12 Αυγ 2016

ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ!!!! ΔΕΙΤΕ: Ζωντανό θαύμα στο Άγιον όρος (video)

ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ!!!! ΔΕΙΤΕ: Ζωντανό θαύμα στο Άγιον όρος (video)

Άλλο ένα θαύμα από τα "πάρα πολλά" της ορθοδοξίας!!!

Όσο για τους τάχα μου άθεους,τους ξέρουμε τους εχουμε δει,σε αεροπλάνα,με το πρώτο κενό αέρος αρχίζουν σταυροκοπιουνται κοκοκοκοκο!!!, αχχ παναγιτσα μου αχχ παναγιτσα μου,οι πιο πολλοί είναι τσάμπα μάγκες,μόλις όμως δουν τα δύσκολα,αχχ θεουλη μου σώσε με, πέρα που τους ελέγχουν αριστεροί, υπάρχει άθεος μη αριστερός Κομμουνιστικό μόρφωμα?(με θεο τον επίσης Εβραίο Μαρξ) τότε θα τον παραδεχτώ! καθώς οι αριστεροί υποστηρίζουν την αθεΐα, υπό εντολές Εβραίων η για να φέρουν το ισλάμ η μια πανθρησκεία...

Πολλοί το παίζουν "άθεοι" για να ακολουθήσουν το εβραϊκό ρεύμα και την μαρξιστική θρησκεία του αριστερό-κομμουνισμού!ούτε και αυτοί ξερουν γιατι ειναι άθεοι! (δλδ πάλι Εβραίους!)γιατι δεν εχουν τα κότσια να είναι!κοροϊδεύουν τον εαυτό τους!και τους άλλους! και τρέμουν τον θάνατο!όταν οι αρχαίοι δεν φοβόντουσαν τον θάνατο!

Όσο τάχα για τους «Δωδεκαθεϊστές»,χα πλάκα εχουν, μια απο τα ίδια με τους απο πάνω!, πριν 4 χρονιά τους ξεσκέπασε ο κύριος Φουρακης,ποιοι είναι από ποιον τα παίρνουν και τι ψεύτικο πρεσβεύουν παράδοξος πέθανε σε μικρο χρονικό διάστημα!(έφτασαν μέχρι να κλείσουν ενα ολόκληρο κανάλι!(ALTER)δημοκρατικά πάντα!καθώς "ενοχλούσε" αυτο το κανάλι που του εβαζαν και βόμβες οι γνωστοί χρήσιμοι ηλίθιοι με μίασμα!(τα ζώα ειναι πιο έξυπνα απο αυτά τα μιασματα!)!και σε ολα τα βίντεο του Χαρδαβέλλα πάντα στο youdupe ειναι πρακτορες κομμουνιστικα μιάσματα,και ειρωνεύονται! σε σχόλια με ονόματα με κωδικούς) οπως και διάφορες ομάδες, ιστοσελίδες, και οργανώσεις, άθεων!«δωδεκαθεϊστών» κτλ! όλες μα όλες η αριστεροί θα ειναι απο πίσω η μασόνοι! μα ειναι δυνατόν? αυτοί οι "υπέρ Έλληνες"? και όμως τα "κεφάλια" μασόνοι! ο εβραϊκός όφις ο καταραμένος έχει πολλά κεφάλια! .

Και τέλος άφησα τους Χριστιανούς μαζί με την φώτο! και ερωτώ ξέρεις κανεις ποιος ειναι ο "θεός" της "αγάπης" του Χριστιανισμού?

ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ!!!! ΔΕΙΤΕ: Ζωντανό θαύμα στο Άγιον όρος (video)
Σας κάλυψα όλους δεν μπορείτε να πείτε! μην έχει κανεις παράπονο!

Δείτε τωρα το "θαύμα"! Απιστοι Θωμάδες άθεοι! (γιατι και ο πιστός θελει το "θαύμα" του απο "μάγους" παπάδες!)...ΥΓ προς «Δωδεκαθεϊστές», δεν ηταν θεοί αλλα άνθρωποι ημίθεοι!... Όποιος ελέγχει τις ιδέες,ελέγχει τις κοινωνίες. Όποιος υλοποιεί ιδέες,ελέγχει τα πάντα!!ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ 1000 ΨΕΜΜΑΤΑ! ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ? ΤΑΙΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΖΑ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΥΤΟ!ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΣΤΗΝ ΖΩΗ? Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΝΕ! (εχω το γνώθι σαυτόν οτι αυτά δεν εχουν απήχηση!)
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ!!!! ΔΕΙΤΕ: Ζωντανό θαύμα στο Άγιον όρος (video)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats