18 Αυγ 2016

Π.Κουρουμπλής: «Όποιος ζητάει εκλογές δεν έχει κατανοήσει την κατάσταση»

Π.Κουρουμπλής: «Όποιος ζητάει εκλογές δεν έχει κατανοήσει την κατάσταση»

«Αυτή τη στιγμή, όποιος ζητάει εκλογές, δεν αντιλαμβάνεται σε ποια κατάσταση βρίσκεται η χώρα» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας σε ρ/σ.

«Η χώρα για να αντιμετωπίσει αυτά που πρέπει να αντιμετωπίσει έχει ανάγκη από πολιτική σταθερότητα. Το κριτήριο για να κάνει κάποια βήματα μπροστά είναι η πολιτική σταθερότητα. Θεωρώ άτοπο να υπάρχει τέτοιο ζήτημα από οπουδήποτε και να προέρχεται. Και η κυβέρνηση δεν έχει τέτοια πρόθεση. Δεν είναι η λύση αυτή τη στιγμή» ανέφερε ο κ. Κουρουμπλής.

Ερωτηθείς για τις γερμανικές αποζημιώσεις ο υπουργός Εσωτερικών απάντησε ότι «είναι ένα θέμα που κάθε φορά που αναδεικνύεται γεννά προβληματισμούς και ερωτηματικά, εκείνο που έχει σημασία είναι ότι παραμένει ανοιχτό».

Αναφερόμενος στο προσφυγικό δήλωσε ότι «η απόφαση είναι να πάμε σε έναν καταμερισμό του βάρους σε όλους τους δήμους, επιμερίζοντας έτσι το πρόβλημα» και σημείωσε ότι «δεν συμφωνώ να εξαιρεθεί η Κρήτη, το είπα ευθέως. Η Κρήτη και κάθε μέρος της Ελλάδας έχουν ανάγκη από εργατικά χέρια».

«Το πρόβλημα δεν είναι ελληνικό, η Ελλάδα το πλήρωσε επειδή βρέθηκε σε μία γεωστρατηγική σχέση. Το πρόβλημα είναι πανευρωπαϊκό και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί» τόνισε ο κ. Κουρουμπλής.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Π.Κουρουμπλής: «Όποιος ζητάει εκλογές δεν έχει κατανοήσει την κατάσταση»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats