2 Αυγ 2016

Μίασμα Γεροβασίλη: Σοβαρά ερωτήματα για το ΠΑΣΟΚ όσον αφορά το ν/σ για την Παιδεία! πες πρώην ΣΥΡΙΖΑ!!!

Μίασμα Γεροβασίλη: Σοβαρά ερωτήματα για το ΠΑΣΟΚ όσον αφορά το ν/σ για την Παιδεία! πες πρώην ΣΥΡΙΖΑ!!!

Ξεκάθαρες απαντήσεις ζητεί από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, σύμφωνα με το οποίο αν και ο τομέας Παιδείας του κόμματος είχε ταχθεί υπέρ των αλλαγών στην ιδιωτική εκπαίδευση, η ανακοίνωση που εκδόθηκε ήταν άλλη, με ευθύνη του διευθυντή του πολιτικού γραφείου της Φώφης Γεννηματά.

Η κ. Γεροβασίλη αναφέρει ότι εγείρονται σοβαρά ερωτήματα και ρωτά αν πράγματι ήταν θετικός ο τομέας παιδείας του ΠΑΣΟΚ στο σχέδιο νόμου της κυβέρνησης, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

«Αγνοήθηκε η θέση των εκπαιδευτικών του ΠΑΣΟΚ έτσι ώστε να ασκηθεί "βρέξει- χιονίσει" αντιπολίτευση με στόχο και τον ίδιο τον υπουργό Παιδείας;» διερωτάται.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος σημειώνει ότι οι προοδευτικοί και αριστεροί πολίτες και εκπαιδευτικοί δικαιούνται απαντήσεις και κάνει γνωστή την πρόθεση της κυβέρνηση να ζητήσει αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για την Παιδεία, ώστε να συζητηθούν «όλα αυτά και άλλα πολλά». «Και εκεί», καταλήγει, «δεν θα χωρούν μισόλογα».

Μίασμα Γεροβασίλη: Σοβαρά ερωτήματα για το ΠΑΣΟΚ όσον αφορά το ν/σ για την Παιδεία! πες πρώην ΣΥΡΙΖΑ!!!

Η ίδρυση του ΠΑΣΟΚ.... Οι αριστεροί σοσιαλιστές(? πως είπαμε; πρώτη φορά αριστερα ο ΣΥΡΙΖΑ; μα τοσο ηλίθιοι; αυτά δεν ειναι κρυμμένα αλλα στο wikipedia!!). Αυτή την ομάδα αποτελούσαν μέλη του ΠΑΚ, νεολαίοι που πρωταγωνίστησαν στον αντιχουντικό αγώνα και την εξέγερση του Πολυτεχνείου, πρώην μέλη του ΕΑΜ και του ΕΛΑΣ και γενικότερα οι μεγάλες ριζοσπαστικοποιημένες μάζες που συγκροτούσαν την κομματική βάση του ΠΑΣΟΚ. Η πιο καθαρά σοσιαλιστική ομάδα μέσα στο ΠΑΣΟΚ αποκαλούνταν «η Αριστερά της Αριστεράς»!! ποιος το περίμενε να έβγαζαν τους κομμουνιστές που το 40 έσφαξαν την μίση Ελλάδα υπό εντολές εβραιων !

ΚΑΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ !!ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ????? εχουν και άποψη τωρα αυτοί! για πολλά χαστουκιά! αλλα είπαμε το παιδομάζωμα τότε δεν το εκαναν τυχαια! πως θα γέμιζε η χωρα αριστεροκομμουνιστικα μιασματα? άντε τωρα να εξηγήσεις σε αυτη την μαζα προβάτων αλλα πιο ουσιαστικά! όταν δεν μπορεί να δει ούτε τα αυτονόητα! ουγκα ουγκα μπεεεε!!!! οι ναζι τους ενοχλούν και οχι οι κομμουνιστές τότε και τωρα!! που αποδεδειγμένα ηταν η isis Ελλάδας!αλλα και κατι άλλο χειρότερο!! στο δρόμο μέχρι να γίνουν όλοι μιασματα! κιτς κιτς μπεε! η ηλιθιότητα τους σε ολο το μεγαλείο!και τους ενοχλεί όταν τους λες πρόβατα!των τσοπανοσκυλων κομμουνιστών!.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μίασμα Γεροβασίλη: Σοβαρά ερωτήματα για το ΠΑΣΟΚ όσον αφορά το ν/σ για την Παιδεία! πες πρώην ΣΥΡΙΖΑ!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats