14 Αυγ 2016

Οι εθνικιστές απόγονοι Ελλήνων στην Ουκρανία πάνε σηκωτά τα κομμουνιστικα αριστερά μιάσματα!που θέλουν να την βαλουν στην Ευρώπη!!!

Οι κομμουνιστές τα εχουν βρει σκούρα στην Ουκρανία  που θέλουν να την βαλουν στην Ευρώπη!οι εθνικιστές ειναι πιο πολλοί απο κομμουνιστικα μορφώματα!

Για να δούμε τι πραγματικά γίνεται εκεί στην Ουκρανία, γιατί εδω εχουμε ανοσία στην πλύση εγκεφάλου...

Μέτα απο ενα άρθρο :Νέες συλλήψεις Ουκρανών στην Κριμαία – Το Κίεβο τους παρείχε κάλυψη με άρματα μάχης και πυροβολικό – Πώς θα ανατίναζαν την Κριμαία,(απο μια ιστοσελίδα στην Ελλάδα) με φώτο απο το 2014,αντί για κομμουνιστικα μορφώματα, έχει βάλει ναζι, να τους παρουσιάζει ως κακούς(του άφησα σχόλιο να αλλάξει την φώτο!φτάνει πια με την πλύση εγκεφάλου!). Οι κομμουνιστές και οχι ναζι σχεδίαζαν να ανατινάξουν τα πάντα: εργοστάσιο Τitan, γεννήτριες, εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, ηλεκτρισμού και παροχής νερού, αεροδρόμια, σιδηροδρομικοί σταθμοί, τοποθεσίες στρατιωτικών μονάδων, α/α συστήματα. Είπα να δω τι γίνεται εκεί μακριά απο "δυτικά"(= εβραϊκά) μέσα μαζικής αποβλάκωσης!

Ανθρώπινη δραστηριότητα στην Ουκρανία καταγράφεται εδώ και πάνω από 3000 χρόνια. Στη Περιφέρεια της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Κριμαίας οι αρχαίοι Έλληνες ίδρυσαν πλειάδα αποικιών. Από το 700 π.Χ. μέχρι το 200 π.Χ. η Ουκρανία ήταν μέρος του Σκυθικού βασιλείου ή Σκυθία. Βλέπε en.wikipedia, Φαίνεται εκεί έχει πιο πολλούς εθνικιστές απο οτι αριστερούς! οι σφαγές του Στάλιν δεν ειχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα οπως στην Ελλάδα! και το παιδομάζωμα! άσε που τα ελληνοπούλα που μαζεύαν απο εδω, τα κομμουνιστικα μορφώματα, μπορεί να τα πήγαν εκεί!(ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΟΥ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΠΙΔΙ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ, ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ» ΣΤΑΛΙΝ, και οι 2 υπό διαταγες των Οβριών, οπως και ισοπέδωσαν την Γερμανία μαζί με τους αδελφούς των πόντιων,!,= Έλληνες! )

Το Νοέμβριο του 2013, ο Πρόεδρος Γιανουκόβιτς αρνήθηκε να υπογράψει την Συνθήκη σύνδεσης με τη Ευρωπαϊκή Ένωση, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν διαδηλώσεις στο Κίεβο με επίκεντρο την πλατεία Ανεξαρτησίας απο το Εuromaidan οπως λέμε κομμουνιστές εδω! βλέπε 1999 τι εκαναν στην Αθήνα.
Αιτίες Κύριος λόγος:
Αναστολή της Συμφωνίας Σύνδεσης Ουκρανίας-Ευρωπαϊκής Ένωσης από την κυβέρνηση...Άλλες εκδόσεις:
Ρωσικής εξωτερικής πολιτικής και η απειλή των ρωσικών εμπορικών κυρώσεων

Στόχοι
Υπογραφή της ΕΕ Συμφωνίας Σύνδεσης και Συμφωνία Ελεύθερων Συναλλαγών!!!!Διεθνείς κυρώσεις κατά των μελών της κυβέρνησης Γιανουκόβιτς και Azarov....Αποτέλεσμα :2014 ουκρανική επανάσταση. Απομάκρυνση του Βίκτορ Γιανουκόβιτς

Μέθοδοι Διαδηλώσεις , ακτιβισμός Internet (πως θα χειραγωγούν την μαζα? βλέπε Ελλάδα!), πολιτική ανυπακοή , πολιτικής αντίστασης , hacktivism , κατάληψη των διοικητικών κτιρίων(ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΉ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΛΔ! MADE IN CIA!!!)Κατάληψη της τοπικής αυτοδιοίκησης...Αμνηστία στους κρατούμενους διαδηλωτές, σε αντάλλαγμα για την παράδοση όλων των κτιρίων που καταλαμβάνει και τους δρόμους... κτλ κτλ!https://en.wikipedia.org/wiki/Euromaidan, μιλάμε δλδ για κομμουνιστικα αριστερα μορφώματα τύπου πολυτεχνείου!!! μονοί τους τα λενε!...

Ως "κακούς" παρουσιάζουν τους ναζι εθνικιστές, που δεν θέλουν σύνδεση με την Ευρώπη "Svoboda", ο εχθρός του μορφωμάτων του Εuromaidan,λοιπόν ποιοι ειναι οι κάλοι εδω πέρα? θα σας πω εγω λόγο οτι δεν έχετε ελεύθερη κρίση, και αντίληψη, απο την πλύση εγκεφάλου που έχετε φάει πολλοί απο μικρά! οι ναζι ειναι οι κάλοι!και καλα θα κανουν να λιώσουν τα μορφώματα με εβραϊκή ******* στο αίμα τους πριν ειναι αργά! οπως στην Ελλάδα και γεμίσει αριστερούς και εκεί......! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Οι εθνικιστές απόγονοι Ελλήνων στην Ουκρανία πάνε σηκωτά τα κομμουνιστικα αριστερά μιάσματα!που θέλουν να την βαλουν στην Ευρώπη!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats