14 Αυγ 2016

Αναταραχές και πείνα επικρατούν στην κομουνιστική αριστερή Βενεζουέλα!

Αναταραχές και πείνα επικρατούν στην κομουνιστική  αριστερή Βενεζουέλα!

Παραμένει το χάος στη Βενεζουέλα, με τις αρχές πλέον να μην είναι σε θέση να ελέγξουν την κατάσταση, τη στιγμή που οι λεηλασίες δίνουν και παίρνουν σε πολλές πόλεις της χώρας.

Ο κομουνισμός που επικρατεί στη χώρα έχει εξαναγκάσει πολλούς χιλιάδες ανθρώπους καθημερινά να διανύουν εκατοντάδες χιλιόμετρα προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαί για τις οικογένειές τους.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα που μεταφέρεται από τα σύνορα με την Κολομβία, όπου μετά την απόφαση για άνοιγμα των συνόρων χθες, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι δημιούργησαν ουρές χιλιομέτρων.

"Ήρθα μαζί με την οικογένεια μου για να κάνω κάποιες αγορές, καθώς δεν μπορούμε να βρούμε τίποτε να φάμε", καταγγέλει στους δημοσιογράφους ένας νεαρός μαθητής που ταξίδεψε έως τα σύνορα για ένα πιάτο φαί και λόγο νερό.

Η χώρα βιώνει τους τελευταίους μήνες τη μεγαλύτερη ενεργειακή ,κοινωνική και οικονομική κρίση στη σύγχρονη ιστορία της, ενώ δεν έχουν λείψει και οι θάνατοι από τα αιματηρά επεισόδια ή την ασιτία.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του κομουνισμού σε πλήρη εφαρμογή του.Τι είπαμε οτι βγάλανε στην Ελλάδα? ευρωκομμουνισμο!! οπως έγραφε ο ΣΥΡΙΖΑ στην μασονο-Βικιπαίδεια,οπως το εχουμε αναφέρει εμείς εδω πολλές φόρες!το έβγαλε!! τωρα δεν υπάρχει αυτο στην φώτο! η φώτο ειναι απο το 2015 πάντως! για να μην λέτε δεν ξέρατε!μερικοί οτι ο συριζα ειναι ο κομμουνισμός ο ίδιος! λίγο απο πασοκ και λίγο απο ΚΚΕ(αυτούς που ειχαν σφάξει την μίση ελλαδα καποτε! αλλα οι "κακοί" ναζι φταίνε για ολα, που κάλος σκότωσαν μερικά κομμουνιστικα μορφώματα τότε, και οχι Έλληνες! τι να πεις τωρα σε ενα λαό που μεγάλωσε με κομμουνιστικα ψεμματα?)

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αναταραχές και πείνα επικρατούν στην κομουνιστική αριστερή Βενεζουέλα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications