα 317 κομμουνιστικα μορφώματα, θύματα της ναζιστικής δίκαιης εκδίκησης!γιορτάστε ζώα μαζί με τους κομμουνιστές! αλλα δεν είδα Εκδηλώσεις μνήμης για αυτούς που κατάσφαξαν οι κομμουνιστές σε όλη την χωρα!γνήσιους Έλληνες! σημειώστε: τους ξεχώρισαν χωρίς πολλά πολλά! όσοι δεν ηταν κομμουνιστές ηταν γνήσιοι Έλληνες!σφάξιμο ετσι Σκότωναν τα τέρατα!...

Μια γεύση τι εστι κομμουνιστής αριστερός, που δεν λέει καμια λερά, απο αυτές τις έγκυρες πήγες που διαβάζουν τα πρόβατα,που πάνε για σφαγή! για για να αποκρύψουν την γενοκτονία και τις θηριωδίες,τα έριξαν ολα στους Γερμανούς: Όταν ο Κλάρας (Βελουχιώτης η αδελφούλα) έμπαινε στους Γαργαλιάνους, από τη συνοικία του Άγιου Σπυρίδωνα, είδε κάποιους αντάρτες του να στήνουν στον τοίχο αιχμαλώτους, έτοιμοι να τούς εκτελέσουν. Σταμάτησε το άλογό του, και τους φώναξε: «Συναγωνιστές, οικονομία στις σφαίρες. Μαχαίρι!»!
Άλλο :Ο Άρης άρπαξε το κεφάλι του παιδιού από τα μαλλιά, το στήριξε στο γόνατό του, και του έκοψε τον λαιμό. Στην συνεχεία to πέταξε κάτω στην σκάλα και με κλωτσιές το έβγαλε στο πεζοδρόμιο. Όταν βγήκε κι αυτός στο πεζοδρόμιο, πάτησε με τις μπότες του το κεφάλι του παιδιού.
Άλλο :Η Καλαμάτα έπεσε στα χέρια των ανταρτών του ΕΛΑΣ, της ΟΠΛΑ, και του πλήθους από τις επαρχίες που μπήκαν στην πόλη για πλιάτσικο και αυτοδικίες κατά της «αντίδρασης». Η ζωή και η περιουσία των δημοκρατικών πολιτών της Καλαμάτας έγινε πολύ φθηνή. Αρκούσε να υποδείξει κάποιος σ' έναν αντάρτη του ΕΛΑΣ ότι ένας πολίτης ήταν «ντυμένος», ή ότι είχε συγγενή του «ντυμένο» για να τον εκτελέσει επί τόπου..Έτσι γράφεται η Ιστορία στην Ελλάδα.Ας έρθει κανένα μίασμα να σχολιάσει οτι αυτά ειναι ψεμματα!(σε όλη την χωρα τα ίδια εκαναν τότε!) απο αυτά τα μιασματα που εχουν πληρωμένους σχολιαστές οι έγκυρες πήγες αποβλάκωσης.

Κομμουνιστοχωρια Καλάβρυτα- Δίστομο- Κομμένο! έσφαζαν Γερμανούς κατά παράβαση καθε δίκαιου, και ζητάνε και τα ρέστα! ουστ μιασματα! εδω τι εκαναν στα Καλάβρυτα,κατι τέτοια εκαναν παντού κατά εντολές εβραιων cia τότε!και ειναι τεκμηριωμένο αυτο!

Στο Κομμένο, στις 15 Αυγούστου του 1943, ημέρα της Κοίμησης της Παναγίας Θεοτόκου, γιόρταζαν το πανηγύρι τους. Λίγες μέρες νωρίτερα, στις 12 Αυγούστου, ο διοικητής του 98ου Συντάγματος Γιόζεφ Ζάλμινγκερ ενημέρωνε ψευδώς γράφουν!!( γιατι ψευδώς? δεν κατάλαβα!) με σήμα του τις προϊστάμενες Aρχές ότι το Κομμένο βρίσκεται στα χέρια συμμοριτών. Το Σάββατο 14 Αυγούστου ήρθε η διαταγή για μια αιφνιδιαστική επιχείρηση θανάτου στο χωριό, που ανατέθηκε στον υπολοχαγό Ρέζερ, που ήταν στέλεχος της νεολαίας του Χίτλερ, φανατικός Ναζί και αποκαλούμενος «Νέρων».

Βρήκαμε αυτη την φώτο στο protothema, που έβαλαν τα γνωστά ψέματα οπως όλες οι αριστερές ιστοσελίδες!και πότε για αυτά που εκαναν οι κομμουνιστές!παράδοξος έχει μόνο 122 share! μήπως αρχίζουν και ξυπνούν απο το δούλεμα που τρώνε επι χρονιά? έφτασαν σε σημείο να γιορτάζουν κομμουνιστές δολοφόνους και ανύπαρκτους νεκρούς! τους πράκτορες της cia στο πολυτεχνειο!
Βλέπω καλα? καλα βλέπω!(?) άρα σωστά έπραξαν....Οι Γερμανοί! μαλιστα βαζουν προπαγάνδες οπως: Ήδη από τη δεκαετία του '60 Γερμανοί ιδιώτες που έμαθαν για τη σφαγή του Κομμένου επισκέφθηκαν το χωριό, ενώ μια ευκατάστατη Γερμανίδα χρηματοδότησε την ανέγερση νέου Δημοτικού Σχολείου. Από τη δεκαετία του 1980 άρχισε να ασχολείται με τις θηριωδίες των Ναζί ο Χέρμαν Φρανκ Μάγερ

Ποιοι Γερμανοί ρε ηλίθιοι? αυτοί δεν ειναι Γερμανοί αλλα κομμουνιστές Γερμανοί! ίδιους με αυτούς εδω αριστεροί! 15.000 σκότωσαν μετα τον πόλεμο στο στρατόπεδο θανάτου Αϊζενχάουερ! γενοκτονία τύπου Σμύρνης ποντίων ετσι και αλλιως ιδιοι ηταν,αδέλφια με τους Γερμανούς Κέλτες!, εκτός τους χιλιαδες βιασμούς για να βγάλουν αριστερα σιχάματα!

.Αμέσως μετα την ισοπέδωση,και τους χιλιαδες βιασμούς απο: Μογγόλους(κανονικούς, τους ειχαν στείλει Εβραίοι, αυτούς που εκαναν εισβολή στην Ελλάδα καποτε,και εκαναν Τουρκους τους καποτε 'Έλληνες στην Τροία! ) κομουνιστές,Εβραίους, Αμερικάνους,κτλ κτλ, έστειλαν Τούρκους στην γερμάνια να μπασταρδέψουν την φυλη και να βγάζουν αριστερούς!, διότι εκεί δεν είχε Τουρκοκρατία 400 χρονιά ηταν έξω απο το Βυζάντιο! καθαροί Έλληνες Δωριείς! γιαυτό ξεσηκώθηκαν στην δημοκρατία της Βαϊμάρης των εβραιων που λιμοκτονούσαν!και έβγαλαν τον Χίτλερ! ..

Από 30.000.000 που είχε τότε περίπου, τωρα έχει 81.459.000, μη Γερμανούς!σχεδόν το τριπλάσιο πληθυσμό!μετα την εθνοκάθαρση ! και στο ελαντα μιλούν ακομα για να "ναζι" που επιβάλουν μετρά! εκτός απο εβραιοκρατουμενη,ολα τα κόμματα εκεί τα ίδρυσαν κομμουνιστές! οπως και εδω εξάλλου ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ ,ΚΚΕ , ΔΝ cia,για να είχατε να διαλέξετε ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ ΔΝ, οπως και εκαναν τόσα χρονιά,το εβραϊκό ΚΚΕ το εχουν σε περίπτωση ανάγκης,οπως και να μαζεύει τα μιασματα απο σχόλες! μέχρι που μετακόμισαν στο νέο ΠΑΣΟΚ=ΣΥΡΙΖΑ μπεεε! πρώτη φορά αριστερα! και οι κομμουνιστές που έσφαζαν παιδάκια και εκαναν παιδομάζωμα, αριστεροί ηταν, αν δεν το ξερουν κάποιοι!αριστεροί δλδ Τούρκοι Μογγόλοι,και οποιος αριστερός κομμουνιστής έχει θέμα ,να κάνει τεστ DNA να δει οτι δεν ειναι Έλληνας.

Ακολουθεί βίντεο με εκτελέσεις μιασμάτων τότε! (κάποια απο αυτά μπορεί να ειναι ανάμεσα σας σημερα!) όμορφα και ωραία, ενα τσούξιμο και έτρεχε το μολυσμένο αίμα τους! και πηγαίναν στον Γιαχβέ τους!(ο Παπαδόπουλος τα είχε στείλει διακοπές, Μακρόνησο μην μαγαρίζουν άλλους!αντί να τους εκτελέσει επι τόπου!) ενώ αυτοί σαν ανθρωπόμορφα τέρατα που ειναι έσφαζαν ανθρώπους λες και έσφαζαν κότες! χωρίς ενδοιασμούς στο μολυσμένο εγκέφαλο τους! αν δείτε ενα αναρχικό σημερα πως κάνει σαν αγρίμι,σαν αγέλη λύκων κανουν επιθέσεις πότε ένας μόνος του! θα καταλάβετε οτι κατι δεν πάει καλα με αυτά τα μιασματα! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣϟϟ( ϟϟ του Δια)☠☠

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Στην Ελλάδα γιορτάζουν μόνο τους κομμουνιστές στα κομμουνιστοχωρια που έσφαζαν Γερμανούς οπως η isis Ρώσους τωρα!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications