8 Αυγ 2016

Κομμουνιστές ΣΥΡΙΖΑ θέλατε? Η Ελλάδα γίνεται ακραίο σοβιετικό καθεστώς - Διαβάστε τι νομοσχέδιο έρχεται

Η Ελλάδα γίνεται ακραίο σοβιετικό καθεστώς - Διαβάστε τι νομοσχέδιο έρχεται

Δεν φτάνουν τα περιουσιολογία και οι ηλεκτρονικές παρακολουθήσεις, τώρα στην Αθήνα σκέφτονται να εφαρμόσουν μέτρα ακραίων κομμουνιστικών καθεστώτων,δημιουργώντας μια κοινωνία «καρφιών», όπου ο ένας θα «καρφώνει» τον άλλον για να σώσει το τομάρι του.

Κάτι σαν το υπουργείο κρατικής ασφάλειας της Ανατολικής Γερμανίας (DDR), «Stasi»(μετα την εισβολή και εθνοκάθαρση!).
Τα χρόνια του «σοσιαλισμού με σοβιετικό πρόσωπο» στην πρώην «Δημοκρατία» της Αν. Γερμανίας, ο γείτονας, ο περιπτεράς, ο μπακάλης, ο ταχυδρόμος, ο καθένας από τους πολίτες μπορούσε να είναι «ρουφιάνος» του άλλου, στρατολογημένος από το κράτος Έτσι, στην χώρα μας προωθείται νομοσχέδιο, το οποίο θα παρέχει πλήρη νομική κάλυψη, προστασία εργασίας αλλά και ευνοϊκή μεταχείριση όσων δίνουν πληροφορίες που οδηγούν σε φορολογικές αποκαλύψεις.

Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», η Γενική Γραμματεία Καταπολέμησης της Διαφθοράς, ετοιμάζει σχέδιο στα πρότυπα του αντίστοιχου βρετανικού μοντέλου.

Ήδη, μάλιστα, υπάρχει συνεργασία ανάμεσα στις ελληνικές και τις βρετανικές αρχές και το Σεπτέμβριο αναμένεται στη χώρα μας ομάδα εξειδικευμένων στελεχών της αντίστοιχης βρετανικής υπηρεσίας για παροχή τεχνογνωσίας, ενώ στη Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς έχουν ξεκινήσει διαδικασίες κατάρτισης νομοσχεδίου με στόχο να έχει γίνει νόμος του κράτους έως το τέλος του χρόνου.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, σε πρώτη φάση, φαίνεται να προκρίνεται το ενδεχόμενο παροχής οικονομικών κινήτρων στους πληροφοριοδότες.
Ωστόσο, όπως υποστηρίζουν αρμόδιες πηγές, θα δημιουργηθεί ένα πλαίσιο πλήρους προστασίας με στόχο την αποκάλυψη φορολογικών αδικημάτων σε μία οικονομία που οι φόροι είναι, αν όχι ληστρικοί, παράλογοι.

Το «κάρφωμα» δεν θα αφορά μόνο οικονομικά εγκλήματα ή πράξεις φοροδιαφυγής, αλλά οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί επιβλαβές για το δημόσιο συμφέρον.
Και ποιό είναι το δημόσιο συμφέρον άραγε; Οι «επιταγές» της παγκοσμιοποίησης; Η ισλαμοποίηση της χώρας; Το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου;
Παράλληλα με το νομικό υπόβαθρο σχεδιάζεται να δημιουργηθεί μηχανισμός υποδοχής καταγγελιών και ειδικό γραφείο αξιολόγησης των μαρτυριών.
Όλα αυτά το λιγότερο μας τρομάζουν...

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Κομμουνιστές ΣΥΡΙΖΑ θέλατε? Η Ελλάδα γίνεται ακραίο σοβιετικό καθεστώς - Διαβάστε τι νομοσχέδιο έρχεται
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats