23 Αυγ 2016

Αλληλεγγύη με το αζημίωτο και μπίζνες με … τους πρόσφυγες! μια ζωή ιδιοι οι κομμουνιστές!

Αλληλεγγύη με το αζημίωτο και μπίζνες με … τους πρόσφυγες! μια ζωή ιδιοι οι κομμουνιστές!

Καλά οχι οτι δεν το ξέραμε εδω στο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ, ολο το ΣΥΡΙΖΑ ειναι made in soros! οπως ο ίδιος πλυρωνει διάφορα πρακτορακια που γυριζουν στο ίντερνετ, σχολιάζουν τα γνωστά ψεμματα οπού βρουν κανέναν να λέει αλήθειες!και εν ανάγκη κανουν και ιντερνετικό πόλεμο!, και αριστερές ιστοσελίδες να χειραγωγούν την μαζα μαζί με πληρωμένους σχολιαστές! το παιχνίδι χάθηκε με τον Παπαδόπουλο!που έκανε το λάθος να μην τους εκτελέσει! οι κομμουνιστές γέννησαν τους αριστερούς,πρόκειται για "άτομα" φυλη χωρίς ηθικούς φραγμούς, και σε μια κατάσταση ζώου!λύκου συγκεκριμένα! και ολα αυτά οχι τυχαια!κάντε ενα πείραμα αν έχετε τα κότσια οι ψυχολόγοι! πάρτε ενα αριστερό μίασμα δώστε του 100 ευρώ να σκοτώσει κάποιον, ξέροντας οτι δεν θα υποστεί τίποτα! θα τον σκοτώσει ευχάριστος! και κάντε το ίδιο σε ενα μη αριστερό της χ.α πχ που κανουν την γνωστή προπαγάνδα, οτι ειναι αμόρφωτοι κτλ!να δούμε ποιοι ειναι τα ζωα! (θα έβαζα άλλο κριτήριο αλλα θα καταλάβουν την ανακάλυψη μου όποτε άστο!)

Ακολουθεί άρθρο απο το: pieriakaterini.blogspot.gr. Αν τολμήσεις και πεις καμιά κουβέντα για πρόσφυγες ή παράτυπους μετανάστες γίνεσαι κατευθείαν στόχος. Είσαι καταρχήν ρατσιστής και ακολουθεί ενορχηστρωμένη επίθεση με ύβρεις, συκοφαντίες και συστηματική λασπολογία στα πρότυπα της προπαγάνδας.

Ξεχνάμε τα περί δημοκρατίας, ελευθερίας και περί σεβασμού στη διαφορετική άποψη. Πυρ ομαδόν, αυτόν, που τόλμησε να κάνει κιχ. Είναι άραγε τόσο μεγάλη η δύναμη της ιδεολογικής υπεροχής; Αν το σκεφτείς, ποιος μπορεί να τα βάλει μ’ εκείνον που αφιερώνει προσωπικό χρόνο και κόπο και δίνει και τα λιγοστά του υπάρχοντα, προκειμένου να βοηθήσει τους πονεμένους και κατατρεγμένους όλης της Γης;

Σεβασμός. Βγάζουμε το καπέλο και υποκλινόμαστε στους αλληλέγγυους. Δυστυχώς όμως, αυτά ανήκουν στα παραμύθια. Η επικαιρότητα καταπέλτης, μας προσγειώνει στην πραγματικότητα.

Η κόρη συντονίστρια κέντρου φιλοξενίας προσφύγων. Ο μπαμπάς αναλαμβάνει τη σίτιση των προσφύγων με το αντίτιμο των 750.000 €. Η κόρη του προμηθευτή θα παραλαμβάνει τα τρόφιμα από τον πατέρα της και θα τα ελέγχει. Μάλιστα, εάν αυτά δεν είναι όπως πρέπει, υποτίθεται ότι θα πάρει και κάποια μέτρα.

Λεπτομέρεια. Αμφότεροι, πατέρας και κόρη είναι κομματικά στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αμ πέστε μας έτσι σύντροφοι. Τώρα μάλιστα. Μπορούμε κι εμείς οι αδαείς να καταλάβουμε την πρεμούρα σας να περιθάλψετε και να ταΐσετε τους κατατρεγμένους (μόνο τους αλλοδαπούς βέβαια). Και μπράβο σας δηλαδή γιατί αναδεικνύετε την πραγματική σημασία της λέξης «σύντροφός». Είναι αυτός, που τα τρώτε μαζί. Τους ταΐζετε και ταυτόχρονα αυτοί ταΐζουν την τσέπη σας, ώστε σταδιακά από αριστεροί αγωνιστές να μετατραπείτε σε εκπροσώπους του κεφαλαίου!

Λογικά η δήλωση Μουζάλα ότι αναμένονται άλλοι 180.000 πρόσφυγες, αν καταρρεύσει η συμφωνία με την Τουρκία θα σας έκανε να τρίβετε τα χέρια σας από την πολλή αλληλεγγύη. Ολόκληρα πιθάρια με λίρες σας περιμένουν να κάνετε βουτιές.
Φυσικά δεν είναι το μόνο περιστατικό. Ομάδα συμπολιτών μας αλληλέγγυοι κι αυτοί, πρωτοπόροι κατά των ρατσιστών, που αντιμάχονται τους πρόσφυγες, κάνουν την υπέρβαση. Τους φιλοξενούν μέσα στα σπίτια τους.

Μωρέ μπράβο θάρρος! Μπράβο αλληλεγγύη! Ταυτόχρονα ψάχνουν να ανακαλύψουν κάθε κλειστό διαμέρισμα, που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για φιλοξενία προσφύγων, αφού τα λεφτά τρέχουν από τα μπατζάκια των Μ.Κ.Ο. που τους χρηματοδοτούν.
Λεπτομέρεια και εδώ. Η συγκεκριμένη ομάδα πολιτών ανήκει σε συγκεκριμένη αίρεση. Εκμεταλλεύονται τον πόνο και την απελπισία ξεριζωμένων ανθρώπων για να τους κάνουν να αλλαξοπιστήσουν! Προσηλυτισμός δηλαδή.

Αν και αλλόθρησκοι (μουσουλμάνοι), τους καλούν και στους γάμους, που τελούν στις εκκλησίες τους. Παρών σε έναν από αυτούς και αντιδήμαρχος μεγάλου Δήμου, που υποτίθεται ότι δεν θέλει ούτε να τους βλέπει και πριν από μερικούς μήνες σε συνέντευξή του ήταν λάβρος εναντίον προσφύγων και μεταναστών!

Φίλε μου δεν υπάρχουν ανεξήγητα μυστήρια. Αλληλεγγύη ναι. Αλλά με το αζημίωτο.

pieriakaterini.blogspot.gr
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αλληλεγγύη με το αζημίωτο και μπίζνες με … τους πρόσφυγες! μια ζωή ιδιοι οι κομμουνιστές!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications