12 Αυγ 2016

Έρχεται ο «Ιησούς Χριστός του Μαρξισμού»

Έρχεται ο «Ιησούς Χριστός του Μαρξισμού»

Πολλάκις σας έχουμε γράψει πως στην σοσιαλιστική Βενεζουέλα εφαρμόζεται πείραμα κατάρρευσης με παγκόσμια εμβέλεια,όπου θα ζητηθεί συγκεκριμένη «λύση», την οποία θα δώσει ο παγκόσμιος ηγέτης.

Και ξαφνικά, ενώ οι Εβραίοι ζητούν τον Μεσσία, οι μουσουλμάνοι τον Ιμάμ Μαχντί, οι Βουδιστές τον Maitreya, ξαφνικά οι σοσιαλιστές της Βενεζουέλας ζητούν τον «Ιησού Χριστό του Μαρξισμού», ο οποίος θα οδηγήσει την οικονομία στην «σοσιαλιστική σωτηρία».

Ο Alfredo Serrano, 48χρονος οικονομολόγος, με μακριά μαλλιά και γένια που παραπέμπουν στον Χριστό, έγινε ο βασικός σύμβουλος του Προέδρου Μαδούρο.

Παρά το γεγονός πως οι πολίτες της Βενεζουέλας πεινάνε και τρώνε ακόμα και ζώα από τον ζωολογικό κήπο για να επιβιώσουν, ο Serrano ζητά ακόμα περισσότερο έλεγχο στην οικονομία και ειδικά στις προμήθειες τροφίμων.

Παρόμοια θα δράσει ο παγκόσμιος ηγέτης. Θα θέλει να θέσει υπό τον έλεγχο του τον παγκόσμιο πλούτο (η Ρωσία αντιστέκεται) και θα προχωρήσει σε σοσιαλιστικού τύπου μέτρα αναδιανομής του πλούτου και συσσιτίων στα πεινασμένα πλήθη, τα οποία θα κληθούν να λάβουν το χάραγμα, προκειμένου να δηλώσουν την αφοσίωσή τους σε αυτόν, όπως γινόταν παλαιότερα με το Κόμμα.

Θα έρθει για τους αριστερούς ως ο «Ιησούς Χριστός του Μαρξισμού» .....

Λιακόπουλος
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Έρχεται ο «Ιησούς Χριστός του Μαρξισμού»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats