25 Αυγ 2016

Οι συριζαίοι εξαθλιώνουν τους Έλληνες: 550.000 εργάζονται για 412 ευρώ μικτά - Στοιχεία ΣΟΚ από το ΙΚΑ

Οι συριζαίοι εξαθλιώνουν τους Έλληνες: 550.000 εργάζονται για 412 ευρώ μικτά - Στοιχεία ΣΟΚ από το ΙΚΑ

Τα επίσημα στοιχεία του ΙΚΑ που δημοσιοποιήθηκαν πρόσφατα, αποδεικνύουν δυστυχώς το αυτονόητο, ήτοι την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην εργασία και την ασφάλιση των Ελλήνων πολιτών.

Πιο συγκεκριμένα, παρατηρείται εκτόξευση των ευέλικτων-στην ουσία προσωρινών- μορφών απασχόλησης, με χαμηλά ασφάλιστρα και φυσικά εξαιρετικά χαμηλές απολαβές. Μάλιστα, οι μερικώς απασχολούμενοι υπολογίζονται στους 524.533, με μικτές αποδοχές μόλις στα 412,05 ευρώ.

Πρόκειται κυρίως για νέες θέσεις εργασίας, γεγονός που υποδηλώνει ότι η κατάσταση είναι ιδιαίτερα αρνητική όσον αφορά τους νέους, οι οποίοι πέραν των αντικειμενικών δυσκολιών αντιμετωπίζουν και ένα ακόμη πιο επίφοβο μέλλον. Ωστόσο, ακόμη και όσον αφορά τους εργαζομένους πλήρους απασχόλησης, η κατάσταση δεν είναι διόλου ενθαρρυντική, καθώς σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2015, ο μέσος μισθός μειώθηκε κατά 3,2%.

Σε κάθε περίπτωση, τα παραπάνω στοιχεία δεν δείχνουν μόνο την ανικανότητα των αρμοδίων κυβερνητικών στελεχών, εφόσον χρόνια και γνωστά σε όλους ζητήματα δεν έχουν ακόμη επιλυθεί, αλλά φανερώνουν κυρίως την αδιαφορία των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον Ελληνικό Λαό, καθώς οι μόνοι οι οποίοι κατ’ αυτούς έχουν ανάγκη στήριξης σε αυτήν την χώρα είναι οι λαθρομετανάστες.

(ΥΓ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ :Απουσιάζουν πολλά απο τον εγκέφαλο τους, για να λειτουργούν ετσι(και οχι τυχαία), χωρίς δείγμα ενόχων!ηθικούς φραγμούς!και πολλά αλλα που κανουν τον άνθρωπο να ξεχωρίζει απο ζωα!(χιλιαδες ανάμεσα σας!) τέλος αριστερός κομμουνιστής και αλήθεια ,δεν πάνε πότε μαζί!και αυτο το ξερουν όσοι ξερουν αληθινή ιστορια!)

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Οι συριζαίοι εξαθλιώνουν τους Έλληνες: 550.000 εργάζονται για 412 ευρώ μικτά - Στοιχεία ΣΟΚ από το ΙΚΑ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats