19 Αυγ 2016

Βενεζουέλα-Ελλάδα-Ισπανία: Ο Σοσιαλισμός του 21ου αιώνα είναι εδώ!

Βενεζουέλα-Ελλάδα-Ισπανία: Ο Σοσιαλισμός του 21ου αιώνα είναι εδώ!

Ο Alfredo Serrano, 48χρονος οικονομολόγος, με μακριά μαλλιά και γένια, έγινε ο βασικός σύμβουλος του Προέδρου Μαδούρο. Τώρα τον κατηγορούν ως τον κύριο υπεύθυνο των πιο ριζοσπαστικών μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση της Βενεζουέλας.

Ο Ισπανός Σύμβουλος του Προέδρου της Βενεζουέλας, Nicolás Maduro, Carlos Valero, μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα ABC ότι ο Serrano «είναι ο συγγραφέας των τελευταίων και πιο ριζοσπαστικών οικονομικών μέτρων που έχουν πάρει οι Chavistas και το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να φτωχύνουν την χώρα».

Απαλλοτριώσεις, κατάσχεση των επιχειρήσεων, «αστική γεωργία» στα μπαλκόνια, το σοβιετικό σύστημα προσφοράς και η καταναγκαστική εργασία στον τομέα της δημόσιας γεωργίας, είναι όλα αποτέλεσμα της επιρροής του Serrano, στον οποίο ρίχνουν όλες τις ευθύνες των σοβιετικών μέτρων που πάρθηκαν και κατέστρεψαν την οικονομία της χώρας, με τους πολίτες να πεινάνε και να εισβάλλουν ακόμα και σε ζωολογικούς κήπους για να βρουν κρέας.

Την ίδια ώρα όμως εξακολουθούν να εφαρμόζονται κομμουνιστικά μέτρα στην χώρα, όπως για παράδειγμα η αγορά τροφίμων με δακτυλικό αποτύπωμα.

Ωστόσο, ο λαός πιστεύει πως για όλα φταίει ένας και μόνο άνθρωπος και ησυχάζει χωρίς να ξεσηκωθεί. Το ίδιο συνέβη και στην Ελλάδα, όπου όλα φορτώθηκαν στον πρώην ΥΠΟΙΚ, Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ εφαρμόζονται διαρκώς σοβιετικά μέτρα και μετά την αντικατάστασή του, ενώ στο παραπέντε αποφεύχθηκε, σύμφωνα με τις πρόσφατες αποκαλύψεις, πτώχευση και πραξικόπημα.

Ο Serrano είναι μέλος των Podemos στην Ισπανία, οι οποίοι θέλουν να φέρουν τέτοιου είδους αλλαγές στην Ευρώπη. Υπενθυμίζεται δε πως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν ταξιδέψει στην Βενεζουέλα για να πάρουν-δώσουν συμβουλές. Το μοντέλο του σοσιαλισμού στον 21ο αιώνα εξαπλώνεται σε Ευρώπη και Αμερική με τις συνέπειες να προβλέπονται τραγικές.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Βενεζουέλα-Ελλάδα-Ισπανία: Ο Σοσιαλισμός του 21ου αιώνα είναι εδώ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications