3 Αυγ 2016

Τι θα γίνει με αυτά τα μιασματα ανθρωπόμορφα τέρατα και κομμουνιστική σπείρα ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ που βγάλατε σε αυτη την χωρα ?(Βίντεο)!

Τι θα γίνει με αυτά τα μιασματα  ανθρωπόμορφα τέρατα και κομμουνιστική σπείρα ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ που βγάλατε  σε αυτη την χωρα ?(Βίντεο)!

Θα ξανα πω άλλη μια φορά :ο Χίτλερ και οι υψηλά ιστάμενοι ναζι που ειχαν φτιάξει και εξωγήινη τεχνολογία! και μιλούσαν με τους αρχαίους Έλληνες θεούς δεν ηταν μ@κακες! μέλη της Vril Society και Ναζί των SS ☀, ήλθαν σε επαφή και μιλούσαν Αρχαία Ελληνικά, Ο Goode λέει ότι το "Δίκτυο της Agartha"ϟϟ είχε ανεπτυγμένο στόλο διαστημικών σκαφών, που ονομαζόταν "Silver Fleet." Οι Agarthans η Nordic η αλλιώς ϟϟ ολύμπιους θεούς οι πρώτοι Έλληνες, είχαν παρόμοια πιστεύω και απόψεις με τους Ναζί, σχετικές με τα ξεχωριστά μοντέλα ανάπτυξης για τον άνθρωπο και την φυλετική καθαρότητα ϟϟ ....

Δεν θα πω περισσότερα σε αυτο!γιατι ο κόσμος ειναι γεμάτος "μολυσμένους"!που δεν έχει ιδέα τι παίζεται!και εχουν αποκρύψει την φύση τους, πίσω απο μαρξιστικές και αριστεροκομμουνιστικες ιδεολογικές ηλιθιότητες,antifa-αριστερα,κομμουνισμός, που "τυχαια" ειναι ολες εβραϊκής προέλευσης! για να ξεχωρίζουν τους δικούς τους! γιαυτό επιβάλλεται η δημιουργία μιας μυστικής ομάδας, απο τους θνητούς! με "καθαρούς" και ψυχικά χαρισματικά άτομα ..... -ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, βάζει... ξεκάθαρα πλάτη στις απανταχού καταλήψεις κτιρίων, αφού χαρακτήρισε τους καταληψίες «αξιέπαινα παιδιά γιατί δείχνουν αλληλεγγύη». Τι είπε για τις περικοπές στις συντάξεις.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, προχώρησε σε μία σειρά δηλώσεων που αν μη τι άλλο θα συζητηθούν. Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Online, του skai, έδειξε να υποστηρίζει, ή τουλάχιστον να μην κατακρίνει τις καταλήψεις δημοσίων κτιρίων.

Συγκεκριμένα χαρακτήρισε «αξιέπαινα παιδιά» τους καταληψίες, αιτιολογώντας αυτό το χαρακτηρισμό με το επιχείρημα πως δείχνουν αλληλεγγύη, ενώ συμπλήρωσε ακόμη πως οι καταλήψεις κτιρίων «δεν γίνονται μόνο στην Ελλάδα».

Ακόμη τόνισε πως γίνονται ελλείψει δημοσίου χώρου, λέγοντας πως «θα πρέπει σ' αυτά τα παιδιά να δώσουμε χώρο», συμπληρώνοντας πως «αν αυτά τα παιδιά είχαν δουλειά, θα κοίταζαν τη δουλειά τους. Η κρίση όμως, τα έχει φέρει πιο κοντά και είναι αξιέπαινα γιατί δείχνουν αλληλεγγύη».

Επιπλέον κράτησε κάποιες αποστάσεις από τις χθεσινές δηλώσεις της Σίας Αναγνωστοπούλου, η οποία τόνισε πως προτιμά τις καταλήψεις από αυτά που γίνονται στη Γαλλία στη Γερμανία, τονίζοντας: «Δε νομίζω ότι τα είπε έτσι η Σία. Δεν εξισώνονται αυτά τα δύο. δεν μπαίνουν στο ζύγι».

Παρόλα αυτά, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε σωστή ενέργεια την εκκένωση των καταλήψεψν στη Θεσσαλονίκη.

Για τις συντάξεις Σε σχέση με το σοκ χιλιάδων ασφαλισμένων που είδαν τις συντάξεις του Αυγούστου... κουτσουρεμένες, η κα Αυλωνίτου δήλωσε τα εξής: «Προσπαθήσαμε να τις σώσουμε (σ.σ. τις επικουρικές), αν δεν είμασταν εμείς μπορεί σε λίγους μήνες να μην είχαμε καθόλου συντάξεις. Με το που θα πάει καλά η οικονομία οι συντάξεις θα αυξηθούν μέσω της εθνικής σύνταξης. Οι κύριες είναι προστατευμένες. Θα προστατεύσουμε τις επικουρικές μέσω της εθνικής σύνταξης».

Τέλος, τόνισε πως με το μνημόνιο που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ σε τρία χρόνια θα βγούμε από την κρίση, συμπληρώνοντας πως «με τα μνημόνια των προηγούμενων κυβερνήσεων έχουμε σώσει τις ευρωπαϊκές τράπεζες».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τι θα γίνει με αυτά τα μιασματα ανθρωπόμορφα τέρατα και κομμουνιστική σπείρα ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ που βγάλατε σε αυτη την χωρα ?(Βίντεο)!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats