1 Αυγ 2016

Αυτά που κρύβουν επιμελώς οι αριστεροί και η δηθεν πρώτη φορά αριστερα! - ΦΕΝΕΟΣ 1943-44, η Φρίκη του ΚΚΕ

Αυτά που κρύβουν επιμελώς οι αριστεροί και η δηθεν πρώτη φορά αριστερα! - ΦΕΝΕΟΣ 1943-44, η Φρίκη του ΚΚΕ

Ο Φενεός είναι το θυσιαστήριο του Κόκκινου Θηρίου ! που εχουν αποκρύψει απο την μαζα και το μόνο που λενε ειναι για "κακούς" ναζι!

Εδώ, βρήκαν μαρτυρικό θάνατο χιλιάδες άνθρωποι που το μόνο τους «έγκλημα» ήταν ότι δεν θέλησαν να γίνουν κομμουνιστές και να προδώσουν την πατρίδα και τη θρησκεία τους. Από όλη σχεδόν την Β.Πελοπόννησο, πήραν το δρόμο του μαρτυρίου προς τον Φενεό, όπου τα βασανισμένα σώματά τους ρίχτηκαν στο εκεί βάραθρο ή κατασπαράχτηκαν από τα αγρίμια, στις πλαγιές και τις χαράδρες του Κακοβουνίου. Ένα ασύλληπτο δράμα, μια φρικτή γενοκτονία που μόνο υπάνθρωποι γεμάτοι μίσος προς την ίδια τη Ζωή μπορούσαν να φανταστούν και να πραγματοποιήσουν. Μαύρες ψυχές τεράτων, που στο όνομα «ενός καλύτερου κόσμου» βασάνισαν, βίασαν, κατακρεούργησαν άνδρες, γυναίκες, παιδιά, βρέφη.

Η ΘΗΡΙΩΔΙΑ ΤΟΥ ΦΕΝΕΟΥ
Οι πρώτοι Εαμοελασίτες θα εμφανιστούν στο οροπέδιο του Φενεού, την άνοιξη του 1943. Οι κάτοικοι στην αρχή θα τους υποδεχτούν πανηγυρικά, γρήγορα όμως θα καταλάβουν τις προθέσεις τους. Βοσκοί και αγρότες, θα αρχίσουν να βλέπουν ανθρώπους, Έλληνες, που οι Ελασίτες τους είχαν ως κρατουμένους, να δέρνονται άγρια και να σφαγιάζονται απάνθρωπα. Και όταν κάποιοι τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν, βρήκαν την ίδια τύχη. Από τότε, τρόμος και απελπισία κυρίευσε τις καρδιές όλων. Η ζωή και η περιουσία τους, ανήκε πλέον στις διαθέσεις του κάθε αγροίκου ελασίτη, του κάθε σαδιστή οπλατζή.

Καθημερινά, μπουλούκια ανθρώπων καταφθάνουν συνοδεία οπλοφόρων του ΕΛΑΣ και της ΟΠΛΑ. Κανείς δεν ξέρει ποιοί είναι, από πού έρχονται, ούτε για ποιό λόγο είναι κρατούμενοι. Μεταφέρονται στη Μονή Αγ.Γεωργίου, η οποία αφού ήδη έχει «απελευθερωθεί» από τους μοναχούς- τους σφαγίασαν-, χρησιμοποιείται πλέον ως στρατόπεδο συγκεντρώσεως. Στα ανήλια υπόγεια του μοναστηριού θα διαδραματιστούν αμέτρητες ιστορίες φρίκης.

Τα σώματα των μαρτύρων πετάγονται στις παρακείμενες χαράδρες όπου γίνονται βορά των αγριμιών. Σκυλιά περιφέρονται έχοντας στα σαγόνια τους χέρια, πόδια, σπλάχνα ανθρώπων. Όταν η δυσοσμία και η σήψη στην περιοχή θα γίνουν ανυπόφορες, τη λύση θα δώσει ο –καταραμένος- Παναγάκης Οικονομόπουλος, κάτοικος του χωριού Φονιάς, όταν θα ανακαλύψει κοντά στην κορυφή του Κακοβουνίου ένα πολύ βαθύ βάραθρο. Από τότε, ο δρόμος από τη Μονή ως το Βάραθρο θα γίνει ο Γολγοθάς αμέτρητων βασανισμένων ανθρώπων.

Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΑΡΑΘΡΟ
Από τα κελλιά του μοναστηριού, κάθε βράδυ ξεκινάνε δεκάδες τυραννισμένοι άνθρωποι. Δεν πρόκειται να επιστρέψουν. Θα γυρίσουν μόνο τα ματωμένα ρούχα τους, για να τα πλύνουν οι επόμενοι μελλοθάνατοι. Δαρμένοι, νηστικοί και διψασμένοι, με τα χέρια δεμένα πίσω από τις πλάτες, βαδίζουν. Άντρες, γυναίκες με τα μωρά στην αγκαλιά, γέροι, παιδάκια. Προχωράνε προς τον Θάνατο. Ένα θάνατο άδικο, παράλογο, ακατανόητο. Γύρω τους, σαν λυσσασμένοι λύκοι, οι κομμουνιστές. Με βλοσυρές ματιές, με άγριες κουβέντες. Με βλαστήμιες και απειλές. Χτυπώντας τους με τους υποκόπανους των όπλων, τραβώντας και ξεριζώνοντας τους τα μαλλιά. Όταν φτάνουν κοντά στο βάραθρο, σταματούν. Τους λένε ότι θα τους πάνε για ανάκριση και τους παίρνουν ανά δύο. Τους μεταφέρουν μπροστά στο φοβερό βάραθρο.

ΣΤΟ ΒΑΡΑΘΡΟ
Εκεί τους περιμένουν οι σφαγείς, κρατώντας τα σύνεργα τους. Βρίζοντας, χλευάζοντας και ουρλιάζοντας, τους καρφώνουν πολλές φορές με τα μαχαίρια τα σώματα τους, τους κόβουν τους λαιμούς, τους χτυπάνε με τον κωδωνοκρούστη της καμπάνας του μοναστηριού. Έπειτα, αρπάζουν τα σφαδάζοντα κορμιά τους και τα πετάνε στην φοβερή τρύπα. Αυτό γίνεται κάθε βράδυ, για μήνες. Το αίμα στο χείλος του βαράθρου έχει πιάσει κρούστα, το ίδιο και οι πιτσιλιές στους γύρω βράχους. Ο πυθμένας έχει γεμίσει με πτώματα. Έτσι, όταν πέφτουν οι καινούργιοι σφαγμένοι, δεν σκοτώνονται από την πρόσκρουση. Συνέρχονται και βρίσκουν αργό, εφιαλτικό θάνατο ανάμεσα στα λείψανα και τους σκελετούς των προηγουμένων. Οι κραυγές τους για σωτηρία δεν φέρνουν αποτέλεσμα, αφού τα σκοινιά που ρίχνονται από κάποιους γενναίους χωρικούς, δεν μπορούν να τα πιάσουν με τα χέρια δεμένα. Τα ουρλιαχτά και οι θρήνοι τους, στοιχειώνουν τον τόπο μέχρι σήμερα.

ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ
Πόσοι άνθρωποι άραγε θανατώθηκαν στον Φενεό; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Ολόκληρες οικογένειες, άγνωστοι άνθρωποι, θάφτηκαν σε ομαδικούς τάφους γύρω από το βάραθρο και στις πλαγιές του Κακοβουνίου, ενώ πολλοί άλλοι σοροί θυμάτων φαγώθηκαν από τα άγρια ζώα.

ΔΑΙΜΟΝΟΛΟΓΙΟ
Τα ανθρωπόμορφα κτήνη, που βεβήλωσαν την ίδια την ανθρώπινη υπόσταση, ήταν:Ιθύνων νους: Ζέγγος Θεόδωρος και Ανδρεαδάκης Δημήτριος, υπεύθυνοι του ΚΚΕ για τους νομούς Κορινθίας-Αργολίδας. Επιτροπή που αποφάσιζε τις εκτελέσεις:
Τζανέλος Όθων (*)
Λέκκας Νικήτας
( Λέκκας! οι πιο πολλοί με αυτο το επίθετο στα μέρη μου, ηταν οι χειρότεροι άνθρωποι που μπορούσες να συναντήσεις στην ζωή σου! αδίσταχτοι! ανθρωπινά τέρατα! καθόλου τυχαίο! ) Καραΐσκας Απόστολος
Αναγνωστόπουλος Δήμος
* Βρίσκεται εν ζωή και κατοικεί στην Αθήνα, περιοχή Ζωγράφου

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Μέρος πρώτο ...Μέτα απο τοσο χρονιά αν και μου έλεγαν απο παιδάκι για ανθρωπινά τέρατα κομμουνιστές και οχι ναζι!οπως πιπιλίζουν στους νεοέλληνες!καθώς οι κακοί ναζι οπως εχουν διδαξει την μαζα , ειχαν δώσει και δουλειά σε Έλληνες !σε γερμανικό ορυχείο! αφου πίσω απο ολα τα ΜΜΕ ειναι αριστεροί γράφουν την ιστορια οπως θέλουν!! πείτε ρε μ@λακες σε μια απο αυτές τις έγκυρες σελίδες αποβλάκωσης, που έχετε σε εκτίμηση να βαλουν τα εγκλήματα των κομμουνιστών μια φορά!

Αυτά τα πράγματα δεν τα κανουν φυσιολογικοί άνθρωποι, και ακομα και τωρα δεν εχουν αλλάξει καθόλου! τα τέρατα γεννούν τέρατα! περασαν τόσα χρονιά , που επιτελούς επιβεβαίωσα οτι οι "ναζι" που ηταν και Έλληνες Κέλτες δεν ηταν οι κακοί!(οι υπερβόρειοι Έλληνες του ϟϟ Δια! ϟϟ) ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ!,

Αυτά τα κομμουνιστικα σιχάματα εχουν μια συγκεκριμένη συμπεριφορά, και πολλά κοινά μεταξύ τους!τους ξεχωρίζω πια! οπως και παντρεύονται εκμεταλλευόμενοι κάποιες γυναικες, για να κανουν νέα κομμουνιστικα μορφώματα!ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΎΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ, δεν ειναι μόνο σε πόλεμο ετσι αδίσταχτοι, αλλα σε όλη την ζωή τους!μοιάζουν σαν τέρατα μεταμορφωμένα σε ανθρώπους! ενα σκαλί πιο κάτω απο τους Εβραίους!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ!

Που τους δημιούργησαν, τελικα δεν τους χρησιμοποιούν ποτίζοντας τους όπιο να σφάζουν!,ειναι εις γνώσης τους αδίσταχτοι,και όμως πέρα που ειναι εβραϊκά μιασματα της λέπρας για καταστρέφει τα τμήματα του εγκεφάλου που κανουν τους ανθρώπους να ξεχωρίσουν απο ζώα!,και που περνάει απο γενιά σε γενιά και δημιουργεί νέα αριστερό-κομμουνιστικα μορφώματα, που το ήξερε ο Χίτλερ αυτο φυλετική υγιεινή !

Για αυτο ο ναζισμός ηταν κακός για τους Εβραίους!και κήρυξαν πόλεμο πάνω απο 3 φόρες!δεν μπορούσαν να εξαπλωθούν, ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΛΟΚΑΥΤΟΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΟΣΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΖΩΝΤΑΝΕΣ! οχι μόνο παιδιά δεν πρέπει να κανουν αλλα να εκτελεστούν επι τόπου όλοι οι κομμουνιστές αριστεροί κατά συνείδηση, οπως έλεγε και η άλλη γεννήθηκε αριστερή δεν έγινε! (Η Εβραία Αρβελέρ) για το κάλο της ανθρωπότητας! το εχω πει πολύ καιρό πριν οτι αριστερό μίασμα δεν γίνεσαι γεννιέσαι απο κομμουνιστές! ένας φαύλος κύκλος μολυσμένων! υπάρχει και κατι άλλο! το μεγάλο μυστικό των εβραιων!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αυτά που κρύβουν επιμελώς οι αριστεροί και η δηθεν πρώτη φορά αριστερα! - ΦΕΝΕΟΣ 1943-44, η Φρίκη του ΚΚΕ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications