28 Αυγ 2016

O κομμουνιστής του ΚΚΕ πάμπλουτος υπουργός ΣΥΡΙΖΑ: «Κάποιες φορές αλλάζεις θέσεις για να μην αλλάξεις αξίες»

O κομμουνιστής του ΚΚΕ πάμπλουτος υπουργός ΣΥΡΙΖΑ: «Κάποιες φορές αλλάζεις θέσεις για να μην αλλάξεις αξίες»
Έβαλα κοντινή να δουν κάποιοι πως ειναι τα μιασματα!

Οι κομμουνιστές πήραν την εξουσία και επίσημα,μετα το 1974 με το ΣΥΡΙΖΑ!! αν και ηταν πάντα πίσω απο το ΠΑΣΟΚ,να λυπούμαι την ηλιθιότητα της μάζας; η ειναι άξια της μοιρας της? .O «αγωνιστής της αριστεράς» εργολάβος δημ. έργων, ο κομμουνιστής του ΚΚΕ εσωτερικού που ήθελε «αντιδικτατορικό αγώνα μαζί με τον Γλύξμπουργκ, ο πάμπλουτος υπουργός ΣΥΡΙΖΑ: «Κάποιες φορές αλλάζεις θέσεις για να μην αλλάξεις αξίες»

Σε νέους επικοινωνιακούς ακροβατισμούς στη λογική «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» επιδίδεται ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο πολιτικός μέντορας και πιο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Σε… συνέντευξη που παραχωρεί στην Εφημερίδα των Συντακτών και τον Νίκο Σβέρκο κάνει την απίστευτη δήλωση πως ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να αλλάξει τις πολιτικές του θέσεις προκειμένου να μην προδώσει τις ιδέες του! Λέει δηλαδή ότι ψήφισε τα μνημόνια που εκλέχτηκε για να καταργήσει προκειμένου να μην προδώσε την…ψυχή του.

Ακόμα ο Φλαμπουράρης υποστηρίζει ότι οι ιδιωτικοποιήσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν ταυτίζονται με αυτές της ΝΔ γιατί οι δεύτερες αφορούν το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κοιτάει στην αξιοποίηση-παραχώρησή της στους ιδιώτες μόνο για…100-200 χρόνια! Όμορος ο χώρος της σοσιαλδημοκρατίας, εξού και η συμμετοχή του Αλ.Τσίπρα στο Συνέδριο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών Σε ερώτηση αν η συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα στη σύνοδο των σοσιαλδημοκρατών ηγετών στο Παρίσι, αποτελούν και ένα έμμεσο κάλεσμα σε κόμματα του Κέντρου για κυβερνητική σύμπραξη. Υποστήριξε ότι ο αρχηγός του δεν πάει στο κέντρο αλλά καλεί το κέντρο να μετατοπιστεί αριστερά και να γυρίσει την πλάτη στο νεοφιλελευθερισμό!

Όσον αφορά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι το κόμμα «συγκρούστηκε με τον εαυτό του και τις βεβαιότητές του και καλείται βιαίως να καταλάβει ότι κάποιες φορές αλλάζεις «θέσεις» για να μην αλλάξεις αξίες. Αυτή τη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να ενισχυθεί πολλαπλώς, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στον νέο ρόλο του: την κοινωνική γείωση της κυβερνητικής πολιτικής.» Όπως εξηγεί η κοινωνική γείωση θα είναι αμφίδρομη και περιλαμβάνει τη στήριξη της κυβερνητικής μνημονιακής πολιτικής.

πηγή:sfairika.gr
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

O κομμουνιστής του ΚΚΕ πάμπλουτος υπουργός ΣΥΡΙΖΑ: «Κάποιες φορές αλλάζεις θέσεις για να μην αλλάξεις αξίες»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications