15 Αυγ 2016

Δείτε τι είδους "ανθρώπων" ουγκ κουβαλούν Ευρώπη: Πεθαίνει στο δρόμο και δεν τον βοηθά κανείς - Ο μόνος που σταματά του κλέβει το κινητό!!

Δείτε τι είδους

Εκατοντάδες άνθρωποι αγνόησαν ετοιμοθάνατο άνδρα χτυπημένο από φορτηγό και παρατημένο στην τύχη του, στην άκρη του δρόμου. Ο μόνος που σταμάτησε το έκανε για να του κλέψει το πορτοφόλι.

Πρόκειται για βίντεο από την πρωτεύουσα της Ινδίας, Νέο Δελχί, που καταγράφει αυτοκίνητα, μηχανές και πεζούς να προσπερνούν αδιάφορα τραυματισμένο άνδρα, εκτός από έναν, ο οποίος παίρνει το κινητό του θύματος, όχι για να καλέσει βοήθεια αλλά για να το κλέψει.

Το βίντεο δείχνει τον άνδρα την ώρα που τον χτυπά ένα μικρό πράσινο φορτηγό και τον πετά στην άκρη του δρόμου. Ο οδηγός φεύγει, αφήνοντας το θύμα αβοήθητο. Για τα επόμενα 30 λεπτά κανείς από όσους περνούν από τον πολύβουο δρόμο δεν σταματά να βοηθήσει.

Λίγο αργότερα, ο πρώτος που σταματά το κάνει για να κλέψει το κινητό του θύματος.Το ασθενοφόρο έκανε 40 λεπτά για να φτάσει, με τον άτυχο άνδρα να πεθαίνει κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.Σύμφωνα με τοπικά μέσα το θύμα ονομάζονταν Matibool, εργάζονταν ως οδηγός ποδηλατο-ταξί ενώ το βράδυ ως φύλακας, για να στέλνει λεφτά στην οικογένειά του.

Προσοχή σκληρές εικόνες:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Δείτε τι είδους "ανθρώπων" ουγκ κουβαλούν Ευρώπη: Πεθαίνει στο δρόμο και δεν τον βοηθά κανείς - Ο μόνος που σταματά του κλέβει το κινητό!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications